136

vasko

преди 15 години

NE GO OPRAVDAVAM,4E ZAKONI IMA NO NQMA KOI DA GI IZPALNQVA,TOVA E VQRNO 4E NE GO POVEDOHA PO DRUG 4LEN E VQRNO.AKO MU NEMASHE TAZI SLAVA ,NQMASHE DA SE SABERAT PARITE ZA EMANOELA, TOVA E SA6TO E VQRNO.AKO BESHE OBIKNOVEN 4OVEK,6TE SHE DA BADE SAMO V STATISTIKATA I EDIN OSADEN NEZNAINO KAKVO I KOLKO,TOVA E SA6TO E VQRNO.

135

преди 15 години

това е прекрасна новина. Явно лекарите са добри, а и момичето има късмет. Бащата е л е к е. Не го коментирайте, не го заслужава.

134

от 126

преди 15 години

И да, защитавам Стависки, защото ги познавам двамата с Албена и знам какво им е и положението им не е толкова розово както ги изкарвате и не им било пукало за Мануела. Не е така!! А относно Горсов да иска най-доброто за детето си естествено, че ще е така всеки иска най-доброто за детето си , но да лъжеш и да пребираш парите и да твърди, че Стависки не помага това вече е безобразие. И 131 мога да ти кажа, че не му е таква присъдата, защото е известен , а защото ни е таква държавата и никой не получава ефективна присъда , като си недоволен бягай от тука, никой не те е спрял ама да казваш, че само за него е така, щото е известен от никаква гледна точка не си с обективно мнение, защото не е първия , а поредния с присъда, която е далеч от реалната, която заслужава, но това да се тръби цяла година само за това момиче също немисля, че е от най-нормалните неща, защото хиляди деца още загинаха и пострадаха, а само за това момиче се помагаше със средтсва, защото се сложи името на Максим. Иначе ако беше твоето дете и небеше блъснато от Максим щеше ли да се говори толкова много и да се съберат толкова много пари??!

133

преди 15 години

А ти много умен ли си? Колко ти е багажа? Защо всички трябва да прояват човечност към неговата мъка, а той Горсов да е гьон сурат за всичко което става в тази скапана държава? Той непрекъснато навсякъде говори само за пари. Да тъ*пако и децата мв Могилино са деца, както неговото дете, и болните от рак в онкологията са деца, както неговото и децата на хемодиализа са деца, както и неговото и така нататък тъ*пако. Човек трябва да е състрадателен по природа, а не по финансови причини и когато е засегнат лично! И всички, които пишат тук пишат от човешко състрадание, а не на пр*стаци като теб! За мен Горсов е един с неговия перчем с поне кило гел , който спекулира с човещината на хората.

132

от 126 до 131

преди 15 години

Дано на теб да ти стигне до главата празноглавец такъв. С каква съвест го пожелаваш на някое дете да е в кома... Срамота си за съществуване...

131

александър

преди 15 години

Не те е срам, пияния руснак съсипа живота на момичето, а ти говориш за пари! не те е срам! Нека на твойте деца да се случи подобно нещо, тогава да те видим какво ще кажеш! Дали няма да искаш лечение в чужбина или ще си оставиш детето на произвола!Никой няма да си остави децата на пътя! Жалко е само, че пияницата се отърва и съм 100% сигурен, че го оправдаха, само защото е "известен"! Камапния "Ако си пил , слез искам да стигна жив!!!". Искам да знам 126, имаш ли деца и на колко си годинки , че разсъждаваш като хлапак/чка!

130

преди 15 години

слушай бе го..ньо дано да ти дойде същото на главата многознайко келяв.От такива като теб сме на такъв хал. Шебек.

129

преди 15 години

Tuk,vseki izkazal mnenieto si e prav za sebe si i za dosta drugi neshta,koito sa obshtestvena taina.No nima Staviski trqbva da se izm1kva po tozi nachin,kakto se izm1kvat i vsichki kihachi na pari.Bil zlatna kokoshka za Bulgaria,ami haide da si hod v skapanata Rusiq i da suzdava problemi i da ubiva hora tam,i bez tova naseleinieto m e mnogo po-golqmo ot nasheto tuk.Susipa tolkova jivota na tolkova mladi hora,na koito predsotqha nai-hubavite migove ot edinchoveshki jivot-abiturientski bal i svatba ... ruska svinq!!!

128

koiasam

преди 15 години

ТО в България има ли правосъдие? И съпруга ми загина при катастрофа преди 4 години и какво......един съд оправдава убиеца......друг го наказва условно и до кога ще продължаваме от съдна съд?

127

преди 15 години

Ето още един даскал по български, който се подвизава тук. Прав / а си за образователната система, но и ти измисляш нови думи "skoftila", не мислиш ли?

126

преди 15 години

Всичко се преовеличава само за пари от Горсови. Това лечение в Израел кой го измисли след като на 28.11.2007г. (3 месеца и 22 дни след катастрофата) Мануела е излязла от кома и е на свободно дишане и даже е преместена от реанимация в отделение по неврохерургия, каквото се случва с много хора ама Горсов видя , че може да вади пари то Стависки и давай да ходи детето му и той с него в Израел и как като е в кома още от самото начало като е отишла в Израел е говорела с лекарите и то на английски. Прекалено съмнителна история и туй само , защото известен човек е замесен и да му се вземат парите от тея мерзавци, защото щом Мануела е говорела с лекарите си значи и тя знае и е замесена в тая спекулация. Ей такива хора не заслужават да живеят. Мерзавци долни .... Иначе я Жалим Мануелката......и за какво, по-*** ли сме от това хлапе?

125

kremenka

преди 15 години

ами незнам какво са й дали но не обърнаха такова голямо внимание на случая въпреки че катастрофата не беше по лека от тази и ето аз която следя новините почти всеки ден не съм разбрала а за максим се знае всичко нали е известен...

124

vasil

преди 15 години

На тая май и дадоха 14 години ефективна присъда:-)

123

KARAMEL

преди 15 години

Abe vie, koito pishete v tezi forumi .... abe mnogo ste negramotni bre ...hora. Pylno e s pravopisni greshki i sreshtam kakvi li ne varianti pri izpisvaneto na dumite. Tova e masovo yavlenie i dava znak, che obrazovatelnata sistema se e skoftila i ot tuk natayk ne ni chaka nishto dobro.

122

kremenka

преди 15 години

абе какво сте се хванали за този ставийски все едно е единствения в бг който е причинил катастрофа?? А НЯКОЙ КАЗА ЛИ КАКВО СТАНА С ЖЕНАТА КОЯТО ПРИЧИНИ КАТАСТРОФА КРАЙ ПЕРНИК?? там също имаше убити ако не се лъжа? защо сам ставийски да отнася всичко? вярно виновен е не го оправдавам, но не е единствен. в бг почти всеки ден стават катастрофи и все по-често с жертви, но не са всички се говори така както за тази. аз лично за тази една година загубих двама близки в катастрофи и нищо ама нищо не казаха за тях в новините......

121

до 114

преди 15 години

Да бъдеш убесен ти нещеш ли? Що да го обесят, щото е направил грешка? Да изгубен е човешки живот ама това се случва всеки ден и никой досега не е убесен. Айде ся щото бил Стависки и да го бесим, да го линчуваме. Наказанието му е като на всички други причинили такава катастрофа , не щото е известен, а защото това е БГ. Има и друго, че не само той е виновен, а май шофъора, който е умрял и айде сега щото не е сред живите само Стависки да линчуваме и да трабим само за тази Мануела, че в кома ами забога не е единствената пък и вместо да са малко благодарни родителите и , че им се помогна финансово иначе вече да са и изключени системите ако не бяха събрани пари от известността на Стависки за дарения и не беше дал той сам нямаше да платят лечението на детето си и вече да е на 2 метра под земята , а сега е жива и е излязла от кома. Мислете малко дали и на другите на мястото на Стависки не е същата присъдата, а на колко хора е помогнато както на Мануела и се траби цяла година за нея и се занимава цяла държава с този случай

120

красивата

преди 15 години

Максим Стависки заслужава най-тежката възможна присъда, заради това, че е провалил живота и мечтите на Мануела. Но в България няма кой да осъди известните личности, просто защото са известни и богати. Ах, как мразя това!

119

xplay

преди 15 години

Spored men e vajno Manuela da se opravi v kraina smetka sled izminalata edna godina puk ve4e koi e vinoven koi e bil piqn spored men mislq 4e ve4e ne tolkova ot zna4enie , fakt e 4e ima zaginal 4ovek i drug v koma ot edna godina , dano pone tq stupi na kraka i se vustanovi kato normalnite hora ...

118

родител

преди 15 години

В щатите които причини смърт на пътя акт10хил. долора и 15г затвор- това ми съобщи мой близък които шофира голям камион. Значи ние сме по "демократи" от щатите.Горкото момиче.Бог да прости загиналото момче. Това правосъдие ли е? Закон ли е?Дано не идва на друг на главата.

117

VASKO

преди 15 години

NE GO OPRAVDAVAM,4E ZAKONI IMA NO NQMA KOI DA GI IZPALNQVA,TOVA E VQRNO 4E NE GO POVEDOHA PO DRUG 4LEN E VQRNO.AKO MU NEMASHE TAZI SLAVA ,NQMASHE DA SE SABERAT PARITE ZA EMANUELA, TOVA E SA6TO E VQRNO.AKO BESHE OBIKNOVEN 4OVEK,6TE SHE DA BADE SAMO V STATISTIKATA I EDIN OSADEN NEZNAINO KAKVO I KOLKO,TOVA E SA6TO E VQRNO.