206

Off

преди 1 година

Местя.

205

До пуйката

преди 1 година

Е сибир дето си ти определено не е НАТО. А България е ЕС и НАТО

204

Сводката до 16часа

преди 1 година

В Купянското направл. беше отблъсната атака на ВСУ в посока Куземовка;В Лиманско нпрвл. опитите на ВСУ за настъпление в напарвленията Макеевка, Площанка, Голиково, Кременная, Червонопоповка и Стелмаховка бяха спрени;Поражение на ВСУ в районите на Новомихайловка, Павловка и Времевка,над 80 зомби нацита са унищожени;ВСУ се опитаха да атакуват в посока Качкаровка,Пятихатки и Садка(Херс.обл),претърпяха загуби и отстъпиха;

203

Някой към човек

преди 1 година

И аз това се питам хаха. Счупих се от работа вече искам нещо във шепата. С толкоз много психота знаеш ли кога ще ни излезе сметката-никога хаха. Жива да не бях, че толкова простотия доживях да видя. Свят ми се зави някой да спре Земята искам да сляза.

202

Истински ценител

преди 1 година

Аз защо живея зле , а не много добре?Защо България иска аз да нямам бъдеще?Защо аз съм в девета глуха?

201

Анонимен

преди 1 година

Пpaвa или kpивa, oтgeлeн въnpoc, no-вaжнoтo e, чe зopлeм ce нaвpяxмe мeжgy шaмapитe! C peшaвaщaтa noмoщ нa "Aмepиka зa Бълrapия"...

200

Анонимен

преди 1 година

Захарова е пи4,

199

До Боби

преди 1 година

През последните 2 месеца руснаците започнаха да се изтеглят и прегрупират, с изключение на падналите геройски в името на Путин. Можеш ли да ни светнеш, къде ще е следващото групиране и кеде е демаркационната линия. ;)

198

Анонимен

преди 1 година

Захарова - любовната мечта на всеки 50-60 годишен, дебел, БГ русороб, който се къпе един път в месеца и се мисли за Рамбо, защото бил ходил в казарма и работи като СОТаджия на минимална заплата.

197

Човек

преди 1 година

Аз кога ще живея доста добре?

196

Пак по опорката?

преди 1 година

До Ужасена: Би трябвало да си ужасена от г'лупостите, които си написала. Украинската армия всеки ден губи поне по 200 войници загинали, и два-три пъти по толкова ранени. Какъв Крим, Донецк, Луганск и т.н. А и вече им спират тока. Докога ще издържат?

195

пуйката

преди 1 година

Ко каза?Тази е повярвала на Кирил,че ние сме НАТО!ХА-ХА-ХА!

194

Анонимен

преди 1 година

Да го духат всички комунисти, директно в газовата камера, заедно с другите ***

193

Анонимен

преди 1 година

Тая пък, хахахахаха! Виж са какъв захабен ***, пропит с алкохол си ***, *** противна. Я ходи да се джаскаш с някой ескимос в Якутск.

192

Като

преди 1 година

разбраха за решението да помогнем с оръжие на Украйна, руснаците се изтеглят от Херсон? Така ли?

191

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Войната ще се удължи...трайно,след като пратим...черешовото топче от музея в Копривщица на украинците. От това най...много се опасяват в Кремъл.

190

Ужасена

преди 1 година

Херсон вече е на Украйна. Следват Крим, Донецк, Луганск, Москва. До края на годината няма да има Русия. Смърт на всички руснаци. Да подкрепим Украйна и заедно да воюваме срещу Русия.

189

Анонимен

преди 1 година

Добре, че е София, че пак да можете да си измивате кървавите ръце. Пак евтини манипулации на общественото мнение. На тия работи май вече само изрожденци вярват, чат пар и някой ***.

188

Мао цедун

преди 1 година

България пак се изтакова на метеното. Депутатите ще лежат до живот

187

смях

преди 1 година

херсон падна ли ? не съм прочел за тази новина все още !!!