42

Анонимен

преди 1 година

В друг сайт пишат, че украинците се оплакали, че били третирани с електрошок. Между другото днес е годишнина от започването на Есромайдана. Как ДБ и подобна пасминиааа не са отбелязали тържествено съботието? Да ги включат и тези дезертьори. Що не си защитават европейските ценности в Украйна?

41

Украинки ром

преди 1 година

Ние не сме крали, ние брахме.

40

Бай Чеп

преди 1 година

Ама оставете ги на мира хората бе! Настанете ги безплатно в хотел на морето . Те са дошли тук само за да изкарат зимата. Те не са крали, мислели са си, че вземат помощи като бежанци и докато са тук се интегрират.

39

Карлуково

преди 1 година

Някъде написахте ли, че догодина е заложено в бюджета теглене на НОВИ 15 Милиарда външен дълг. Значи САЩ отпускат "военна помощ" на Украйна, което си е украински държавен заем, а ние изхранваме безплатно украинците - знаете ли, че Украйна е най-богата държава в Европа по ресурси?

38

Анонимен

преди 1 година

Като пишех,че украинската мафия е най-голямата в Европа ,ми цъкахте минуси.Муттрите ,кой ги убиваше по време на прехода ?Украинци,а Брендо ,Зеляндия го направи украинец.Дайте,да дадем,а Киро?

37

Анонимен

преди 1 година

Вече медиите на САЩ пишат открито за убийството на руските пленени войници, докато реакцията на укрите под статията на германския журналист от Билд преди 3 дена бяха само обиди и заплахи. Миналата седмица е повратен момент във войната - след като европейските пинчери (включително гнусарите от ДБ у нас) искаха активиране на Член 5 заради "руското ракетно нападение над Полша", Байдън обяви, че ракетите 100% са украински. Отново, не може да осетите накъде се обръща посоката на вятъра.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Очевидно свободата на словото е просто мираж." ---- хахаха, свобода на словото в есср от доста време насам няма! Освен тази свобода, съвсем скоро ще загубим още един куп други свободи, които сме приемали за даденост...

35

Анонимен

преди 1 година

Някакви продажници искат да ни обезоръжат и пускат всякакви престъпници от Укрия и къде ли не.

34

Анонимен

преди 1 година

144 000 хрантутника такива има в момента, не се хвалете че сте хванали двама.

33

Анонимен

преди 1 година

Аз от ден първи питам - Някой проверява ли кой влиза в България ? -убийци,наркодилъри,сводници,***,крадци ,терористи и измамници Влязоха Абсолютно Безпрепятствено , а ние си ги хрантутим в 5 зв хотели - Народеее ?

32

kiril

преди 1 година

Нали ни трябваше работна ръка от Украйна и тя дойде

31

Анонимен

преди 1 година

Ристо иВАнов и Паси-то да си ги вземат на рамо и да си ги занесат в къщи , за да може жените им да ги натупат !

30

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ги е пуснал от затворите , за да може ,кой каквото може да донесе от Европата , за да се продаде , те са царе на всякакъв вид ''стоки'' за продажба .

29

П.К.

преди 1 година

Е, всички тия разкрития показват, че грижата за тези укри - като парични помощи, настаняване в хотели, транспорт и др. и др. от БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА.../Плащането разбирай от всички нас/.

28

Анонимен

преди 1 година

Дйте ги на Путин и той да ги прави каквото иска.

27

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че само до преди 8-9 месеца, оссраината беше най-корумпираната и престъпна държава в европа! И това според евроожейските и краааварските медии!

26

Анонимен

преди 1 година

Тези защо не са на фронта?

25

Напомняне

преди 1 година

Още едно доказателство за нашето гостоприемство! Да сме благодарни на Киро простото, че ни натресе тези ***.

24

Анонимен

преди 1 година

Ами сега им постройте паметник, щом са толкова способни, не ги съдете! Мажете ги с паче перо

23

Анонимен

преди 1 година

Ако кажат, че се самоопределят като майки с деца, дали Европата ще ни се скара веднага да ги пуснем, да се погрижим за тях и да ги настаним в хотел?