43

Путкинските драми

преди 1 година

Вълнуват само п*т*и*е ! Тъй както турските драми вълнуват само ромите!

42

Зозо

преди 1 година

Най - смешно и жалко е да си форумен путлераст. Рашата я чака поредния фалит, както в последните 200 години. Нищо ново :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

41

Анонимен

преди 1 година

Според данни на "Военна хроника" Сухопътните войски на Украйна регистрират безпрецедентен скок в броя на ранените в купянското, горловското направление и в боевете за Бахмут.

40

Анонимен

преди 1 година

В момента виждаме пълен провал на ВСУ армията която е смятана като най добрата в света водеща защитна война. Подготвена от Натовски инструктори укрепленията и те са строени по Натовски стандарти нямате си представа какви Бункери, тунели и укпления са правили и какви защитни линии милиони тонове железобетон. И въпреки всичко Руските сили им разказват играта. Аз виждам провал единственно във ВСУ и НАТО.

39

Анонимен

преди 1 година

Русофилите ни горките ще им се спука жлъчката :)

38

до 56

преди 1 година

Нали :) всички пишат че Руснаците напуснали Херсон, а те реално вече са в Киев :)

37

Анонимен

преди 1 година

Промити и пробити мозъци !Набийте си го в наркоманските глави - Крим е Русия, а нападение на руска територия ще доведе до трета световна война!Светът ще престане да съществува и тогава няма да има значение чий е Крим!

36

Смешни журналисти

преди 1 година

Ако не е ковид, ще е войната, масовата психоза е много важна, че населението да не се сети да мисли.Как може да гледаме 24/7 за войната, а едно кисело мляко да е 2 лв, бензина 3.30 и народа да е спокоен и да не е излязъл с вилите да избива политици?!

35

Анонимен

преди 1 година

Да видим къде е военният провал? Русия нападна защото не искала НАТО да се разширява. Резултат: още 2 нови членки. Нападнаха защото искаха демилитаризация. Резултат: Украйна се въоражава от НАТО, вярно със старо оръжие, ама явно е достатъчно. Искаха да свалят режима в Украйна. Резултат: Зеленски е най разпознаваемият лидер в света в момента. И тези "успехи" до сега са с цената на какво от тяхна страна? Жертви и разбита икономика. Добри стратези са. Не мога да им го отрека.

34

До защо?

преди 1 година

Веднага ти казвам защо :) защото руската преса пише каквото и каже кремъл. Обаче за разлика от Русия останалия свят има достъп до информация от първо лице.

33

Русофил

преди 1 година

Какъв провал? Специалната военна операция върви по план и постига всичките си цели.

32

Анонимен

преди 1 година

Цялото НАТО плюс Украйна и разни други съюзници на САЩ не могат да изгонят Русия от Украйна, а някой пише "военен провал на Русия". хахаха Или са се наговорили (САЩ и Русия), за да може икономиката на ЕС да бъде срината т.е. САЩ играят задкулисно против ЕС, или военните способности на НАТО, САЩ и компания са толкова зле, че не могат да се справят с деморализираната руска армия, останала без ракети, крадяща перални и използваща оръжия от средата на миналия век. Кой вариант си избирате? ... :)

31

Анонимен

преди 1 година

Путин е пътник.

30

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте, че руснаците са бият за собствената си земя, която Сталин е дарил, за да се съсздаде Украйна. Там населението е руско. Същото е ка през Втората световна война. Зеленски ще бъде съден за геноцид.

29

Do 33

преди 1 година

Изгуби 80% от това дето завзе и се бие срещу 8 HIMARS-а. Ако дойда една американска дивизия само и ще влезне в Москва за 72 часа. Баламурници

28

Анонимен

преди 1 година

Дайте малко инфо какво стана с влака Киев - Херсон? Колко души са превозени? Чакане и информация какво ще предприеме правителството на Великобритания, след като програмата за поддръжка на украинци за 6 месеца е изтекла. Може и да понапишете за ситуацията с подпомагането им в Германия, Полша, Австрия, Чехия, прибалтийските държави...

27

Анонимен

преди 1 година

Марш в Хага. Убийци изкуфели. Изтрепахте младите хора. Хем ще видим как изглежда без ботокс

26

Анонимен

преди 1 година

Не бързате ли с провала?

25

Тия от Гардиън

преди 1 година

, пък и техните редовни читатели мат нужда да се прегледат за психически отклонения. Със 79% народна подкрепа позициите на Путин са БАЯ СЕРИОЗНО "разклатени". А тия подхвърляния за пушечното месо е необходимо да са в посока Украйна. От там има записи на телефонни разговори, как полеви офицер иска още войници, а неговия командващ казва "Давам ти 10!", "!0 са недостатъчно!", "Достатъчно са, ако ги убият щи дам още 10!". И това беше още преди 2-3 месеца след поредната мобилизационна вълна...

24

Анонимен

преди 1 година

Къв провал, завзе 1/3 територия и се бие срещу целия ресусрс на Нато хаха