76

Анонимен

преди 1 година

Тоя, кога се уреди да учи в СССР, нИ рИва, друго приказваше, сега се е преориентирал пак към печелившата, според него, страна. Не че е голям умник, ама на - дават му думата, щото е хванал правилната линия.

75

Анонимен

преди 1 година

Ами Словакия дадоха своите комплекси С 300 и познайте.. сега имат Пейтриът напълно безплатно от САЩ.

74

Анонимен

преди 1 година

Аз като искам нещо, не чакам държавата да ми го осигури, а действам. Ако искам нова работа - търся си, ако искам нова кола - купувам си, ако искам да воювам срещу Русия/Украйна - хващам раницата и заминавам. Щом този проф. смята, че ние трябва активно да участваме в защитата на Украйна, да ходи на място и да защитава активно Украйна. Хем иска активно да защитаваме Украйна, хем не виждам от него да го прави активно, а само пасивно (с празни приказки). Чака държавата - ами отивай бе нашия...

73

До 14

преди 1 година

Никоя от тия държави не е получила оръжие в замяна на дареното, имат обещание но това става бавно, гърците дори и да са получили нещо, вероятно са го платили и поръчали планово преди години

72

Анонимен

преди 1 година

- Редник Тагарев! - Аз - Дай тон за песен бе киртак! - Натовец, натовееец съм ааааз... - Нядясно! Към Москва ходоооом марш!

71

Колю

преди 1 година

Никаква, ние нямаме годни оръжия за подаряване. И се спри малко стига си дрънкал из медийното пространство. глупости. България е ограбена достатъчно заради такива дето подаряват. Всичко подарихте (открадохте) и сега няма нищо.

70

До 21

преди 1 година

Няма държава от източния блок която да е дала оръжие на Украйна и да е получила вече западно, чехите май дадоха с 300 и засега чакат, ама нищо не са получили, на всичкото отгоре ще си го платят, може с отстъпка ама ще плащат. Чисто технологично няма как за 6 месеца да ти достяват комплекс като Пейтриат. Ние в момента сме в ситуация, че дори да искат да го купят не можем да продаваме, защото се оголваме

69

Анонимен

преди 1 година

"Сделката трябва да бъде получаваме ново, даваме старото !" - Аз така искам. Отивам в Мото Пфое и искам да ми дадат нов модел, а аз да им дам в замяна стария си Форд от 87ма.

68

Анонимен

преди 1 година

Всичко на всичко в България се намериха около 1300 русофоба, които събраха някаква помощ за Украйна и я пратиха. Добре, не ми е по вкуса, но го приемам, като нещо нормално в демокрацията. Организирали са се, събрали са, изпратили са, държали са някоя и друга русофобска реч, освиркали са Русия и са се разотишли. Но когато от позиция на държавата помагаш на една от двете страни,тогава ще си береш и последиците.Но както се оказва всеки път народа плаща сметката на ей такива бездарници като Тагарев.

67

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 66, Няма как да стане чадо според Кремълските кратуни вече си враг само защото си Българин. Ако още не ти е ясно това трябва да се събудиш ....

66

Анонимен

преди 1 година

"И защо да пращаме, нали Русия е загубила войната." - Те са загубили войната, ама са инати и не си го признават. Трябва да бъдат убедени, още по-убедително, с още повече жертви, за да се сети руския народ, че тия от Кремъл го водят към пълно унищожение.

65

Лена

преди 1 година

този на секундата на фронта и да спре по всички медии да си вади мозъчните гъбички пред останалите хора. да се мобилизира, че го чакат някъде на 1000 км- вия фронт

64

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 69, много добра шега хахахаха

63

Мдааа

преди 1 година

Сделката трябва да бъде получаваме ново, даваме старото !

62

Анонимен

преди 1 година

Единствената военна помощ която биг се съгласил да дадем е да им изпратим тоя несретник

61

Анонимен

преди 1 година

За последните 8 години над 1 милион американци са емигрирали в Русия. В Русия се живее по-добре. Американци, германци, французи напират за руски паспорти. Спасяват се от мизерията на Запад преди железната завеса да се е затворила. В Русия всчко е по-хубаво

60

Ха ха ха

преди 1 година

И защо да пращаме, нали Русия е загубила войната.

59

Анонимен

преди 1 година

Никакъв натовец и евроатлантик не е тоя аматьор. Един истински натовец не би говорил за по малко от всеобща мобилизация в България, военноморски десант в Крим предшествани от бомбен килим над Севастопол и превземането на Херсон с удар на щик. И трябва да има отвличащи вниманието удари над Сочи, овладяване и взривяване на Турски поток. И след това пътя към Москва е открит - за няколко месеца Путин ще моли за милост. А после го показваме в клетка в централата на нато.

58

Анонимен

преди 1 година

Вижте сега, живеем в демокрация. Който иска да се бие срещу Русия да заминава. Който иска да се бие срещу Украйна, също да заминава. Аз (убеден съм и над 50% от хората в Бг) не искаме България да бъде замесвана във войната по никакъв начин т.е. нито да подкрепяме Русия, нито Украйна. Който иска да воюва - чантата, каската, пушката, самолета/кораба и да отива.

57

Анонимен

преди 1 година

България се е била сещу Русия през Първата сетовна война и ги побеждаваме в битката за Добруджа. Даже превземаме Букурещ. Малко по късно Русия и Румъния абдикират, докато България продължава да се бие на западните ни граници, но икономиката ни не издържа още много.