30

Анонимен

преди 1 година

До Alek...Смени дрогата....

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 Първо ти *** в твоята................пък ние ще си помислим...проруска по...га

28

Alek

преди 1 година

Ей укри , вчера от пентагона висш командир каза че Украйна губи войната и така ще бъде ... къде сте тръгнали бе мишчици добре че братушките ви пазят че иначе сте чао за седмица до две.

27

Радньо

преди 1 година

Какво става с втарая в мире, самая магучия армия? Нещо зациклиха и затънаха в Украйна. Безпомощната украинска армия ги разби. А дроновете дето бомбандираха руски летища? Вчера гледам кремълското джудже кара Мерцедес, а не Волга. Странно не му ли харесва автомобилостроенето във великата мадар раша? Хахахахаха нищо не става от тия yшaнки, всички технологии идват от западна Европа и САЩ. Сега като им сложат и таван на цените на руския нефт и ептен ще оцапат гащите в кремля. Хахахахаха

26

Също като него

преди 1 година

И аз така се заканих да на...ковам Скарлет Йохансон.

25

Анонимен

преди 1 година

До Vako Дори и така да е...ние да сме атакували Северна Македония...не сме.....знаем че са наши братя...,но Историята така е решила и са отделна Държава ...която ще живее както си иска...Това е истината...

24

сина

преди 1 година

Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали границата с Русия и са на 60 километра от Москва. В града започва масова евакуация. Оръжията на руснаците са на привършване. НАТО започва да изтегля войските си от Полша, поради страх от инвазия на украйнската армия, целяща да завземе Полша, бившата ГДР, Калининград и северната част на Унгария. Спред британското разузнаване президентът на Русия Владимир Путин е потърсил убежище в белия дом.

23

Vako

преди 1 година

разликата между ъкраинец и руснак е същата като българин и македонец.

22

Анонимен

преди 1 година

Смях, Зеленски прави каквото си иска, Путин в бункера и руснаците гледат

21

До 50

преди 1 година

Той Шойгу е професионалист и си разбира от работата, хаха, затова Бахмут не могат да завземат

20

Анонимен

преди 1 година

Зеленото джудже пак започна да си фантазира.Шойгу обяви украинските загуби за ноември.Само за ноември при свети Петър са отишли 8300 укри.Направете си сметка колко укри са гушнали букета от началото на операцията.

19

Анонимен

преди 1 година

На тоя опуления с кривите кунки вече му капят лиготиите по клавиатурата.

18

Анонимен

преди 1 година

Опуленчо, лабаво я караш с минусите бе. Няма да ти платят. Гледай да не ти се изкъртят кривите кунки от напрежение.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44. Аз такива яко ги гъбаркам. Няма нужда от нерви , а има нужда от непрекъснати подигравки.

16

Анонимен

преди 1 година

Виж колко си глъм бе опулен. И да има колебаещи се след като ясно се вижда, че оценките на коментарите се манипулират в определена посока вече ще си направят изводите. Много си глъм по целътъ глъвъ бе.

15

хахаха

преди 1 година

Колкото и да се напъвате укро троловете и купените модератори, общественото мнение е друго-наркоманът Зеленски води Украйна към края си-какъв Крим ,каква победа ,кави пет лева-хахаха?!Бяхте хубав сайт ,пък на какво се превърнахте

14

Демократски юмрук

преди 1 година

Русия е толкова огромна, че всичкото нато и укронацягите като тръгнат докато стигнат Москва и вече ще са умрели 90% от дизентерия. Напомням наполеон, който пак така тръгва с евролегионите и накрая РУК!

13

Анонимен

преди 1 година

Странни мазохистти са укрите.... Вместо това да го обесят с главата надолу като Мусолини те ходят да *** заради него... И като ги гледах тая година как протестираха и искаха да съборим паметника на съветската армия в Борисовата градина!!!!!! Абе укропитеци - армията която влиза в България е Трети Украински Фронт..... Тоест те поругават паметника на дедите си. Тъпппииииии ама много тъпппи - даже не си знаят историята - малко като наЩе макета.

12

ПП и БСП

преди 1 година

Требе още помощ на братята украинци както военна така и хотелска . Скоро ще си вземат не само завзетите територии но и ще стигнат до Москва че и оттатък .Пу тягата дочухме че се е покрил чак при братята си чукчите на север от страх .

11

Анонимен

преди 1 година

Тоа с опулените дзъркели направо одзвере да пляска минуси. Обаче то нема на кого да сложи плюсче, понеже общественото мнение е противоположно на очакванията му. Както винаги.