13

преди 15 години

Само сексът си е чиста изневяра, аре саа простотии - любовни смс-и и други щуротии, нема връзкаА за целувка с език - на всеки може да се случи,кат пийне малко повечко

12

andreytcho.cum

преди 15 години

коментарите не пускат нецензурните ми думи - хаха fuck_this_shit

11

andreytcho.cum

преди 15 години

За какво въобще е нужно тогава да се жениш или преструваш че си във връзка. Просто си всичко наред и всичко ще си е ОК.

10

преди 15 години

Казанов за теб не се отнася, козичките винаги са верни, е от време на време някой пръч се намесва, но ти гледай да не си на близо.

9

млада

преди 15 години

Да и аз ще се съглася с пост 5, защото и аз приемам изневярата за нещо нормално. С тази уговорка да не ме разберете погрешно, ще ви кажа от къде правя този извод. Омъжена съм от няколко години и все повече усещам привличане от други мъже, без изобщо да е целенасочено. Не намирам нищо лошо в това, ако една ситуация предразположи приятни изживявания с познат мъж / и мъжа ми с друга жена / да изживееш момента, въпраки че аз също бих имала притеснения. Моралистите веднага ще скочат срещу мене, но аз мисля, че няма нищо нечовешко в това. И сега разни ще започнат да ми обясняват как са се врекли във вечна вярност и изключително и само от мъжа /жена / им се въз.бу.ж;дат, което разбира се аз не вярвам. Е, не казвам да се чу(ка.ш с всеки срешнат, но ако го направиш в изблик на силна емоция не е болка за умиране без, разбира се, да си разваляш отношенията с близките и семейството.

8

втора младост

преди 15 години

Абе на жена си можеш да и изневериш,важното да не я излагаш. Покритото мляко котките не го лочат. Чуждата жена е ,ама на млади години ни биеше хормона в главите,абе и сега не се даваме ама си гледаме домашната работа и занаята да не го забравяме.Любовта е сладка ,ама прави човека .има ли на света по-хубаво нещо от е*б*н*я*т*а*?

7

LOLcat

преди 15 години

Аз пък си мисля, че някой път без секс може да има по-голямо нарушаване на брачния обет, отколкото при секс без емоции.

6

зъбатия

преди 15 години

че туркините много кръшкат на мъжете си.Знам гo от личен опит, щото доста женени кадънки са ми минали през ръцете.А ***, каквито са ревниви, ужас.Но нормално е женките им да си търсят квалитетното - българското.Че кой не се радва на хубавото, нали така!

5

кучка

преди 15 години

аз не смятам че въобще съществува такова нещо като изневяра учствала съм във всякакви експерименти включително и в размяна на партньори и въпреки това с мъжа ми сме безкраино щастливи заедно вече 6 години

4

преди 15 години

Ето моята статистика, в България има приблизително около 3 милионамъже и три милона жени правещи секс. На разговор общо взето всеки мъж споделя за 20-тина бройки (средностатистически има и рекордьори). Значи умножаваме 3 милиона мъже по 20 жени.............................................. ..мисля, е някъде там крайното прозиведение са и "нашите" жени.Пиша го това по повод два велики мисли:1."Моята никога не е изневерила".2."Аз никога не съм изневерила на мъжа си".За нас мъжете е ясно ние сме в кюпа. Приятен ден от мен и гледайте весело на нещата, защото както е казал Овидий: "Целомъдрена е онази жена,която никой още не я пожелал". Успех в авантюрите.

3

Прост/о/ мъж

преди 15 години

.........''Все пак, 26% от мъжете и 9% от жените смятат изневярата за нормална, ако става дума за просто секс.'' Аз не познавам мъж,който да смята ''просто секса'' на половинката му за ''нормална''-поне от мойте познати и приятели...А те са доста! Същото важи и за женската половина с малки изключения...! А тия от MSNBC, да не са извънземни....?!

2

WOMAN IN LOVE

преди 15 години

Вижте какво да ви кажа, изневярата си е изневяра пък било и то само секс, но ако си мислите, че ще успеете да бъдете верни на един човек цял живот.....наистина ще ви е трудно. Затова не пропускайте моменти за които после ще съжалявате... Be happy :)))

1

преди 15 години

Еми хиляда глупости сте изписали но реално в пълния смисъл на думата изневяра е правене на секс с друг партньор и по интересно щеше да напишете какъв процент от мъжете и какъв от жените изневеряват. Бях чел някъде ,че 97% от мъжете изневеряват и 47% от жените.