188

Анонимен

преди 1 година

До . РусоФобНито русофилите са проблем нито русофобите. Но тези които ни делят и се опитват да ни сбият - тези трябва да бъдат унищожени, за да може да оцелеем като народ. Но позволявайте на някой да ви накара да мразите част от народа си.

187

Ало

преди 1 година

Да си стоят там бе не ги искаме тук!

186

Анонимен

преди 1 година

Добре, че са укранците та бьлгарските хотелиери да направят малко бизнес то с бьлгарски туристи не става мькнат сирене и домати по плажове и гори.

185

Анонимен

преди 1 година

Бьлгарите да подготовят хотелите украйнците много обичат бьлгарските хотели.

184

Българин

преди 1 година

В един от коментарите пише, че България е била под руско робство 45 г. Сигурно има предвид периода от 1944 до 89 г. Според написалия го, Тодор Живков и останалите от БКП, които управляваха България около 30 г., са били руснаци. Знам я историята, както и инфлацията на левчетата през 90-те г. на миналия век. Честито на работещите в БНБ и НС. Кога мултакът ще набие Цонев ?

183

Анонимен

преди 1 година

Шизотто се напъва да съчинява нова история - русофобска. Много го е яд, че Русия създава България на картата, освен това отделя средства за възстановяване на градовете и армията. Столицата става София по името на църквата Света София и да се подчертае че това е християнска държава, а не помашките мераци на трола русофоб.

182

Анонимен

преди 1 година

Те кат избягат цивилните от Киев и главата на зеления комик е паднала за 1 ден,Путин все още жали цивилните!!

181

Анонимен

преди 1 година

Да тичат към САЩ и Англия, там много ги искат.

180

П

преди 1 година

Тия укропитеци пак ги натирват към Европа на курорт.

179

Анонимен

преди 1 година

И още ...България смазва доскорошния си поробител ,Османската империя , През Балканската война 1913 година.Нима Русия ни е помагала тогава....Нали уж без нея не можем да направим нищо Камо ли да победим , ние една империя като Османската.?Нали сме един малък и невзрачен народ .Как тогава го направихме.Русия ли питахме.....Или ,,Великите сили."..

178

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да ми каже , за 1300 годишна България , кога сме имали нещо общо с Русия.Освен през една война , която Русия едвам не губи Тази през 1878 г...Напротив.През вековете България е давала на Русия .Но мит е че едва ли не сме братя.А още по голяма лъжа и легенда , че България съществува благодарение Русия.Никога не сме можели без нея.И за напред не можем без нея.Посочете ми исторически факти .

177

Анонимен

преди 1 година

След война 1878 г., България губи всякакви контакти с Русия.България се развива самостоятелно и без помощта на Русия.Какво общо имаме ние с Русия .Освен едно робство от 45 години07192 .И куп лъжи за братство.Това са митове и легенди за общо с Русия.

176

Анонимен

преди 1 година

До 236....Великите сили не са онези които са днес. Пренеси се в 21 век.Вас Русия ви държи на стоп-пауза вече два века.Сякаш от два века нищо не се е случило от тогава.Русия си е все същата.А кой ни зароби 1944 година? .. Великите сили ли.?Кой ни освободи от Руския терор .Великите сили ли....Да те ни помагат сега в борбата ни с комунистическа Русия.Русия днес ни е враг Не знаят ти за каква Русия говориш.Но я виждам и я знам днес.

175

Анонимен

преди 1 година

До 237.....Ако чакат тебе да те послушат....Досега ,,демокрациите " от Запада са дали 30 милиарда долара помощ за Украйна.Тебе ли ще питат....Те дават..Ама ти какво даваш...Само акъл...

174

Анонимен

преди 1 година

До 236.Великите сили с Берлинския договор развалят Сан Стефанския договор между Русия и Османската империя.Сега същите велики сили се опитват да навредят на Русия чрез Украйна

173

Анонимен

преди 1 година

Епа те веднъж излязат ли дали ще се върнат а?

172

А познайте от

преди 1 година

раз!Дали на 21.11. нашите пишман политици патреотари от нам къв кризисен щаб нема да разтворят благородно задни бузки.Щото голем рев се надава от укр.туристи,че ще останат гладни.Неможели техната държава да се грижи за яденето им.Как РФ навремето организира т.н."бял керван" за хората си от Донбас.Егати тарикатите-излезте навън друг да ви топли и храни!Ми що не им препоръчат най-големата демокрация на света,а?

171

Анонимен

преди 1 година

До 234....Русия не създава България на картата .България получава своето Освобождение благодарение на българския народ.Чрез Съединението от 1885 година.Чрез провъзгласяването на Княз Фердинанд за независимостта на България 22 септември 1908 г....Нали сме уж освободени?...?.Тогава от кого сме станали независими през 1908 г.??.България продължава обединението си през Балканската и Първата световна война България не е била освободена през 1878 г.

170

Анонимен

преди 1 година

До 227.За някой неща си прав,но за други не си.При Шипка опълченците бранят,но само те не могат да спрат 35хил.армия.Същата тази армия на Сюлейман паша е прехвърлена от Албания с английски кораби и тя подлага на клане Стара Загора.И то само, защото Сюлейман паша са го подигравали,че 6000 опълченци са му се опряли.Той и за това тръгва да минава през Шипка.Най-прекия път е,но и най-труден.След войната Сюлейман паша е съден за това.

169

Анонимен

преди 1 година

До 231...Вижда се ,че за тебе Коста Копейкин е Слънце....А Путин велик идеолог и политик.Който плаща на Коста с копейки.А на тебе обещание....че ще те направят началство на околия.