23

Анонимен

преди 1 година

Сравнете каква е била България по времето на демокрацията преди 44-та година и по време на насилствения комунизъм след 44-та година. Съветските убиийциии окупират България след 44-та година, така сме го учили и по История. Пред 44-та година казармата не е била задължителна, моят дядо беше роден през 1917 г. и не е ходил в казарма, чак 52-ра година я правят задължителна, под напора на лудите комунисти.

22

Анонимен

преди 1 година

Едиствения шанс България да има президент като Владимир Путин е да стане част от Руската Федерация!

21

Анонимен

преди 1 година

1944 - 1989 - НАЙ-ЛОШИТЕ ГОДИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. По време на капитализма 1880 - 1944 България е цъфтяла, учените са пътували из Запада, САЩ е дала трима посланици в България в този период. След 44-та година изведнъж всичко замира и сме в застой до 1989 г. Да благодарим на комунизма.

20

Анонимен

преди 1 година

Зависи в чии ръце е концентрирана ! Ако този някой се поддържа с дрога и алкохол , или се ръкува с невидими за останалите хора - Не е добре ! За да сме по-сигурни обаче може би трябва да попитаме Японците в Хирошима и Нагасаки - Може пък те да знаят ?!

19

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

18

Анонимен

преди 1 година

България вече е колония на САЩ. Отвсякъде сме окупирани от американска жилка.

17

Za6to

преди 1 година

Samo ot nas krade tazi mastiq

16

Оля

преди 1 година

А какво лошо има да бъдем президентска република и президент да ни е Владимир Путин. Той е доказан държавник и затова ясно говори факта, че е избиран единодушно от народа си, не за един мандат. Трябваше отдавна да сме се ориентирали към руските стандарти в политиката.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 Какъв избор имаше Путин . Да остане без излаз на ЧМ , да гледа как избиват руснаците в ИУ . Кво трябваше да направи , да даде на безценица руските природни богатства на шепа американски милиардери , че да мирясат

14

Мужик

преди 1 година

От много власт жужето изпaткa и се залости в бункера, сега трябва да го чакаме да се гътне от яд и злоба, но все пак да не натисне червеното копче.

13

Фризьор

преди 1 година

Тоталитаризмът е вреден за нас - хомосексуалистите, защото не ни даваха да си развяваме байраците и да учим младите на хомосексуализъм, разкрепостеност и интимност в дебелото черво.

12

До анонимен

преди 1 година

Поне Тодор Живков убиваше неудобните по прикрит начин, в концлагери и т. н., а при Бойко Борисов хора се палеха по площадите.

11

Анонимен

преди 1 година

Само ще кажа Не е лесно да си джудже с мания за величие Наполеон, Хитлер, Ким чен,Мао и нашето Путинче

10

(-_-)

преди 1 година

Опасността е такава, че големите корпорации не могат да грабят, а ако народа е случил на човек - получава повече от уж принадлежащото му.. С две думи може да разчита на страната си. Инак разчита единствено на себе си..

9

Анонимен

преди 1 година

А фактът ,че никой не е избирал Урсула , а тя командва парада , за кво говори този факт . Що да няма избори и за шеф на ЕК . Нали той коли и беси . ЕП няма никаква значима роля , освен да усвоява едни милиарди.

8

45 години

преди 1 година

властта в България беше в ръцете на един луд човек - Тодор Живков и още 12 години при един още по-луд човек - Бойко Борисов.

7

Анонимен

преди 1 година

Как ли вървят изборите в ЮС . Бидън дали пак ще прибегне до манипулации , или ще приеме загубата .

6

Тео Mинeтa

преди 1 година

Ами една от опасностите е, че не се толерират топлите връзки между мъже, а също така и между жени. Моят партньор е украинец и казва, че в Украйна отдавна са загърбили тези проблеми.

5

Анонимен

преди 1 година

35 години ни управляваше бай Тошо такъв управник не сме имали и едва ли ще имаме от 9 милиона станахме 5 то ромеите повече от нас вече

4

Анонимен

преди 1 година

Страх ги тресе да е станем президентска република и 240 *** да се преберат по селата