25

Анонимен

преди 1 година

Прави минвпечатление че с.ръбскиге агенти пишат прекрасен български във форума. Не само скъсване на дипломатическите отношения ами и пращане на българската армия по цялата западна граница със от Видин до Петрич е нужно!

24

Долу ЕС

преди 1 година

това е резултата на козвшките партии, които пуснаха скапаната македония срещу НИШО

23

Анти Тяло

преди 1 година

Всеки бъдещ диктатор си създава невидими врагове, с които хем воюва, хем да са вечни!!!

22

Анонимен

преди 1 година

До 23... Всички знаеме че Копейкин получава пари от Москва...ДАНС мълчи.Всички виждаме , че Мицковски провежда антибългарска и антиевропейска политика и то на наша земя....ДАНС мълчи...Всички видяхме кой, как и с какви средства построи Турски( Руски) поток...ДАНС мълчи.....

21

Анонимен

преди 1 година

Хората който живеят в Пловдив и Стара Загора тракийци ли са като живеят в Тракия?!Същото е и за Македония.

20

Анонимен

преди 1 година

Българите подлагат на геноцид и системен тормоз Македонското малцинство!! Световната общност трябва да вземе мерки срещу България!!

19

Анонимен

преди 1 година

МИЦОКОСКИ В БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО НЯМА ЩОТО СИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ МАКЕДОНЦИ !!!

18

До сръбския б.клук

преди 1 година

Б.***, и във североизточна България говорят мизийски ама не им казваме мизийци. Както в банско казват оти вместо защо, така и във Търновско казват дъл вместо дали, нъл вместо нали, тей вместо така, кисийка вместо торбичка, х.й вместо к.р, ама не са тръгнали да се обявяват за малцинство!

17

Анонимен

преди 1 година

Северномакедонците са травмирани от сърбите и ги тресе стокхолмски синдром! Отнасяйте се към тях като към болни хора, в момента те не знаят нито какво говорят нито какво правят!Съжелявайте ги не ги нападайте, няма смисъл.

16

Диана

преди 1 година

В България няма македонско малцинство! Има македонски етнос! Има известни различия между двете понятия с които явно Мицковски не е запознат...Да се обърне към специалисти за по-подробна консултация, значи...

15

Squip

преди 1 година

Може да признаем македонско малцинство в Република Северна Македония!

14

Анонимен

преди 1 година

Руска провокация.Русия знае слабото място на Европейския съюз Бивша Югославия с нейните традиционни връзки и агентура.Докато службите и професионалисти не си влязат в ролята така ще е.Провокациите и антибългарските настроения ще се увеличават.Кой е Мицковски.Българското общество знае толкова , колкото знае кой е , иот къде иде Бойко Методиев Борисоф.Или да речем Делян Пеевски.Колкото знаем за тях , толкова и за Мицковски.

13

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

12

Анонимен

преди 1 година

Българи, връщайте се от гурбет че се задава война със сърбия и евентуално Гърция! Мислят ни че сме само шест милиона, но забравят че на запад има още два пъти по толкова!

11

Анонимен

преди 1 година

Като какъв ни поставя такова условие? Ако откажем, те ще се откажат ли да влизат в ес, така ли да разбираме ? Ха-ха, хи-хи ! Не ни е необходимо по друга причина -- нашата конституция не признава и не работи с понятие малцинство, тя гарантира индивидуалните права на гражданите. С нея вече сме влезли в ес. Фон дер лайен ви го каза много точно -- вписвайте българите в конституцията ви . А вие отговорихте -- не ни е приоритет. Сигурно имате други по-важни дела. Вие си знаете къде ви стяга чепикът.

10

Анонимен

преди 1 година

А в Пиринска Македония какви хора живеят? Арменци ли? В селата около Разлог и Добърско само на македонски се говори.

9

Анонимен

преди 1 година

Бъшгари, връщате се от гурбет че се задава война със сърбия и евентуално Гърция! Мислят ни че сме самонасочване милиона, но за ровят че на запад има още два пъти по толкова!

8

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да се мобилизираме и да направим една специална военна операция в северномакедонска България, защото сърбежите и албанците много са започнали да тормозят българите.

7

Анонимен

преди 1 година

Макетата явно не знаят приказката заЕС и кривия макарон..... Но ще я научат! По трудния начин

6

Анонимен

преди 1 година

Тия още ще ни се качват на главата благодарение на с.росоидите от герб, пп и дб. Само Възраждане и скъсване на дипломатическите отношения с тия сръбски п.мияри!