73

Анонимен

преди 1 година

Габровски е обикновен фигурант. Точно както беше кандидата им за президент - даже не му помня името вече. Някакъв хвърчащ човек, събран от улицата. Явно за ГЕРБ ако търсат да си измият имиджа, започват да пускат връзките си в държавните болници и университети, които съсипаха...

72

Анонимен

преди 1 година

Тия Харварди вече са смешни, а скоро ще станат и жалки като Ицо мравояда от ДБ. Само ходят и хленчат като него.

71

Анонимен

преди 1 година

Борисов в чешкия затвор е бил жена на определени затворници, тая жена от килиите сега си има фенове в бг, които искат същия живот.

70

ЛУСТРАЦИЯ

преди 1 година

Целия номенклатурен апарат(ГЕРБ, ДПС, БСП, Радев, Гешев) KBИЧИ oт Промяната. Това е лакмус... за кого трябва да се гласува. Само умните ще разберат.

69

Анонимен

преди 1 година

ПП е истината!!!

68

Лена Гугълката

преди 1 година

На парапета Киро искаше да ми го подаде отзаде...но аз се съпротивих...Смятам,че не е. редно това срамно деяние..Само поомачка бузетата ми...Но това пък не е чак толкова осъдително..все пак хубавка съм,съблазнителна..

67

Анонимен

преди 1 година

Проф. Габровски не взема акъл от шарлатаните от ПП. Най-малко от Киро ментата.

66

Анонимен

преди 1 година

Никой не го пита Киро парапета за нищо. Той е политически труп.

65

ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ГЕРБ

преди 1 година

Обявявам ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ за всички мои познати, приятели и роднини, които подкрепят ГЕРБ. НЕ ИСКАМ ДА ГИ ВИЖДАМ. НЕ ИСКАМ ДА ГИ ЧУВАМ. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТЯХНОТО МНЕНИЕ. ЗА МЕН НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.

64

Анонимен

преди 1 година

На мен ми пука за бедните и пенсионерите за болните деца за който няма пари държавата да ги лекува за инвалидите всички тези хора имат нужда от помощ Затова не трябва да допускаме повече Герб и мафиотското управление да ни ограбва и да обрича тези хора на мизерия и още страдания Събираме капачки събираме пари да помагаме на болни хора и деца и все се питам Къде е държавата ???

63

Анонимен

преди 1 година

над 2 милиона се изнесоха благодарение на тези бивши престъпници

62

Курило

преди 1 година

От ГЕРБ са тотално побъркани. Днес Боко на някакъв live рисува с флумастер някакви глупости върху на побъркания Добрев чертежите. БАХАХАХАХАХ

61

Анонимен

преди 1 година

хора, аз съм един от имигриралите, благодарение на тия дето взимаха властта през последното 3 десетолетие, сега се надявам с моята жена (италиянка) и дете, ПП да възстанови баланса и да се върнем, но докато старите прости-тутки са на власт, нов бивак за тях може да има, но не и за нас имигриралите. Никого не обиждам, само казвам, че фактите от тези всички партии, ни изгониха, с приятели останали в родината ни комуникираме през приложения, благодарение на партии като бсп, герп, дпс

60

Анонимен

преди 1 година

Съвсем скоро простото Киро и кокорчо ще са клиенти на правосъдието.

59

К

преди 1 година

Пак ще гласувам за Асен Василев. И ще агитирам всичките си приятели в полза на ПП. Ако разбера, че някой мой приятел е от ГЕРБ - ще прекъсвам контакти с него/нея. Ако е мой роднина, ще се откажа с държавен вестник от него/нея.

58

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен държат рекорда за най-бързо съсипване и ограбване на една държава. Само за 6 месеца! И добре, че българския народ се осети и им би шута, че не се знае докъде щяха да стигнат

57

Анонимен

преди 1 година

Киро с лъжа влезе в политиката. Какво друго очаквате от него?

56

Стъки

преди 1 година

Ако обърнете внимание на държавното устройство на господин Рамазан Кадиров и на Лукашенко, ще откриете изненадващо много прилики с държавата на ГЕРБ и Бойко Борисов. Сякаш 3-те държави са правени по калъп.

55

Анонимен

преди 1 година

Тези инфантили всеки ден като развалени механични играчки повтарят едно и също. Обикалят като цветарки студията ( най-вече противната БТВ, която си е вързала ПъПа за тях) и ни заливат с втръснали опорки.

54

Анонимен

преди 1 година

Цветанов от бивш ГЕРБ с 12 апартамента, но такива като техен Гешев, казаха, че били на тъщата или там квоато била, ГЕРБ е доказана престъпна организация легитимираща се в бг кат партия