12

Пепи

преди 1 година

баси . За първи път в София ноември месец има смог . Това е ... откакто се помня .

11

Анонимен

преди 1 година

Никакъв контрол на пушещи дизели, тая държава е жалка. Толкова години никой нищо голям страх да им срат трошките, защото може да не гласуват както се очаква. С такива оправници толкова.

10

Анонимен

преди 1 година

Затова дадохме под наем всичко, що имаме в София- 4 апартамента и 2 вили в полите на Витоша. Всичко е смрад. Изнесохме се на чист въздух на 20мин с колата от мръсотията. Едното жилище си го държим, когато идваме за няколко дена, да има къде да се отседне. Толкова ли е сложно всички стари бракми да се забранят за движение в града?! Толкова ли е сложно да се забрани твърдото гориво... Явно да.

9

Анонимен

преди 1 година

За толкова много години ДанчИту така и не иска да ви обясни откъде идва проблема - София е оградена от села, които се отопляват на твърдо гориво и щом се запалят камините всичките смърдотини отиват в низината, защото повечето села са нависоко. Привечер като започнат да се прибират хората ясно се вижда като запушат комините, как пелената се стича бавно и захлупва столицита, който не вярва да се качи на Витоша и да го наблядава, аз съм в Бистрица и я гледам тази картинка всяка година.

8

Въздуха

преди 1 година

В София през 2022 е такъв каквото е бил в Лондон преди 200години.Панеленото гето е западнала дупка, която върви към пропастта и всъщност не е спирала

7

Анонимен

преди 1 година

Мажете се със слъцезащитен крем че зимата глобалното затопляне много грее и да не изгорите.

6

Анонимен

преди 1 година

2000 евро кв.м. в мизерната и отровна София. ХА ХА ХА хайде балъци юруш към София.

5

В София сте

преди 1 година

китка! В Пловдив е истинския ужас. За около седмица, след като си измил колата си до блясък, започва да изглежда така, все едно не е била на автомивка от години. Без значение дали е пролет, лято, есен или зима.

4

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има стрес за народа, ако не е Ковид, ще е въздуха...

3

Анонимен

преди 1 година

Радев не го понасям, но за въздуха в София отговорна е общината. А тя не смее от години да направи каквото и да било за горенето на дърва, въглища и какво ли не зимата, особено в ромските квартали. Все пак, там са все избиратели на ГЕРБ. Тази сутрин мъглата беше като в Манчестър през Индустриалната революция.

2

Анонимен

преди 1 година

ТАКА СТАВА КОГАТО СЕЛЯНИТЕ СЕ ИЗНЕСАТ ОТ СЕЛО И ЗАПОЧНАТ ДА СТРОЯТ ВАВИЛОНСКАТА КУЛА.

1

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е при Радев. Най-отровната столица в Европа.