86

До 122

преди 1 година

За руските олигарси и Путин ли говориш? Мисля че дори не им дреме за скотовете в руската провинция

85

Анонимен

преди 1 година

До анонимен Точно тези, които ограбиха Русия жестоко и се налапаха, унижават Русия непрекъснато и я мачкат, точно те, които ограбиха Русия до кокал, говорят , че населението било бедно в руската провинция, а точно те наложиха бандитизма, грабежите, сриването на производството, мафията и доведоха до обедняването и оскотяване на част от населението в Русия, крадеца вика "дръжте крадеца", повръща ми се!

84

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея 2

83

Анонимен

преди 1 година

А вас какво ви интересува това лъжливи пропагандисти? Украйна бе една бандистка територия , ограбвана от чужденци, докато украинците бяха подложени на терор,грабеж и гладуваха, Европа е рекетирана за оръжия и се задъхва от икономически проблеми, заради тази война в Украйна, извършва се геноцид и над славянското население над осем години, пред очите на целия свят! Това трябва да спре и мира, търговията да се върнат!

82

анонимен

преди 1 година

Такива' надъхани' статии,започват да предизвикат негативизъм/обратен ефект.лицемерие.По другите континенти няма ли хора, деца умиращи от ГЛАД, детски робски труд. В техните вени друга кръв ли тече? Родителите не милеят ли децата си?Много ви бърка в здравето таз Русия, бе.

81

Анонимен

преди 1 година

До 108: Бандеровци носят името на Степан Бандера- брутален нацист избил 250 хиляди полски еврей и стотици хиляди други

80

анонимен келеш

преди 1 година

Добро утро колеги.Още не съм изтрезнял от банкета,но от новините разбирам,че от вчера Арсенал Казанлък и ВМЗ Сопот са започнали производство на 3 смени тоест затворен цикъл:):):)За къде толкоз бомби бе?:):):)

79

Анонимен

преди 1 година

До До До До До До До До До До До До До Т.ъ.па про... искам да кажа, че аз бях 5 месеца в Европа, и мога най-отговорно да заявя, че в Европа не пестят за отопление и всичко е наред в Европа, европейците не обедняват и Европа се разива добре. И братовче ми беше 3 месеца в Европа и той може да заяви най-отговорно същото нещо.

78

Анонимен

преди 1 година

До 109: Бандеровци носят името на Степан Бандера- брутален нацист избил 250 хиляди полски еврей и стотици хиляди други!

77

Анонимен

преди 1 година

Символите на войната?!?! Обикновени фашисти! Скоро над Кремъл ще се издигне знамето на победата, а джуджето ще изпие ампулата в бункера си в Урал!

76

Анонимен

преди 1 година

маркетинговия отдел на германците е по-добър. руснаците да си опичат акъла и да пускат еквиваленти на хюго бос, че ще отекат в канала като хора и с лош вкус

75

Космонавт

преди 1 година

До 103 Украинците не са рушили паметници и не са убивали българи, Вагнеровските животни на Путин ги вършеха тези гадости, за да могат да манипулират нисковибрационните русофили. Така се печелят мaлоoyмници които ти разнасят пропагандата без заплащане.

74

Анонимен

преди 1 година

Катар ще помогне на Русия в усмиряването на Европа

73

Анонимен

преди 1 година

Русия и Иран отменят Европа.

72

Анонимен

преди 1 година

Витамин Z!!

71

Анонимен

преди 1 година

Абе урки, когато нацистите поругаха паметника на хан Кубрат защо не казахте нищо? А когато избиха българи защо си траяхте?

70

Анонимен

преди 1 година

ЕС е много добре за живеене, обаче българите са *** и не знаят как да живеят правилно в ЕС.

69

Анонимен

преди 1 година

До До До До До Т.ъ.па про - Не отговарях на теб, а на онзи, който пише, че в Европа магазините били студени и полупразни. Но и на теб казвам, най-изгодно за всички е да се сключи мир. Също и Русия да стане част от ЕС, макар че не виждам как може да се реализира това в близко бъдеще. Мисли първо за България, после за всичко друго.

68

До Снощи

преди 1 година

Пожари, взривове в Крим и Руската федерация! Новата реалност

67

измислювач

преди 1 година

До Анонимен 66 Ако дремеш по цял ден из форумите нищо чудно да си зле!Живота иска бачкане!Ела при мен на село и гладен няма да ходиш,гарантирам го!