52

Анонимен

преди 1 година

Друга песен ще пеете след няколко месеца русофили нeaдекватни...

51

Албански реотан

преди 1 година

Бравооооо Кличко! Успя да загрее някои неща след 9 месеца. След още 9 месеца ще разбере някоя друга истина.

50

Анонимен

преди 1 година

Уркрия ще се превърне в скопен хамерикански резерват.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Нищо срещу Путин Не се трие но трябва да се трие !" - Верно ли? Я да видим - Путин е кървав зверски диктатор който без причина нападна невинна мирна държава и избива деца и изнасилва жени в Украйна.

48

Анонимен

преди 1 година

Стига си писало тази глупост че нещо се трие нищо не се трие макар че трябва бая глупости да се изтрият но не го правят.

47

Космонавт

преди 1 година

До 50 Ужас, някой русороб ще получи сърдечен пристъп. Ето - Путин е транссексуален, скоро ще му присаждат кранче. Ок ли е така?

46

R.A.T.M

преди 1 година

Каквото си постелил на това ще легнеш. Май забравиха, че Минск2 беше сключен, когато ВСУ бяха обкръжени край Донецк и ги пуснаха живо по здраво опълченците с условие само да се спрат обстрелите над града и мирните граждани. Естествено нищо такова не се случи. И сега Путин е агресор, защото по мирен път не си прибраха републиките в Украйна. А не го направиха, защото автоматично спира реката от пари от Запада. Всичките в управлението на Украйна дадоха за курбан народа си.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 - K. Ама сега са по-бетер от нас, през 90-те.

44

Анонимен

преди 1 година

Русия взе 20% от територията на Украйна, където са природните богатства и над 95% от БВП. До сега държаха фронтовата линия 1200 километра със 100 хил. военни, което е истинско постижение. След мобилизацията Путин дори не е изпратил всичките 340 хил мобилизирани, изпратени са само 80 хиляди, и то няма да участват в настъпления, само ще държат фронта. Руските части вече с лекота отблъскват набезите на укрофашистите. Колко време - колкото трябва - докато ЕС напълно фалира и се разпадне.

43

Анонимен

преди 1 година

Нищо срещу Путин Не се трие но трябва да се трие !

42

Анонимен

преди 1 година

Преди 30 години УССР по икономически потенциал се намираше сред 5те top страни в света, не в Европа, в света. Повече от Германия. Украйна правеше самолетоносачи в корабостроителниците в Николаев, проект който Китай успя да повтори и да построи самолетоносач едва 20 години след Украйна. Произвеждаще пътнически самолети и ракети от тежък клас, които САЩ и до днес не могат да направят.

41

Космонавт

преди 1 година

До 42 Нормални (нормално изглеждащи) хора.

40

Анонимен

преди 1 година

Кличко решението го знаете,правите едно Майданче и закачате наркомана на някой стълб,след което проблемите ви ще изчезнат на мига!

39

Над половината

преди 1 година

Брутен продукт на СССР, се произвеждаше в УССР!

38

Анонимен

преди 1 година

Русия можеше да направи това на 100% още в началото. Вместо това го прави поетапно, в отговор на серия от терористични укро атаки. И цялата тая приказва, че който атакува е лош, и който е атакува е невинна жертва - еми по тая логика, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия - всички те са невинни жертви на агресора Краваристан! Укропите сърбат това, което са си надробили. Да си видят истинските врагове, които ги направиха врагове на Русия...

37

Анонимен

преди 1 година

Ако османската империя е мислела по този начин нямаше да ни има, нужни са роби които да бъдат облагани с данък и стригани. И с какво ще я насели после с руснаци които да имат по 20 деца ли.

36

Анонимен

преди 1 година

Каква глупост. Какво има Украйна, което Русия да си го няма в предостатъчни количества?

35

Жълтите павета

преди 1 година

Добър боксьор, но повече от боксьор не може да бъде. То и Зеленски е добър артист, но до толкова.

34

Анонимен

преди 1 година

Пуснете си и вижте новите блокове в Мариопул. Аз видях първите кадри още от първия учебен ден преди два месеца. Видях хората и радостта им. Хората искат мир и живот по силен от всичко. Укрите да отстъпят пред народа !!!

33

Анонимен

преди 1 година

Бутнете паметниците на отявлените фашисти шухевич и бандера за да ги омилостивите малко