239

славянин

преди 1 година

Швабистанците сами са признават, че икономическия им растеж и конкурентоспособност досега е бил осигурен благодарение на евтините и леснодостъпни руски енергоресурси, които вече ги няма поради т.пия им и упорит инат да ''накажат'' Путин!

238

Анонимен

преди 1 година

Като русия има по голям пазар сега, защо си пали газа

237

славянин

преди 1 година

Европейските *** сами си признават, че г.ведарския втечнен газ им е 4 пъти по-скъп от тръбопроводния руски, но поради ''демократичните си принципи'' са решили да се самоубият бавно, но сигурно, отказвайки се от него!

236

007

преди 1 година

Това е целта на САЩ и Европа и успяха

235

славянин

преди 1 година

Европейските *** загубиха евтиния и леснодостъпен руски газ и спечелиха скъпия и труднодостъпен г.ведарски! Затова и от няколко месеца насам закриват едно по едно различни досега конкурентоспособни свои производства и заводи! Няма никаква възможност втечнен и превозван с танкери газ от друг континент да е по-евтин и по-сигурен от газопроводен такъв идващ от съседа ти! Европейските *** отлично го съзнават това, но порада ината си да ''накажат'' Путин се самоубиват бавно, но сигурно!

234

Анонимен

преди 1 година

Следващия парламент герб дпс и възраждане. Другите отпадат. ПП ще отпадне , ако гласува оръжия за украйна.

233

Savvas

преди 1 година

Много коментарйи ама кой чул кой чел накаде и пише НЯКОЙ от тях смешни други пропагандни.Аз ще пиша това не се притеснявайте за европа те имат пари гледайте вие в Б-я да оцелеете.И що се отнася за газта до 5 години цяла европа ще се зарежда от района на КРИТИ и Кипър.Намерили са голямо находище на газ милиарди кубика.Може би за това стана така с Русия за да не е зависима европа.Офицялно съобщение преди месец по Гръцката телевизия даже го коментираха дни наред

232

Анонимен

преди 1 година

Партиите ако дадат оръжие на Украйна няма да влязат в парламента. Поне по малките са до там.

231

Анонимен

преди 1 година

бг политици как може да слушат такива хора да опустошят страната си това не е ли геноцит на бг народ да ни гледат в очите и да лъжат те маиче искат да се махем от ес колко може да търпи този народ от бг при една все обща стачка и ес отива си от бг тази зима народа нема да истърпи на това давление от ес мен не ме интересува укропите мен ме интнресува моето семеиство и народа ми

230

ЛAЙHOMET СЪС КАСКЕТ

преди 1 година

Нищо не е изгубено докато ни има нас, русофилите и великия Путин!

229

Газпром

преди 1 година

Русия загубо половин милиард клиенти в Европа и спечели милиард и половина в Китай.... бизнеса си е бизнес :)))

228

славянин

преди 1 година

Населението на Азия е 4,75 милиарда души, точно 60 % от населението на света, населението на европа е около 0,5 милиарда души или 6,25 % от световното! Та пазар за руските енергоресурси има и то огромен! Европейските *** отлично разбират как сами са се прецакали и затова така беснеят срещу Русия!

227

ГОлем праз!

преди 1 година

Тия ресурси да не са полски ябълки да да се скапват? Просто с времето цената им расте - стават и за торове и за ракетно гориво , кой знае дали пък в края на краищата руснаците няма да си ги запазят за собствена употреба!

226

Неутрален

преди 1 година

Русия скоро ще клекне.

225

Инереса клати феса!

преди 1 година

По-скоро ЕС изгуби Русия като доставчик!

224

Анонимен

преди 1 година

Гледам как смелите украинци бият по манерките руските Иванушки-*** и се кефим. Яд ли ви е?

223

Неутрален

преди 1 година

Реалността е доста по-различна. Не Русия изгуби европейския пазар, а Европа изгуби евтиния газ от Русия. Всеки може да види резултата в Юроенерджи - например днес газът е ?166 за мегават, а руският до края на март беше ?27 за мегават. И най-точно положението в Европа беше описано от Шолц - "Забравете за енергийния комфорт".

222

Джордже Балашевич

преди 1 година

Глупости, глупости и пак пародия на журналистика и нескончаеми лъжи! На фона на германо-френската среща между лидерите на Франция и Германия на която бяха обсъдени енергийните проблеми на двете страни, заради високите цени на американският газ и липсата на руски! И само за информация, азиатските страни стават все по - голям потребител!

221

Анонимен

преди 1 година

До 258Гърция няма капацитет да получава големи доставки на газ които елините да препродават на Европа, това, че гърците са платили повече от миналата година се дължи предимно на увеличението на цената.Схемата по която гръцките фирми плащат, никога не е предлагана на България.Руснаците искат ние да отворим сметка в рубли и ние да купуваме рубли от РЦБ! А при гърците схемата е, те плащат в евро, след което руснаците ги превалутират в рубли.

220

Началото

преди 1 година

Войната започна преди няколко години, от момента, в който Украйна реши да остави Крим без вода. Не може да се говори за мир между две страни, когато едната си е поставила за цел да унищожи от глад и жажда населението на другата.