19

Гешев

преди 1 година

асенчо да отговори защо на запад го знаят като мошенник , а кирчо да каже какъв курс в Харвард е завършил , защо излъга за гражданството си . а двамата да кажат срещу какви комисионни съсипаха за седем месеца България .

18

ГулюГулю

преди 1 година

Върнете уседналостта за гласуване на избори! Не може някои си които не се е пребирал в България от 30г и живее в САЩ да определя как ще живеем ние в България. Цялата демокрация е пълен фалш, такава желязна завеса като сега никога не е имало. Вън евроатлантиците от България! Никога повече ГРОБ, ПП и ДПС

17

Калеко Алеко

преди 1 година

Това на което Гешев трябва да отговори е защо все още не е издал заповед за задържането ви, за лъжите, инсинуациите, демагогията и погазването на конституцията ... за Джем Корп, за комисионните от газта, за кредитите за милиарди с които ни загробихте, затова че разтурихте държавата и институциите и с калинките и комунистическите си милиционери, затова че предизвикахте политическа, икономическа, здравна, енергийна и всякакви други кризи и т.н ... и т.н ... !!!

16

Анонимен

преди 1 година

Гешев да не ви е говорителка бе?

15

Майорс

преди 1 година

Тия двамата мошеници защо още на са клиенти на прокуратурата заради безобразията по време на управлението им? И откъде на къде *** ще получаваинформация неофициална и непроверена и ще я предава с намесата на Божков , Василев и останалите олигарси? Нима ние се бъркаме във вътрешните работи на САЩ? Срамота Харвардски мошеници , толкова бели направихте на страната че по добре се скрийте в миша дупка!

14

Анонимен

преди 1 година

Шпионите любовници Кирчо и Кокорчо.

13

ГулюГулю

преди 1 година

ПП е създадена за да бъде алтернатива на на ГРОБ. Евроатлантиците до един трябва да бъдат съдени от нов Народен съд. Повече затвори за трудово превъзпитание , толкова еничери има из НПО-та, фондации и т.н. че България ще стане райско място.

12

?

преди 1 година

Гешев добре пази Мафията и Корупцията.Осъден политик няма.

11

Анонимен

преди 1 година

Агент Очко и агент Парапет.

10

Анонимен

преди 1 година

Двамата внедрени шпиони на САЩ са за разтрел.Предатели които работят за чужди посолства.

9

Анонимен

преди 1 година

Тия двамата са доносничили в посолството ттрябва да ги разследва Гешев.

8

Анонимен

преди 1 година

Гълъба да привика хамериканския посланик. Да даде обяснение за тази безпарддонна намеса във вътрешните ни работи. Да припомня, че Байдън се месеше в украинската прокуратура след цветната революция там, вижте ги до какво дереджее ги докараха краваррите.

7

Интересно

преди 1 година

Кога ли Гешев ще започне да влиза в обувките на Главен прокурор ? Налице са безброй далавери и престъпления на Про100 Киро , Кокорчо , любовници, гейовеи прочее отпадъци , а Главния прокурор бездейства !!! Какво стана със задълженията на Прокурора да пази държавния интерес ? И .....имаме ли въобще Главен прокурор или го смачкаха с нещо ???

6

Анонимен

преди 1 година

ПРАТЕТЕ ги в Бахмут.Там бързо ще се отървем от тях.

5

Смех...

преди 1 година

АМИ ТИ КАЖИ , БЕ КОКОРЧО...С КВО ТЕ ПЛАШИ ТОЯ ПРОКУРОР....!!!КАЖИ СИ ГУЗЕН ЛИ СИ ЗА ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ....И ШЕ ВИДИМЕ..ХАХАХАААА..

4

Смех...

преди 1 година

АМИ ТИ КАЖИ , БЕ КОКОРЧО...КВО ТЕ ПЛАШИ ТОЯ ПРОКУРОР....!!!КАЖИ СИ ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ....И ШЕ ВИДИМЕ..ХАХАХАААА..

3

Бай Пешо

преди 1 година

Как няма да се счита за заплаха, като ПП само дрънкат глупости и лъжи в международните институции, за да крият тяхните далавери и кражби

2

Анонимен

преди 1 година

Защото прокур. ватурата=Мафия! По болшевишки тертип с 6ай 7аньовски привкус.

1

Идиотски искания:

преди 1 година

ГЕШЕВ НЕ СЕ БОИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА---ЗА ДА КАЖЕ НЕЩО....ХАХАХА!..ДА КАЖАТ КИРЧО И КОКОРЧО ЩОТО ТЯХ ГИ Е ШУБЕ ОТ ПРОКУРОРА!!!!!