63

Анонимен

преди 1 година

Така, за незнаещите средната работна заплата за страната е 1700лв. За София е 2300лв. Това са по данни на НСИ към юни месец, не са изкарали по-нови данни все още. Кой колко взима индивидуално, може само да се сравни по тези цифри.

62

Анонимен

преди 1 година

До забавния дик от Париж много всел човек, значи същия сте като тираджиите дето са станали айтита много ги разбирате нещата явно стойте си там и ако видите някой французин го питайте дали би могъл да живее с 200 евро както го правят майките и бащите на повечето от нас които са има няма 2 милиона, после пак пишете колко е евтино тук.

61

Ром'с

преди 1 година

Инфляцията е навсякъде по земното кълбо, защото света е станал глобален и всички страни са свързани... .Инфляцията днес се дължи на американските Лемен брадърс и др...2007 , когато "Фалира" САЩ и решиха да печатат долари и да се раздават под -% .. след това Драги през 2014-15 реши да спаси Европа... и евро се печати нон стоп... Русия също и те печатат, Япония... За спасяването на американската икономика от 2007 , то сега всички ще плащаме.А и войната в Украина е продължение на 2007..останалото Е

60

Анонимен

преди 1 година

На тези менталаци с всякакви химии сирена ли им казвате значиникога не сте яли истинско

59

Изтихте ме

преди 1 година

но дори лекарят на Кардашиян го казва - пий есенцията на мъжа си поне 4 пъти на седмица, на което съпругат й като чул, отговорил - Обичам този доктор!

58

Анонимен

преди 1 година

да си гледат работата, сирене и кашкавал както много други неща си ги купувам от Турция, козе сирене 9 лв. кашкавал 12-14 лв. с тия цени тука да си го ядат те, да не говорим за тая тъпотия дето е изръсил тоя че за килограм сирене трбвало 6-10 л. мляко:))) с такива специалисти направо да флаират всичките

57

До до 81 гречка

преди 1 година

Пишеш в Гугъл, ще и злезнат рецепти! Вкусно и точка! :))

56

kazakrav

преди 1 година

За цените ясно - ако не всеки ден, през ден ги вдигат на много стоки.За гречката/гречиха/елда - зърнена култура, приличат зърната на булгур, леща, но по топчести. Има особен вкус. Най-много я произвеждат и ядат в Украйна, на второ място са руснаците? но може и да са те първи. Примерно с месо сготвена мяза на жито с месо. Иначе май най много се яде като брашно на каши. Не ми допадна на вкус, ама то и жито не обичам .

55

Анонимен

преди 1 година

Кво става бе овце, победихте ли вече Путин , спасихте ли света от затоплянето, станахте ли по- равни

54

Анонимен

преди 1 година

Дойде ли светлото бъдеще вече

53

Анонимен

преди 1 година

Двойно по-скъпи са и са такива ментета каквито никога не е имало, държавата пак спи докато ни тровят и то на премиум цени.

52

Клаус Шваб

преди 1 година

с Бил Гейтс имаме готово Решение - ще ядете Насекоми! ако не знаете, в Холандия вече в над 100 училища, а скоро в над 800 храниме вече Децата с Насекоми! Кюфте от брашно от хлеб арки, бръмбари, скакалци и червей е хит!!

51

До до 79

преди 1 година

Някакво руско, тестено....

50

До78

преди 1 година

Гречката как я правиш?

49

Муахаха

преди 1 година

преди се Борехме Някога Заплатите да станат като ЗападноЕвропейските, вече се Бориме поне Цените на Храните ни да станат като ЗападноЕвропейските, щото в момента храната в България е по 2 на цените в Западна Европа - примере даден в по-долни коментари с Маслото е един от многото!

48

Да живей труда

преди 1 година

На ви евроатлантизъм и демокрация

47

до 73

преди 1 година

ама ти шегуваш ли се, това Саяна е 7 лева, защо не е 4 лева като френското масло във Франция?!

46

Говорете ми

преди 1 година

250 грама масло във Франция, при минимална работна заплата 1500 евра, 2 евро, т.е. 4 лева, в София - същото (т.е. същата марка дори) 9 лева, при 3 пъти по-ниски доходи, т.е. ефективно в София маслото е все едно 6 пъти по-скъпо от Франция съизмерено към доходите!

45

До 62

преди 1 година

Последните 20 години...Съсипахме си земеделието сами, защото ни мързи да си гледаме земята и дворовете! В карловските села след потопа се оказа, че има хора, които не знаят, че имат къщи там!

44

При дядо Тошо

преди 1 година

бензина беше 72 ст.