10

Анонимен

преди 1 година

наскоро си купих боксониера 35 квадрата във Враждебна за 180 000 евро .Дори се зарадвах на тънката цена .Очаквам до 5 години да я продам за 260 000 евро.Мястото е хубаво

9

Анонимен

преди 1 година

Рекордни я ! И сметките за ток и парно са рекордни ! При герб е така !

8

Анонимен

преди 1 година

Платена публикация на отчаяни брокерчета... Лихвите се вдигат по 100 години ли ще ги плащате тия панели?

7

Щом има уфси

преди 1 година

ще има и вълци.

6

Дака

преди 1 година

Че те наемите във Варна са по високи

5

Дааам

преди 1 година

Не беше много далеч времето, когато една камара народ от познатите ми, ми се смяха, че си купувам жилище на ипотека, за което към днешна дата плащам по 357лв на месец. Пък те понеже много знаят, още висят по квартири и чакат да се спука балона за да си купят тристаен за 40-50хил евро в престижен квартал.

4

Анонимен

преди 1 година

Работя във фирма за невдижими имоти, всичко си върви нормално като продажби. Хората дето да скатали лев искат да купят актив /имот/ вместо 30-40% инфлация да им изяде спестяванията.

3

рентиер

преди 1 година

Давам два апартамента в Хиподрума - двустайки за по 850 лева. Гръцките студенти от "Медицинска Академия" ще се избият за тях. Хиподрума е най-добрият квартал за инвестиционна покупка според мен.

2

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия платени статии бре ...Пак реклама на платформа Home Heed ,днеска пускате в Инвестор медия ,Снежана Стойчева да ни обяснява да не сме очаквали спадове ,коя е тя ?-мениджър на Имоти.нет -сайта собственост на Инвестор ,който притежава и сайта dnes.bg .Хората не са *** ,слагайте банер ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ -Не лъжете спадовете в имотите и кризата ТЕПЪРВА СЕ ЗАДАВАТ ХА ХА

1

Анонимен

преди 1 година

ако селяните ги устройва да плащат такъв наем и да идват в софия да пълнят улиците с комплекси - аре нема нужда !