226

Дон

преди 15 години

До всичи *** дето смучат руски един и от мен за тях и за целите им семейства на задна пражка със засилка до като им изпаднат пломбите още от соц времето.Майка ви *** продажва вие българи ли сте бе *** и суки руски.

225

преди 15 години

Абе то хубаво.Партизанска война.Ама от кого срещу кого интелигентен ми репортере?В Афганистан афгани срещу руснаци.А в Осетия? Руснаци и осетинци срещу руснаците?

224

преди 15 години

За всичките лигльовци тука които пишат срещу братушките един голям необрязан славянски орган от мене за *** им дупета

223

Доню Донев

преди 15 години

Преди няколко години в една голяма варненска зала накарах агента на ДС, а сега върл "демократ" Коритаров да млъкне, като му обясних с няколко изречения, че няма военно решение на проблемите в света. Но на такива като Саакашвили, американската и в крайна сметка юдейско-финансовата върхушка това неможе да бъде обяснено по никакъв начин, защото не става въпрос за решаване на проблеми, а за удължаване агонията на света под юдейско господство преди да се срине и христианството стане доминиращо в пътя, единствентия и незаобиколимия, към Царството Божие за всички, включително юдеите.Осетинците не са грузинци и са местен народ с отнета автономия от Грузия след разпадането на СССР и като реакция обявили независимост. И ако на албанците в Косово може да им се признае някой и друг процент основание за наглите им претенции, защото те все пак са наследници на илирите и са най-старото местно население на Балканите, то как и защо на древния местен арийски народ на Южна Осетия, който си е там от край време, сега от измислената вредна световна общност не му се признават никакви права. На това отгоре те са предимно христиани. Отгоре на това те имат някои смесвания с протобългарите и в някакъв аспект са наши батовчеди, ако не и повече. Да, това е не само достойно за уважение, но и изискващо подкрепа от последната държава, която носи името България. И ние, българите, макар и пасивно, подкрепяме Южна осетия, за разлика от нашата управляваща върхушка. Всъщност последната е наша само по име - в края на краищата според информацията в интернет тя се състои от един евреин /Станишев/, един татароциганин /Доган/ и един европейски *** без капка българска кръв /Сакскубурготски/. Да уточня - Доган е с татарска кръв от кримските татари, проявили се с жестокости спрямо българите по време на турското робство, а не от казанските татари, които в основата на произхода си са българи.Затнова братя и сестри българи, да подкрепим в мислите и молитвите си осетинците. И най-вече да се обявим против войната, която не решава, а създава проблеми.

222

bnt

преди 15 години

za poreden pyt se natrapva promivaneto na mozaci ot strana na na6ite televizii.....typi slugi na usa

221

REPORTERI BEZ GRAN

преди 15 години

SEGA SHTE VIDIAT RUSNACITE , SHTO E PARTIZANSKA VOINA ! AFGANISTAN SHE IM SE VIDI EKZOTICHNA POCHIVKA ! TOVA E PLAN NA NATO I PENTAGONA RUSIA DA VLEZE V OSETIA I DA SI ZAMINE PO UNIZENA I NAAKANA OT AFGANISTAN ! HAHAHAHA..................................... SHTE IM SE RAZPARDUSHI PRESTAPNATA KOLONIZATORSKO PODRIVNA POLITIKA ! RUSNACITE NE MOVE DA SE PODEBAVKVAT S CELIA DEMOKRATICHEN SVIAT ! WREME E ZA RAZPLATA !

220

set

преди 15 години

abe vie vsi4kite ste banda malumnici i ne ste osaznali i nai malkoto zarnce istina v tova koeto stava v sveta po4nete da mislite pone malko v perspektiva i gledaite bezza6titno kakvo ni o4akva vsi4ki

219

преди 15 години

Първо се е родил грузинец,а после е станал комунист.А не обратното.Берия е изтеглен от Грузия и веднага разстрелва Ежов и другите.Орджоникидзе също е грузинец.След конфликт със Сталин умира.Стаин е дясната ръка на Ленин за който казваш че е евреин.Значи Ленин не е руснак.Той заедно с грузинската мафия на Сталин яхва Русия.После вероятно е очистен от грузинеца Сталин 7 години след революцията в Русия.Сталин остава няколко руснаци в политбюрото за да му слугуват.А който е против-разстрел.Сталин е арестуван няколко пъти от царската полиция.Сигурно някви далавери.Присъединява се към болшевиките.Заграбва властта и се разправя с огън и меч с русите.Подлага Русия на геноцид.Избива руските политици и военни,Обкръжава се с грузинци и украинци.Иска като Хитлер да избие руския народ и засели земите му с грузинци.Планът му успява отчасти.По времето на сталин има Грузинска компартия,украинска,белоруска.Само не и руска компартия като част от КПСС.След Сталин управлява украинеца Никита Хрушчов.Който отнема Крим от Русия и го дава на Украйна.Дори Брежнев май че е руснак израснал в Украйна

218

преди 15 години

Abe sloji si fesa i xodi na sinagogata da si vzeme6 parsata,eni4arsko ku4e

217

мм

преди 15 години

Така е. И освен това зелени човечета с по 4 очи и ръце, излизащи от *** ще се спуснат плавно с летящите си чинийки, а същества от третото измерение ще се появят също до една седмица. Бегай си пий хапченцата.

216

преди 15 години

Abe Rusia mnogo nejno pipa,triabva na marmalad da gi napraviat tia *** gruzinski

215

преди 15 години

Съгласен съм с теб на 100%. Ама първо провери баба ти дали е мъжка? АКо не е значи май не си познал :)

214

преди 15 години

Саакашвили да ходи да почеше страра си любов баба Мадлин Олрайт :) И стига е излагал на опасност народа си!!!

213

bush

преди 15 години

Shte bydat izprateni 4 samoletonosacha na 6 - ti amerikanski flot po dva v cherno more i persiiskiat zaliv ! Korabi na nato she poemat kraibrevnite vodi na Gruzia ! Koalicionen korpus na silite na antiteroristichnata koalicia she badat razpolojeni v iujna osetia , abhazia i gruzia ! Protektorat na NATO shte upravliava razmirnite provincii ot mafiotski formirovania i ruski okupacioni nabezi !

212

ANTIGRUZ

преди 15 години

И ТОВА СЕ ОКАЗА ЛЪЖА,ТЕ ТИЯ ГРУЗИНЦИ ПОВЕЧЕ ЛЪЖАТ ОТ АРАБИТЕ БЕ, ГРОЗНИТЕ ***!СПОРЕД МЕН РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПОСТАВЯТ УСЛОВИЕ,ЧЕ СПИРАТ УДАРИТЕ,КОГАТО ИМ ПРЕДАДАТ ТОЯ ВОЕННОПРЕСТЪПНИК СААКАШВИЛИ

211

преди 15 години

Хахахаха ти да не си се нашушил бе :) Демокрация в Украйна и Грузия ти болен мозък ли си какъв си? Блаженни са вярващите :)

210

Иван Грозный

преди 15 години

Разбира се, че Сталин е бил грузинец. Само че, преди това е бил КОМУНИСТ. Лаврентий Берия е евреин, както и Бащата на революцията - Ленин, който освен всичко друго е бил и германски шпионин.Не са грузинци Ежов, Егоров и останалите шефове на НКВД - руснаци са, членовете на Политбюро и ЦК - също.Общото между всички тях е, че всичките са били КОМУНИСТИ.А нечовешкото изтребление на собствения народ е патент ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И САМО НА КОМУНИСТИТЕ.Това е което руснаците не могат да простят на грузинците, украинците, прибалтийците и останалите свободни народи - че тръгнаха по пътя на демокрацията и прогреса.Затова танковете свалян демократичното прозападно правителство в Грузия, а не тираничния режим в Минск.

209

преди 15 години

Ей лунатик с лунатиците :) Тези чеченците скоро ще стигнат китай по численост бе или по точно са щяли преди да ги убият руснаците. Ама и руснаците си ги бива, да изтрепеш 1 милиард чеченци не е шега работа. Направи си справка да не са чеченски *** което са изтрепали? Че май само те са с такава численост. А ти лично си дебилен и ходи се скрий някаде. Виж ги твойте приятели американците какви ги вършат и после говори!!! А руснаците са в суверенна Грузия спазвайки международните закони на миротворческа мисия. Та Кфор и Нато и не знам си кой не бяха ли в КОСОВО бе *** с ***?

208

AXIL

преди 15 години

Ruskite podlogi ne mogat da dezimformirat vechno ! Horata slushat radio doiche wele i drugi zapadni radia i sa v krak sas sybitiata predizvikani ot prestapnata ruska agresia !

207

преди 15 години

точно така!