34

Анонимен

преди 1 година

"Не. Украйна, та Украйна." - Защото голяма част от проблемите на България и на целия свят в момента произлизат от инвазията на Русия в Украйна. Ама като сте с капаци на очите, как да го видите?

33

Анонимен

преди 1 година

Добре че не сме диктатура, като в Русия, където малцинство предатели да визма решенията за мнозинството. Няма как Нинова да командва държавата.

32

Дуле Савич

преди 1 година

Честно казано, вече ми омръзна да чета и да слушам за войната в Украйна, за това колко бил провален или неизлечино болен Путин, за гафовете на дементиралата дедка-президент на САЩ, за всичките лицемери в Европейския съюз. Никой, подчертавам, никой не седна да каже - ей имаме такива и такива проблеми, дайте да ги разрешим, да намерим някакъв общ език, после ще се занимаваме с другото. Не. Украйна, та Украйна. Пращайте всичко в Украйна, ако можете, пратете и вас си до 9-то коляно и не се връщайте.

31

Ееее

преди 1 година

Ко скача?Да излязат навънка да се разберат като мъже!

30

Анонимен

преди 1 година

Еййй,що не влизат парите в твоя джоб ли?Беше добре при теб този бизнес?Корнелия, за кого работиш за бога?

29

:\

преди 1 година

*** пак не са разбрали. Война няма. Просто военна операция, локален конфликт, няма как да бъдем въвлечени.

28

Анонимен

преди 1 година

До30 То нашто фелдфебелче винаги се усеща на къде дуе ветъро,червей-хиена е пълното описание на това нещо,хем хлъзгаво,хем лукаво!

27

Анонимен

преди 1 година

Корни бегай в Щатите рри синчето ..празници са! Излишно е да стоиш тук и да ръсиш про...ст.о.тии!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Радев знае, че наруши ли конституцията му се готви импийчмънт. Не е толкова глупав, че да не зачете решенията на НС.

25

Дедо

преди 1 година

Абе какво и става на тая тетка ? Укротете я малко. Всички жени на нейната възраст,се занимават с внуци, спокойни са и мъдри. Тая скача на президенти, занимава се с оръжия, войни, заплати,пенсии,оръжейни заводи. Тая жена има поведение което не съответства на възрастта и.

24

Анонимен

преди 1 година

Нинова много добре знае, че говори глупости, но защитава електората си, за да си запази лидерското място в партията. А електората и се състои все от глупави хора.

23

Анонимен

преди 1 година

Тя е" под прикритие" в БСП.

22

Нито един патрон

преди 1 година

Най-много оръжие се изнасяше при тиквеното марионетно правителство, трябваше да оставят "експертното" правителство на герп/дъпъсъ да мине и да ни вкара в пряка конфронтация с РФ и след няколко бомбардировки над София и зайчарника в Банкя, нещата щяха да си дойдат на местата.

21

До19

преди 1 година

Лява,дясна не знам ква е Нинова,ама поне има топки и държи на своето,за разлика от поврътливото и лукаво президенче-фелдфебел!

20

Българин

преди 1 година

Ей, хора, вие нормални ли сте?? Тук не става дума за Нинова, а за изпращане на оръжие за нацистка Украйна. Затова сме на това дередже, не виждате големия проблем с оръжията за нацистите, а се захващате да плюете персонално.

19

Анонимен

преди 1 година

Нинова да си подава оставката и да отива да се записва в "Отрядите на Путин"

18

Алекс

преди 1 година

Лидер на малка партийка настоява Президента да прави,каквото му нареди.Корнелата е тотално недекватна.Конституцията не е нарушена,за да се сезира КС.

17

А сега де...2023г.

преди 1 година

Нинова е лява, колкото аз съм музикант. Синчето и къде живее и работи? В Москва?

16

Анонимен

преди 1 година

Чакай бре,нали много убав беше тоя Радев,какво е това разлюбване,ти го питаш Крим на кого е оно се звери и вика на Русия,ти му викаш трябва да последваме страните от Европа и д пратим оръжие за Украйна,оно се звери и вика не може ние не сме страна в конфликта,ти му викаш трябва да се изпълни евродирективата за МРЗ оно се звери и вика не може,целувайки ръката на червената олигархия!

15

до 15

преди 1 година

Къде ги видяхте тия нацисти само не разбрах :)) вие изобщо знаете ли какво е нацизъм, фашизъм? Така като гледам йок.