72

преди 15 години

na bogatiya moriat ustata na bedniya...

71

преди 15 години

si ovca, vse niakoy ste ti bade ovchar...

70

J.B

преди 15 години

Ей Дганчо , ако ми паднеш , така ще те конфронтирам , че свят ще ти се завие , гад нейдна ! Да си махате гадните мутри от нашата държава , че ще Ви е................................та !

69

преди 15 години

нямат нация и вяра. за тях всичко е пари и това е. многострадални геновеви. така е навсякъде. приказка за стълбата...

68

преди 15 години

si hapva, obsto se plasta. plastay dimitar obsti, kato ne ti seche glavata!

67

преди 15 години

Уважаеми, изглежда не си разбрал все още, че партийният член Иван Костов вече е история и в следващото НС той няма да е, нито пък неговата квартална партия! така че стига сте ни натрапвали теориите за някаква световна и медийна конспирация - много романи сте чели явно! Иван Костов е човек, който по силата на ситуацията не е в затвора, но и това може да се случи - някой ден! като начло Иван Костов трябва да се извини на всички симпатизанти и честни и порядъчни хора в БГ за действията си и бездействията си като министър председател и лидер на СДС: най престтъъпната приватизация в бившия източен блок, ликвидирането на БГА Балкан и иска за милиони към БГ по този повод, затварянето на блоковоете в Козлодуй без някой от ЕС да го е искал, бездействията на надежда Михайлова при ареста на медиците и н евероятното унижение за БГ през следващите 7 години, мафиотизирането на Държавата с активното съдействие на сивите кардинали Христо Бисеров, Йордан Цонев и Ал Бож и т.н. и т.н.! за тези неща тоя продажник трябва да се извини на народа си, а не някой на него да му се извинява! И си го вземете накрая тоя Иван Костов и го сложете в нафталина за историята, че ни омръзна да грачи в НС и да се прави на пророк Мохамед!

66

преди 15 години

a be hmlet, da ne si mu pravil dna?! ti vij sebe si! :)

65

КЛАРА ДЕ ЛА ПОНТЕ

преди 15 години

Прокуратурата може да се самосъзира за противоконституционната партия на етническа основа ДПС ! Прокурора може да повдигне обвинение срещу президента и да се обърне към народното събрание за ипейтчмънт с цел неговото отстраняване ! Прокурора мойе да поиска сваляне на имунитета и повдигане на обвинения на редица министри виновни за дескридитирането на България в международен мащаб , равносилно на национално предателство и нанесло икономически загуби на над 1 милиард евро ! Прокурора може да повдигне обвинение срещу множество медйи за корупция и дезинформация с цел облагодетелстване на партйи и групировки и нанасяне на щети за стотици милиони левове от пагубното зомбиране на хора с цел идването на власт на престъпна клика довела страната до национална катастрофа ! А за да стане това внукът на члена на ЦК НА БКП Борис Велчев трябва да изпълни закона и функцйите си , който той му дава ! Ако това не стане опозицията да поиска неговото отстряняване ! Всяко не изпълнение на по - горното не би дало положителни резултати за стабилизирането на страната !

64

преди 15 години

Какъв *** , бе? Ти виждал ли си как изглеждат помаците, бе будала? Доган точно си прилича на татарин, примешан с *** кръв - леко монголоидна физиономия, матова кожа, доликоцефален череп, въобще има типичните онтропологически черти на урало-тураноидските антропологически типове...

63

преди 15 години

pomak, sega tatarin i *** li stana? :)kratunki, kakvo li znacenie ima narodnostta? obama e negar, ama ste stane amerikanski prezident. sisto negri sa rice i powel...

62

преди 15 години

"Лидерът на ДПС подчертава, че не го притесняват предсрочните избори ..." Отворен за преговори?

61

просяк

преди 15 години

Крокодилски сълзи. Агента манипулира простолюдието и знае ,че пак ще е.Разделяй и владей опозицията е разединена и се дърля. В резултат на това заедно с бетонните чутори от БСП той пак ще се намърда в политиката,а ние ще духаме тапетите.

60

преди 15 години

Абе много поетично заглавие за един долен престъпник

59

Хасково

преди 15 години

Именно този човек се опитва да конфликтира нацията ни. Бил притеснен хаха - По скоро се радва. Стратегия разделяй и владеи!

58

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

Доган е човек на червената задкулистна вихрушка и манипулира мюсулманското население и ромите в полза на многократните грабители на България , криещи се зад МУЛТИГРУП и други подобни крупни групировки и спонсориращи организираната престъпност ! Доган , Жорж Ганчев , Волен Сидеров и Бойко Борисов са кукли на конци , който нямат свое мнение ! Те изпълняват мнението на другите , като например мнението на Александър Лилов и задкулистният му център за стратегически иследвания . След като обществото разконспирира действителните намерения на Волен Сидеров , на хоризонта усилено взе да се натрапва Бойко Борисов . Иван Костов даде идея или предприеме политически ход , медйите налагат информационо затъмнение и хоп слд два - три дни Бойко Борисов тъй и тъй ! Кой напътства репортери и журналисти да правят тези трикове може само да гадаем ! Но е ясно като бял ден , че се цели да се отвлече общественото внимание от ДСБ и Иван Костов . ЕС ни каза и показ , че завръщането на Симеон Сакскобурготски е върнало БКП - мафията на власт ! Това се крие зад дипломатичните изявления на ЕК и ОЛАФ ! А никой не казва нищо лошо за Костов ! По времето на мандата му имаше само суперлативи от страна на ЕС запада като цяло и инвестиционият емидж бе на особено високо равнище ! Доклада е един вид подкана към управляващата престъпна клика ДА СЕ ИЗВИНИ НА ИВАН КОСТОВ И САМА ДА ГО ПОКАНИ ЗА ПРЕМИЕР !

57

преди 15 години

dali e tatarin, ili tsiganin, ili turchin ili.. e bez znachenie! vajnoto e, che e SOKOL. tova oznachava, che e postaveno litse na BKP-TO. KAK INACHE, BEZ DA RABOTI KAKVOTO I DA E, DA SI POZVOLYAVA DA DAVA AKAL I DA KRADE!

56

Patriot

преди 15 години

Ахмед Доган, 12. юни 1990г. :"За своето съществуване, за своята сила и за постигнатите успехи, ДПС е задължено на обстоятелството, че съществува Турция. От страх пред силата на Турция българите не посмяха да ни попречат да участваме в изборите. Страхуват се от нас, тъй като зад гърба ни е Турция!"Адем Кенан (лидер на Турската демократическа партия), 21 октомври 1993:Обявява пред журналисти във Варна, че в България вече е поставено началото на административна автономия, тъй като на много места в райони на страната кметове и общински съветници са български турци.Ахмед Доган, в. "Стандарт", 8. ноември 1995 г. :"Ако етническият проблем в Босна се разрешава по военен път - с кръв и оръжие, аз искам в България да се разреши по парламентарен път!"( т.е. административна автономия, икономическо и демографско завладяване от страна на турците! )Ахмед Доган на пресконференция в изборната нощ за Евродепутати:"Не ДПС не е готово да управлява, а българския народ не е готов!"( т.е. според него ние все още не сме готови да бъдем управлявани от ДПС, но ДПС има за цел това да стане някога! )

55

преди 15 години

"Тревожно" му е разбира се, няма как! ЕК му поречи да краде, и за да отклони вниманието пак заговори за етническо напрежение! такова ще има, докато в Кърджали например зад официални изяви на кмета Азис се развяват турски знамена а на годишните събори се говори за влизане на ДПС в съдебната власт и прочие! Етническотро напрежение го пораждат с действията си такива като N40, които си мислят, че Корана е бойно знаме, а всеки правоверен е знаменосец! И политиците на ДПС, които решават, че всеки техен братовчед, нелегално влязъл в БГ да лови калкан е добре дошъл и българските граничари трябва да го почерпят с кафе и чай, а ако не дай си боже си изпълнят служебните задължения и му набият обръчите....сещайте се!!!!!!!!!! Когато един политик решава, че щом неговата рая трябва ад се управлява чрез страх, изнудване и заплахи, това е позволено и за другите общности - става опасно! А "Труд" взел метани да му прави! В това интервю няма нищо ново - същата позиция, изказана чрез нови думи!

54

OSMİ

преди 15 години

AKO NAMERITE BALGARI V BALGARIA DA GLASUVAT ZA SEBE SI ..DA PRAVA SI TOGAVA..AMA UVI SAMO TSIGANI I TURCI A SLED 10 GOD. SAMO TSIGANI I PARTIATA NA VLASTTA SHE E MANGALSKA .

53

преди 15 години

Единственото спасение за България е масово гласуване, но като гледам как мен ме е налегнала апатия, съм песимист