193

Анонимен

преди 1 година

Кой беше тоя?

192

Анонимен

преди 1 година

И е прав Бойко .

191

Анонимен

преди 1 година

Тоя човек не е добре в главата. Разбираемо такива сами да не се усещат но другите около него толкова ли не могат и те да го видят. Трябва някой да стане като ***-то за да се усети.

190

Bg

преди 1 година

Изходът е герб и Борисов на бунището на историята. Ето това е борисофф фарисействащ горделив самохвалстващ човечец с излишни килограми и високо самомнение. Ходил при разколниците от Фанар, при предателите на Православието-ето го, фалшив лъжеполитик и лъженабожен човечец - позорен политически субект с душа на мишок. 75% от гласоспособните да гласуват=герб и борисофф безработни псевдополитиканстващи хорица

189

Офшор Факир

преди 1 година

До АнонименМинистъра на културата на ПП не успя да усвои и цент от ЕС за култура при чакащи 80 Евро за Бг. Сами измазал некво читалище в некво умряло село с 5 баби преди да стане министър. Колко мило каква ПР икона .Като свети Никола непорочни свален от дракона от председалеското место.ПР машинации и лъскане на имиджа на мафиотите с бели якички .Иначе плашат народа С Бойко и турците-пак ПР ама черен и долен като ПП

188

Антрополог

преди 1 година

То след Киро и Асен и Сашо Роман и Васко жабата да сложим пак ще са по-добре.

187

Пенсионер

преди 1 година

Хвалбата не е безпочвена. При Борисов имахме държава.

186

Истукан

преди 1 година

Ми няма, останалите ептем не стават за премиери. И най-добрия човек да стане премиер, ще пъде под контрол на партията си, която има за цел да ограбва.

185

Анонимен

преди 1 година

Тиквата си го е извадил да ни такова с 200 но този път няма да стане

184

Анонимен

преди 1 година

На държава, която награждава с най-високото си отличие шеф на бизнес-криминална групировка от прехода, на първия ред в парламента ѝ седи до санкциониран по "Магнитски", а нейни магистрати ходят на доклад прави пред пияния Петьо Еврото, холандците са ѝ виновни, че не ѝ вярват."

183

РАЯ

преди 1 година

До МОШНА ВИКАШ! НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ! ВЕРОЯТНО И ДА ЧЕТЕШ! А най-вероятно И ДА МОЖЕШ ДА МИСЛИШ!

182

Анонимен

преди 1 година

Което си е право, си е право! Като пръдне, кон убива.

181

Анонимен

преди 1 година

Бойко мина Тръмп.Меси е на 35г.

180

НЯКОЙ

преди 1 година

Киро и Баце са професионални лъжци от най-висока класа и е много трудно, почти невъзможно да се разбере какво говорят.

179

Курило

преди 1 година

Този очевидно има някакви сериозни ментални отклонения.

178

Погнуса

преди 1 година

не от тоя екземляр! Отвратен съм от "сънародниците" си , които Му правят рейтинга и го гледат с възторг ръкопляскайки! Или те са излишни или аз - друга опция няма ......

177

Радослав

преди 1 година

Старост, нерадост са казали хората. Дърта е баба борисова, вече забравя какво плямпа преди 2 дена и я тресе старческата деменция. Уж правителство на герб щеше да е без него, а тя дори от депутатско място се отказа, а сега пак се натиска да е първа баба сред сборището. Да се пенсионира вече, да си гледа там родата и да отърве българският народ от жалкото си присъствие. На никой не му трябва стара, страхлива, тресяща се от деменция бабка за премиерка. Да взима пример от началничката си Шмеркел.

176

Алекс

преди 1 година

По добър премиер от теб са всички. Ала по крадлив премиер от теб наистина няма,е няма.

175

Анонимен

преди 1 година

Кога ще ги стигнем румънците? - Няма да ги стигнем докато не видим бивш премиер в затвора и още поне 10 бивши министри и две дузини депутати зад решетките.

174

Зла свекърва

преди 1 година

То щеше да е изненада да не се похвали сам. Нали му гледахме магариите три мандата. С маниери и мислене на престъпен бос, с култура на каруцар. Даже Румъния ни задмина. Даже Румъния. По времето на Иван Костов се възмущавахме, че ни свързват с Румъния за преговорите, защото бяхме по-напред. А след злощастното управление на Царя, после на Тройната, после на ГЕРБ, Орешарски, ГЕРБ и пак ГЕРБ ето докъде я докарахме. Един нормален човек реши да дойде, и него свалиха, защото не понасят нормалността.