99

Бат ви Бойко

преди 1 година

Ееее, аз да не съм *** че да декларирам каквото имам, само от сделката за Ф-16 имам десетки милиони в зелено, ако трябваше да им плащам данъци къде щеше да му излезе краят аааААА?

98

Чекмеджето Гешев

преди 1 година

Генерала не е мафиот и той не е крадец по никакъв начин. ГРОБ изобщо не са мафия

97

Въпросчо

преди 1 година

Това ли ще е краят на ГЕРБ ??? Да ! Ако слушаме "новия" Борисов - да !

96

Далай Лама

преди 1 година

Борисов, по-добре си стой в къщата и не се явявай никъде! ГЕРБ вече губи от твоите брътвежи !

95

Srs

преди 1 година

Боко, каква Банкя? А къщата в Барселона забрави ли я? А откраднатите милиарди в ошворки в Дубай. Добре , че Семката и Делянчо ти купиха няколко стотин гласа за тебе, та да се тупаш в гърдите. Хахахха *** , няма да крадеш повече и да буташ в чекмеджетата.

94

Анонимен

преди 1 година

ХЕЙ ДРУГАРЮ БУДА ЗАЩО ТАЗИ ТВОЯ ПОЛИТИКА МИ ПРИЛИЧА НА ТАЗИ НА АНДРЕЙ ЛУКАНОВ НА ВРЕМЕТО, КОГАТО ЗАПЛАТИТЕ СЪЗДАВАХА ИЛЮЗИЯ ЗА КОМФОРТ ДОКАТО НЕ ПАДНАХМЕ В ДУПКАТА НА ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА. ПАК ЛИ ТОВА СТЕ НИ ПРИГОТВИЛИ??!!!

93

до цент Клошар

преди 1 година

Краставиците са предимно вода докато в тиквата има полезни вещества. .

92

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо защо се крие да върви да спори с Ананиев

91

Анонимен

преди 1 година

Той Баце е знаел за ареста няколко дни побрано, затова и внуците са били там. И сега ще повтаря, че освен къща в Банля, няма нищо друго....и така докато електоратър не повярва.

90

Анонимен гербер

преди 1 година

Бойко никакви преговори с тези хора ! Никакви коалиции с Дб и ПП !!! Който иска да те подкрепя, който иска да не те подкрепя ! Никаква подкрепа от Герб за правителство с втория мандат !!

89

Анонимен

преди 1 година

Отново е много нагъл Борисов.

88

Реалист

преди 1 година

Борисов си им изгледа сеира.... размахания юмрук, скачащите и препикаващите Орлов мост, платените агитки на Черепа, и сега си ги подкара, както си трябва! Както казваше Корнелия, той е далеч по-голям играч, от Кики Ментето и Кокорчо, които даже не са и партия ! А като го гледам, и превратаджията Радев, съвсем се издуха! От Европа не дойде нито евро, а и Черепът вече му резна кранчето! Как беше...обикновен "Фигурант"! Време е Гешев да си влезе в ролята!

87

Загробски

преди 1 година

Рашков комунягата с 23 имота може да прекара остатъка от пиянството си в Софийския затвор в 7 отделение при рецедевистите,които ще го"благославят"цяла нощ

86

Анонимен

преди 1 година

И той има трески за дялане

85

Анализатор

преди 1 година

Борисов-ИТН свали правителството, защото изобличи корупцията- ами Умнико защо тогава ИТН ги няма никъде вече-а ПП са в Парламента и ще продължат да ти развалят съня.

84

Англия без англичани

преди 1 година

1965 умира Последния Английски Националист който е Англичанин Уинстън 1874 Чърчил......................Точно на датата 19 февруари 1926 в САЩ е пристигнала ударният юмрук на либертарианския АТЕИЗЪМ английската ултранационалистка често обвинявана че е фашистка Айн Ранд Розенбаум дефакто еврейка от СССР изцяло чужда на английския етнос и умряла бездетна то ест станала гражданка на САЩ на ден рожден на Роналд Рейгън 19 февруари когато се "приема" че е обесен Левски

83

Бонго Бонго

преди 1 година

На Бойко да му идети чоанката.На оня рудлев пръйдливъй да ви е сладка промяната.На вас ви трябва само диктатор с пръчка, тряяяс по шията и гърба за още тояги... Само от това разбирате роби!

82

Анонимен

преди 1 година

Приятели на кулеба, на зеленски -- червен картон за достъп до управление на България . Утре вашите панелни блокчета ще бъдат изтърбушени като тези в украйна. Сега е моментът да се предпазите, после ще плачете като украинските невести.

81

М да

преди 1 година

Една къща има милия той, ама пълна със златни кюлчета.

80

Анонимен

преди 1 година

Грешка фатална за този селски български "политик." Какво е казал самият хенри кисинджър - "Да бъдеш враг на Америка може да бъде опасно, но да си приятел е фатално." С кого се заиграва това българско селянче и на какво разчита ? Виждаме колко е фатално приятелството на украйна със сащ - скоро ще бъде срината до основи, процесът вече тече като снежна топка. Друг селски "политик", борисов също напира да помага - т.е. да налива дизел в огъня. И двамата трябва да бъдат държани далеч от властта.