26

Анонимен

преди 1 година

Абе Мутробойко, нали спечели изборите, нали си уж първа сила ? Айде сега да видим как съставяш правителство и не учи другите какво да правят. Заедно с Възраждане и ДПС свали правителството, сега ще си правиш правителство с тях и с хората на Радев , защото с тях сте един дол дренки. И недей да плашиш гаргите с нови избори. Приличаш на истерична лелка от пазара , на която някой клиент е е казал , че предлага боклучава стока.

25

Анонимен

преди 1 година

По-добре да няма правителство, тогава такива като този и Боко тиквата няма да могат да крадат колкото могат.

24

Анонимен

преди 1 година

Имаше Редовно правителство, избрано на Редовни парламентарни избори. ГЕРБ го свалиха на 6-ия месец, защото им затвори кранчетата и не можеха да крадат. Сега да си носят отговорността.

23

Анонимен

преди 1 година

Историята ще запомни - ГЕРБ заедно с ДПС и Възраждане свалиха РЕДОВНОТО правителство на Р БЪЛГАРИЯ. Сега да направят свое или да си понесат последствията.

22

Анонимен

преди 1 година

Герберастите свалиха правителството и сега от сутрин до вечер пак ПП им виновни. Абе вие сте за освидетелстване.

21

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Промяната паднаха заради лабораторията за 'плодове и зеленчуци' на КПП Капитан Андреево - все пак от там минава дрогата за ЕС. Има за Таки, за Боко, за Маджо, за Шиши и т.н.

20

баба мара

преди 1 година

няма подходящи хора за правителство затова избори 2023 г докато случим на хоране мислите когато гласувате и сега не може да се направи кабинет защото никоине става икон групировки в нс само чакат траншовете от ес и ще започне обира навека

19

Анонимен

преди 1 година

Без правителство ГЕРБ няма как да краде. Трябва им правителство за камуфлаж и да се легализират кражбите им.

18

Анонимен

преди 1 година

Имаше правителство НА ВСЯКА ЦЕНА! Имаше правителство и то само на 6 месеца! Защо го свалихте с ДПС а сега пак искате НА ВСЯКА ЦЕНА? За бесилото сте!

17

Анонимен

преди 1 година

12 години усвояване не ви ли стигна?

16

каун

преди 1 година

Нужни ни са нови $чекмеджжетта$ на всяка цена

15

Ми направете

преди 1 година

Това пусто правителство. Първа сила сте.

14

Не могат

преди 1 година

да ни вкарат във война, защото докато вземат решение Русия вече ще не отвъд Днепър, ами отвъд Дон!

13

Кака Лили

преди 1 година

Последното коментарче е мое

12

Алекс

преди 1 година

Правителство е нужно на всяка цена за ГЕРБ.Държавата не се нуждае от такова.Служебното си върши работата.ГЕРБавите осъзнават,че при нови избори ще го отнесат за това,че не успяха да направят правителство.

11

Анонимен

преди 1 година

Тебе Добрев май те гласи боката за новият министър-председател на Бг, онзи ден те гледам стоиш до него и като *** си кривиш устата, имитираше стойката му, маниерите му, леко привеждаш глава готов за поклон на неговата трогателна история за ареста му и как се обръща към един журналист и му вика : "Как не те е срам бе " хаххаххаах можеш да използваш онази функция на превъртане на предавания и да си видиш суратя

10

М

преди 1 година

Не! Правителство и сега има. Нужно е смяна на системата чрез няколко референдума. Народът да реши как и какво ще управлява България. Цар ли, Президент ли, Император ли е без значение само да не е тази партийна маса която се интересува само от своите и на господарите си от чужбина интереси.

9

Във Война ще ни

преди 1 година

вкарват народе. Във Война! САЩ вече са ни отредили позиция. А правителството е нужно за да легитимира вече взети решения.

8

ДемоНоКрацията

преди 1 година

трябва да Продължи!

7

Президентчето

преди 1 година

Не иска правителство, иска той да управлява!