8

До 6

преди 1 година

То, пък в Ирландия много хубаво, не можеш да излезеш с децата на разходка само дъжд и вятър.

7

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов А ти къде живееш и защо още не си емигрирал от "кочи-ната ЕС"?

6

Нов

преди 1 година

мястото не е сигурно, защото има глутници кученца и глутници индийци. Сега и глутници бежанци все по-нагли. И какви ли не пришълци+БАТКИНе е и доходно, защото хваналия кокала, не дели дори с най-близките си работници, които му изкарват богатството, камо ли да даде нормална заплата на някой възвръщенец. Пълнят чекмеджета, складове, гаражи с нови коли, колекционират апартаменти, строят си вили със спа и всичко, като че ли ще живеят 1000 години, а останалите - куччета ни яли. Затова, Адиос амигос

5

Анонимен

преди 1 година

Проваля ги западния акцент и трябва да научат български език отново. Отново да казват на строуберито ягода и други думи.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз се върнах тук, защото давам само 10% такси на печалбите си от чужбина. Промените ли това, на примерно 25%, ще си взема цялото семейство и отиваме в Ирландия.

3

Варналиев

преди 1 година

Добря дошле! Ама с тия, нашите заплати, кой ще остане?! На сина ми студент,предлагат за обща работа в мол по 3,80 лв../час. Колко часа трябва да работи за 100лв/ден?

2

Анонимен

преди 1 година

Интергрирайте си ги във Виена, ние достатъчно милиарди прахосахме да интегрираме, индивиди, които не могат да бъдат интегрирани е и по този начин с морков.

1

Селяк

преди 1 година

Дрън дрън, направете държавата сигурно и доходно място за живеене и всички ще се юрнат да живеят в нея. Иначе...... летище София ,терминал 1 и 2!