66

Въпрос

преди 1 година

Като свършат парите изкарани в Русия, няма да им трябват ресторанти и ще се върнат.

65

Маймуната си е мамун

преди 1 година

Грузинците не са убави хора. Насочват омразата към руснаци, които не искат да се бият във войната. Като са ербаб, да затворят границата Русия и да се бият в Абхазия и Южна Осетия редовната руска армия. Големи мишки, както и всички абхазки народи, голям го вадят, но на по-беззащитните.

64

Анонимен

преди 1 година

Тия пияници у Русия вече немат леб да ядът

63

Анонимен

преди 1 година

От една страна Грузия без СССР просто нямаше да съществува. От друга страна, да живееш до голяма страна и да нарушава ангажимент че няма да приемаш чужда армия не е нещо, което което може да се толерира много. Искаха не само да са с Европа, но и да са против Русия военно. Не хората, но както знаем за това питат само правителството. Сега са добре. Но са и добре продадени. Когато някоя страна си продаде всичко, получава кредит и за едно поколение живее царски. Обикновено следващо няма.

62

Анонимен

преди 1 година

Всички Българи сме "С Русия в сърцето" Само джендърите с тротинетки не го разбират това!!

61

До руснаците

преди 1 година

Не знам къде сте учили български но ви се личи като превеждате на български ! Та да ви кажа след като сте тук - всички ви мразим . Целият свят ви мразим. Мислим че сте най - големите ***! Русия ще загуби войната, руската икономика ще се срути и ще си живеете затворено в вашата смрад в каменната ера войната веки веков! А сега наздаровя товариши

60

Адмирации

преди 1 година

Грузински фашисти! Още по времето на СССр тормозиха абхазците, Русия просто ги освободи от терора! Тези грузинци дори държава не трябваше да имат!

59

До с Русия в сърцето

преди 1 година

Докогато и да съществува все ще си е помийна яма

58

Анонимен

преди 1 година

Станаха за посмешище , руската наглост стана противна .

57

С Русия в сърцето

преди 1 година

Русия ще съществува и след разпадането на ЕС и НАТО..Факт!

56

нагли бе

преди 1 година

преди десетина години с танкове ходиха към грузи сега бягат там като плухпве, бааааси наглецците не е истна тва племе рашшистко

55

До до 30

преди 1 година

Поляците не мразят най- много руснаците а чехите . Познавам чех женен за рускиня и родителите му не му говорят за това. След тях са литва, латвия и естония и чак след това поляците. А грузия искаше да е модерна западна държава. И русия я нападна да " освободи " територии. Да ти напомня на Украйна? Как няма да я мразят Русия? Империя на злото чийто патриарх обяви всички които са срещу русия за сатанисти!

54

До 66

преди 1 година

След Владая трябва да се сложи КПП. Всичко, от там на югозапад е - ела да те ритнем.

53

Анонимен

преди 1 година

Едни хора гласуват на референдум за напускане на ЕС.. Други за присъединяване към Русия!! Глас народен, глас божи!! Личи си къде хората искат да са и къде неискат!!

52

Делчева

преди 1 година

А саксите спряха тока на Телевизията на Истината!!!

51

Анонимен

преди 1 година

До До 30 Могат само да мразят руснаците и им завиждат но не могат да се бият с тях.

50

Анонимен

преди 1 година

Разбирали били. Още нищо не сте разбрали, защото допуснахте държавата ви да деградира до терористична организация, притежаваща ядрени оръжия. И само повтаряхте колко била хубава войната или как не сте се били интересували от политика. Нищо още не сте разбрали и нищо още не сте видели от "любовта" на останалия свят.

49

Анонимен

преди 1 година

Едвам издържах българските копейки, сега и руски копейки са налазили статията. Митрофанова яко е развързала кесията.

48

Анонимен

преди 1 година

Ботовете на Путин тук приличат на хора на които им е дадено да четат от някакъв лист нещо си насила. Едни същи заучени фрази "наркоман, наркоман, наркоман"... То един папагал има по-богат речник.

47

Руснаците всеки ги

преди 1 година

мрази .Целият свят ги има за *** .стериотипа за мъж- е алкохолик пройдоха а за жена - лека . За държавата- корипция гангстери и КГБ . Руснаците също си го знаят и пак нямат срама. Гена им е много збъркан .