120

Анонимен

преди 1 година

Резултата го знаем много бедни и много богати!Защо нямаш средно европейски заплати и пенсии за 12 години управление?Какво ти пречеше?Приказки на пазара!

119

Анонимен

преди 1 година

Работата е - Недей съди куче, да те лае

118

toti

преди 1 година

Абе ,я кажи и за пицата,че забравихми...ти май много си вярваш и караш и другите да ти вярват...нещо ненормално,но простено ни е на тая възраст всеки си помни последния пирон де е забил!!

117

Бат ИЦО

преди 1 година

ПАК ЛЪЖИ. НИКОКОГА ПРИ ГЕРБ БЮДЖЕТА НЕ Е БИЛ НА ИЗЛИШЪК, НИТО ПЪК СЕГА ДЕФИЦИТА Е 7%

116

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е занесъл няколко куфарчета да се отчете пред господарите си

115

Gerb Lies Matter

преди 1 година

Достатъчно показателно е, че по време на ^този^, най-жълтите сайтове и вестници станаха официални "медии", които дори биват допускани в НС, а демократичните вестници, националната телевизия и радио бяха смачкани и окупирани от корумпирани и зависими калинки, които да разпространяват всяка една лъжа на ^тоя^ от сутрин до здрач.... I rest my case.

114

Барба Ганьо

преди 1 година

Тоя *** не му писна да се хвали и бие в гърдите като шебек !!! Това , което не можа да окраде , Киро и Кокорчо го раздадоха на пенсионерите !!!! Сега реве като скопен бик , ама ще има да плаща и занапред ...Както казваше на времето : кръв повръщам , пари не връщам ...ама друг път !!!!

113

ПП произвеждат СМЯХ

преди 1 година

ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ Е КАТО ЯДРЕНА БОМБА ЗА ИМИДЖА НА ЛЕВИТЕ ПАРТИИ...

112

И най важното...

преди 1 година

При него имаше пълни чекмеджета, а и най важното ... КРАЛИЦАТА БЕШЕ ЖИВА!!!!

111

Анонимен

преди 1 година

При вас народа пукаше от глад , безработицата беше над 40% и е прикривахте умишлено, заплатите и пенсиите бяха замразени за 12 години , изгонихте 1.8 млн българи перманентно зад граница а далаверите с олигархията и евро субсидиите си ги крадяхте . Ето за това 16 г нито едно евро не стигна до един човек

110

Мдаа

преди 1 година

Това за излишъка е истина , но е и истина че го крадяха като в дните преди коледа извършваха разплащания с милиарди към техни фирми и в резултат нямаше пари за увеличение на пенсии заплати и т.н.

109

Анонимен

преди 1 година

Е то при Бай Тошо една порция боб в заведенията беше 6-7 стотинки, 1 кебапче беше 10 стотинки.... Само крайно елементарен човек може да сравнява нещо от различни времена. За последните 3 години ЕВропа и ЕС се промениха толкова много, че няма как да сравнява цени от това време с сига. Но нали манипулацията трябва да продължи... А между другото какво стана с бензина? Нали обеща на следващия ден като спечели да свали цената под 2 лв?

108

Само питам

преди 1 година

Има ли право енъпъ да прави партия унас и да се възползва.Да не мислите, че ги е грижа за вас?Освен и ние да направим там партия-Айден Байден Г-зайден...

107

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Какви усмихнати айдуции!

106

Концерт

преди 1 година

Концерт на Слави в Арена Армеец. Залата се пука по шевовете, гостува лично министър-продседателят Бойко Борисов. Запява Слави "За крадец не ставаш сине..." В този момент Бойко лекичко потъркал брадичката и си казал "Ти па ще ми кажеш".

105

Човек за реализации

преди 1 година

Хората заради които адски много българи загубихме парите си в банките - пирамиди, заради тези хора аз съм неудобен за всяко общество от хора ! Това са хора , кито всъщност са гоми маниолатори на човекшки животи ! Разбирате ли за какви мошенници става въпрос ?Те искат за мен да няма живот !

104

Мари Тере™

преди 1 година

Света Дево от Гладалупе, пази Maйка България от крадливите ГЕРБ-ави лaпи! Изправи този човек пред съда! АМИН!

103

Уйдурмист Перекенде

преди 1 година

Въх, ще даваме помощ на Украйна под формата на оръжия. пРезидентът съм не го фаща. Не че харесвам Баце, но не понасям Шапкар Юмрукофф.

102

Времето ще покаже

преди 1 година

Ще видим какво ще дойде за напред, но като гледам в момента по добро от Борисов няма. Български възход прави добро впечатление със Стефан Янев, защото Янев мисли когато говори. Не е *** като Тошко Йорданов, не е мека китка като Христо Иванов, не е вироглава овца като Петков, не е и краен патриот като Костадинов, говори на Български за разлика от една партия.., и не е старомодна лелка като Нинова. Но трябва да се докаже. За сега мисля да гласувам за Янев ако има следващи избори.

101

Дяволът

преди 1 година

Дяволът отчаяно си търси работа. На интервюто го питат: Добре де ти си господарят на Ада, всичко е под твой контрол как така остана без работа. Дяволът седи, пъшка и се вайка, па вика: Мани, мани всичко си беше наред ама ми пратиха Бойко и ГЕРБ при мене. - Е че какво толко ? - казал интервюиращият. - Е как какво, бе ? Излезнах за половин част и ми откраднаха казаните и тризъбеца. - Е как са минали през асаньора ??? - Е там е работата, че на излизане са прибрали и асансьора...