167

Борец за мир

преди 1 година

До Анонимен 217 - Една шепа хора сте, дори по-малко от онези в ПП "Атака". За къде сте се запътили, другарю? Ще ви кажа на инат, че времето е ваше е фалшификат.

166

мазньо ватенков

преди 1 година

Ама защо сте объркали името? Запомнете :вГъZраждане!Това е името на путлеровите лакеи.

165

Анонимен

преди 1 година

Браво! Възраждане изглежда са единствените нормални в този парламент, яд ме е че не гласувах за тях досега

164

Анонимен

преди 1 година

До Поне е ясно че. . . тези бяха вкарани на мястото на ИТН. До тука са. Машините им смениха резултатите но хартиената бюлетина ще върне до някъде справедливостта.

163

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО НЕ НОСИХА ТЕЗИ ПЛАКАТИ НА 24 ФЕВРУАРИ

162

Анонимен

преди 1 година

Ние българите ще стигнем до поредната национална катастрофа, това е само началото. Мисля че дори ще загубим територия и то най свидната. Вие сте предатели украинските партии. Те ще имат море ние не. Дано съм лош пророк.

161

Тимов

преди 1 година

Явно Възраждане е единствената българска партия в този парламент- всички останали са американски марионетки!

160

555

преди 1 година

До Лаврентий Берия. Да се правят опити за разговор с Боби е загуба на време. Само като видя коментар от Боби бия минуса без да чета.

159

Анонимен

преди 1 година

Сигурно гласуването мина щом ми пуснаха достъпа. Това оръжие няма да помогне на украйна но ще навреди на България. Помнете ми думата макар че това е клише но така е.

158

КОПЕЙКИН

преди 1 година

ТРЯБВА ДА МЕ ЗАТВОРЯТ

157

Анонимен

преди 1 година

До много глупав. Аз не се притеснявам от руските ракети а за руските самолети и това е мое право. Само в България омразата към Русия е толкова крещяща. В другите страни има протести а вие дето ни освободи я мразите. Циници сте и слуги на НПО.

156

Анонимен

преди 1 година

Мразиш интелигенцията и отнемаш достъп. Триеш я.

155

Много анонимен

преди 1 година

До Анонимен 196 А вие имате ли представа дали някой съветски самолет ще може да влезе във въздушното пространство на НАТОвска България, за да боНбаНдира? И ако влезе на няколко километра, дали ще може да излезе. Пример: виж случаят на самозаблудилият се съветски овенен самальот в Турция. Беше отстрелян от щатски Фантом за броени минути.

154

Смехурко

преди 1 година

До 777 Жураналистите акредитирани за това "велико събитие" са били цифром и словом единадесет (11), или 42 - 11 = ? Смях. Голем протест, големи другари.

153

Хахахаха

преди 1 година

Русоробски шумкари... Нямат какво друго полезно да правят, заели са се с "обслужване" на мужици.

152

Лаврентий Берия

преди 1 година

До До 189 - не си губи времето с русофилския тр/ол Боби. Това човече ще те убеждава, че Русия е центъра на вселената, щастието и демокрацията. Например, ще те убеди, че и Волжка България са завладяли руснаците с "търговия". Не, че Иван Грозни не е изкла жените и децата, ама търговията си е търговия, нали?

151

Боби мечката

преди 1 година

Русия винаги се бори за МИР. Така се бори за МИР, че е готова да ИЗБИЕ цялото човечество на Земята.....

150

До 189

преди 1 година

Сибир го е завладявал Ермак с оръжие.

149

Анонимен

преди 1 година

Държавата ни от 70 години се управлява от безродни и безгръбначни руски ***.А тези дето развяват знамена и говорят глупости, без грам да познават историята си, Ами те половината са и неграмотни, другите ги пръскат от самолети или им дават отровни ваксини.Ами Бойко ви трови с храни без контрол.Ако сте толкова важни за унищожение, и без ваксини ще ви оправят.Има начини Та тези докато се пазят от несъществуващи опасности от ЕС, си плащат като роби на Лукойл.А Лукойл не плаща данъци в страната ни

148

777

преди 1 година

минах от там, спрях за две минути и ги преброих. Целия "протест" всъщност са 42 *** човека. Може и по малко да са щото някои от тия дето броих може да са журналисти.