92

Анонимен

преди 1 година

В посока Красно-Лимански руските части продължиха да водят настъпателни действия. Над 60 украински военнослужещи, 3 бойни машини и 2 автомобила бяха унищожени от щурмови удари, удари на армейската авиация и артилерийски огън. В купянското направление в резултат на удари на щурмова авиация, както и артилерийски обстрел по районите на съсредоточаване на ВСУ бяха унищожени над 70 украински военнослужещи, 2 БТР и 3 автомобила.

91

Анонимен

преди 1 година

В Донецко направление ВСУ направи неуспешни опити за контраатака на части на руските войски в посока Спорни и Берестовое.В резултат на залпов огън са унищожени над 50 зомби нацита, 3 БТР и 2 пикапа. В Южнодонецко напр. ВСУ с помощта на ротна тактическа група се опитаха да атакуват позициите на руските витязи в посока село Николское. С решителни действия и артилерийски удари подразделенията на ВСУ бяха върнати на първоначалните им позиции. Унищожени са над 30 зомби нацита, БПМ, БТР и 2 автомобила.

90

Анонимен

преди 1 година

Казано на пpocTичъk език: Можем да спрем кръвопролитието, но не ни трябва. Имаме нужда от сили, които отслабват Русия, които мразят Русия и са готови да се бият с нея. САЩ и техните слуги ще продължат да спонсорират нацистите, така че украинците и руснаците да се избиват колкото се може повече помежду си. Когато СВО свърши, не забравяйте гадовете, които имаха пръст в нацификацията на Украйна и спонсорирането на нацизма в Украйна.

89

Анонимен

преди 1 година

Жозеп Борел: Сред европейската общественост битува мнението, че колкото по-дълго помагаме на Украйна, толкова по-дълго продължава войната. Ако искате да сложите край на войната, спрете да подкрепяте Украйна и войната ще свърши, казват те. Разбира се! Но как ще свърши? Това е важен въпрос. Тази война не може да завърши с победа на Русия и окупация на Украйна Трябва да продължим да подкрепяме Украйна.

88

Анонимен

преди 1 година

Лекарите може и да са му дали 3 години живот, но украинците му дават не повече от 5-6 месеца живот.

87

Може би

преди 1 година

Но на НАРКОМАНА със сигорност мн по малко

86

Пакет санкции N:10

преди 1 година

путин и русия вече ще се изписват с малки букви!

85

Vako

преди 1 година

Като сме на странатра на украйнна защо нне на щат в шенгенн ?

84

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-рано умре, толкова по-малко руснаци и украинци ще бъдат убити... Затова всеки нормален човек трябва да иска смъртта му.

83

хг

преди 1 година

3 години са му много, ама пък може и да ги изкара в Хага, кой знае.

82

Ватенка с партенки

преди 1 година

Едно ще ви кажа на Русия никак не и е лесно с всички тези санкции обществен натиск и вътрешни борби ,защото не всеки в Русия подкрепя режима на пютин!

81

Анонимен

преди 1 година

А не бе, ще иляди!

80

Анонимен

преди 1 година

Най ми е хубаво га пише ,че информацията е предоставена от анонимен източник от руските служби..все едно две баби пред блока си говорят,те имат по-достоверна информация за здравето на Путин от всичките тайни служби взети заедно.

79

Анонимен

преди 1 година

Да бе. Това си е Божа работаНие не знаем колко ни остава на нас. За Путин се претесняваме.

78

Анонимен

преди 1 година

Но поне не се търкаля по стълбите, като някои други...

77

Анонимен

преди 1 година

ЕС е лицеменер съюз, години наред му налива милиарди, сега ще го плашат със санкции, ритуално самоубийство от баби пацифистки които нямат представа как се преговаря с такива като Путлера.

76

?!?

преди 1 година

Тоя вече не е важен! Новите стратегии са как да измъкнем Русия от тоя шиид.

75

Ром"с

преди 1 година

Еми оставя Запада и Вашингтон да търпят Путин още 3 години и какво ли може а се случи за това време на Запад. А "Сахо" пргнозира ,че Макрон през 2023 ще отиде в историята..

74

Анонимен

преди 1 година

Хахаха майкумила това е безумие.

73

Възмутен-потресен

преди 1 година

Искам да изразя дълбокото си възмущение от това ,че постоянно се пише за Путин , много повече отколкото за г-н генерал президента Румен Радев!