219

Анализатор

преди 1 година

Западняците може и да имат-Суперкомпютър, ама нямат Буда а той още не се е изказал по темата-не може без него.

218

Затворника Куцара

преди 1 година

Куцара, който 20 г. се бори за секс по време на свиждане, остава в затвора - не се е поправил. Иска да се размножава ще съди България в Европейски съд в Страсбург.

217

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ако няма поколение , то няма и бъдеще . Пълна глупост е , че хората унищожават природата. Унищожават я тези , който владеят ресурсите, тецовете , и всичко останало, но удобно им е след като са изкарали милярди да ни обвинят нас , обикновенните хора, дето сме си плащали даже за унищожението на планетата. Не им вярвайте!

216

бб

преди 1 година

като свърши ракията, тогава приключва света за ганята! до тогава дерзайте ;)

215

Киро

преди 1 година

За кой месец става въпрос

214

Анонимен

преди 1 година

Давай по-бързо да се свършва....

213

Да се спре

преди 1 година

Хората трябва да престанат да правят секс. А размножаването да става под строг контрол в инвитро центрове за контрол и качество на популацията.

212

Анонимен

преди 1 година

Ковидът какво общо има със загиването на природата? С намаляването на пчелите и с нефтените ***, задръстващи океана? Размножаването на българина с какво ще спре климатичните промени? Да окъкаме и изпапаме всичко, да тръскаме гюбеци и се плодим, пък отрочетата да му мислят, ама че елементарна перспектива. Няма нужда от компютърно мнение. Бъдещето се решава днес. Потомците ни може да са по-добри от нас, но няма да станали свръхчовеци, пък и не са длъжни да ни ринат лайн-ата.

211

От Вселената

преди 1 година

Деца раждат деца още на 12 години момичетата в ромските гета напускат училище и почват да раждат едно след друго безброй чхавета, като бащите им чистят Кюнци и Комини със специялен компютърен дизайн устройство, за да не се изморяват. Това е заради престъпния член 2ПП ЗСП, който им дава майчинства, детски помощи. Може би до 2050 г. ще изсечем горите и нема да има повече чистене на Комини и Кюнци и ко ке правиме тогава?

210

Анонимен

преди 1 година

Трябва народа да се плаши - я с ковид - я с война , ако това не помага - с края на света.

209

Анонимен

преди 1 година

2050 - пфуууу аз да доживея дотогава пък ако ще и планетата Земя да се самовзриви

208

От Вселената

преди 1 година

Кюнци, ти одиш ли на работа ве? Да, от време на време отпушвам Комини със специално устройство на копютърен дизаин, за да не се изморявам! Е и как се изхранваш? Мии Жената... жената ми беее ... ражда всяка година по едно и държавата ни плаща. Не знам но, мисля да направя цял отбор юнаци и женски да играят кючеци! Ами то българин не остана да ви издържа бе? Е как, нали пращат пари от чужбина за да има държава бе?

207

От Вселената

преди 1 година

След идването на СССР иззеха на българина земята и го вкараха да работи в ТКЗС Заради даване на пари "на ръка" БГ се обезбългари. Поощрявайте като намалявате данъчните на родителите прогресивно, докато клошарите с три и повече деца не плащат никакви данъци до навършване пълнолетие на децата им. Стабилна сума върху голям период от време за развъждане на клошари. Както е сега всякаква твар прави хлапе и взема пари. Толкова ли мразите българите които учат, творят и имат по едно, две деца?????

206

Карлуково

преди 1 година

Тази "статия" е написана от същата "журналистка", която написа "статията" за "руската ракетна атака срещу Полша" миналата седмица.

205

Анонимен

преди 1 година

Не ми се вярва ама дано...

204

Българин!

преди 1 година

Не се притеснявайте НЯМА ДА Е 2050-ТА ГОДИНА! Благодарение на Путин, американците и китайците ЩЕ Е МНОГО ПО-СКОРО!

203

Глупости

преди 1 година

През 1973 година се живееше като през 19 век, учението беше на същото ниво. Комунистическата простотия се ширеше по света. В САЩ си правеха бомбоубежища и се готвеха за ядрена война, а в СССР нямаше храна

202

1

преди 1 година

Няма как да е вярно. Автомагистрала Хевус още няма да е готова!

201

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази машина, като през 1973 имаше само лампова техника, а процесор все още не беше измислен? Какви предсказания, на какво ги пише, принтера излезе 5г по късно

200

Анонимен

преди 1 година

Ми то в България и сега няма живот !