73

Анонимен

преди 1 година

Върнаха се във времената на СССР. Загубиха тази война на всички фронтове. Украинците показаха, че не искат да живеят в някакъв нов СССР и да са поробени от болшевиките. Украинците показаха, че са готови да умрат до един но да са Свободни. Украйна даде пример на цял Свят как трябва да се бори за свободата. Докато в Русия какъв е примерът? Хората бягат от страната за да не се бият за Путин. Чупят си ръце и крака, влизат в затвора за да не се бият за Путин. Хората показват, че не искат този режим.

72

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Глухарски, преследвали инакомислещите каиш. Я се пробвай там където си да кажеш "Абе съмнява ме тая работа с холокоста" Да видим какво ще ти се случи.За, хохлокоста съм твърдо за! Мачка Вова!

71

Анонимен

преди 1 година

А режима в България какъв е? Американска нео колония? С месни гебернатори ?

70

Анонимен

преди 1 година

Над 70% от БЪЛГАРИТЕ са със РУСИЯ Това го доказва и последнато гласуване 32% избирателна активност от които Възраждане и БСП дърпат половината. И се оказва, че няма и 15% които подкрепят сащ, украйна, ЕС, НАТО и всякакви антиБългарски съюзи и държави против България. Проблема е, че в тези 15% са наляти милиарди долари с което могат да си купуват правителства. Но скоро и това ще се промени.

69

HMLF

преди 1 година

От поне 100 години там режимът си е все точно такъв!

68

Анонимен

преди 1 година

На Херсон, Авдиевка, Лиман, Бахмут. Запорожко и Харковско направление ВСУ са тотално СМАЧКАНИ и РАЗБИТИ. Загубите им са ЧУДОВИЩНИ смятате ли, че с няколко минусчета ще промените нещо ?

67

Анонимен

преди 1 година

Българите не се интересуваме от Русия. Спрете с тази практика всяка втора статия да е за блатная. Верно че аудиторията ви се състои от стари *** русофили, но вече прекалявате Русия та Русия, Путин мутин и намайкавипичката.

66

Късата памет

преди 1 година

До Анонимен74. Като гледам нивото Ви на функционална и граматическа неграмотност няма смисъл да четете книги и училището няма да помогне. Бъркате продържителност на управление с управление чрез диктатура. Някъде из фейста сте прочели 1-2 термина, но ги употрявате толкова не на място че сте смешен

65

Анонимен

преди 1 година

Къса памет, манипулации, *** на коментари, даже брояча на лайкове вече пречи? И какво променя това? И колко време и кого лъжете?

64

Z

преди 1 година

В кременная е играл солнцепека тази вечер.

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 ----- Ама как - укрите сами се фалиха ,че са взривили моста . Техните агенции разпространяваха мълвата за успеха си , на операцията . не четете ли УНИАН . пс- А да не би руски партизани да са го взривили , зависи какво изнася на украинските гьобелси - понякога са екстрмисти , друг път - партизани , поянкога и марсианците

62

Анонимен

преди 1 година

Затова в България трябва да се забрани на хора с култ към Русия и управлението на Путин да управляват страната! Те винаги ще му служат и ще водят страната към диктатура. А такива са повече от половината в парламента, включително служебното правителство.

61

Анонимен

преди 1 година

Молете се Путин да е жив ,щото ако дойде някой като Кадиров ще има масово изравняване и зануляване на ашизма в окраина

60

Някой ще ми...

преди 1 година

...напомни ли каква е била позицията на този изявен миролюбец през всичките осем години, в които украинската армия обстрелваше жилищните квартали на Донецк и избиваше мирните жители там?

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 ----- И 10000 плюса да си наблъскаш е все едно . ВВП си имаше милион причини да обсипва с квото намери Укрите и преди взрива . Предупреди ги какво следва , ако дръзнат да припарят до моста . Ама Зеле-то се самозабрави и ето резултата

58

Анонимен

преди 1 година

До Късата памет 70 ,,,,,, Ама това н отговаря на въпроса - Меркел - 16 години на власт - диктатура ли е Джермания ? САЩ - ту Буш баа , ту Буш син - диктатура ли е ? Подсказка - да - САЩ са двупартийна плутокрация

57

Анонимен

преди 1 година

Кримският мост беше взривен от руски екстремисти-националисти с цел ескалация на конфликта в Украйна и естествено тя не закъсня... Само глyпаците и русофилите все още твърдят, че украинците имат участие в този атентат.

56

Анонимен

преди 1 година

Кремълският пcиxoпат е печално пpocт и това се знае отдавна. Ако беше умен Русия сега нямаше да агонизира, а руснаците да умират с хиляди на фронта в Украйна, както и да бягат от мобилизацията в други държави... Нашите русофили пък са живото доказателство за робската същност на всички индивиди с промити мозъци.

55

Късата памет

преди 1 година

До Анонимен67. Или се върнете в училище или четете и книги освен постове във фейса.

54

Зеленски ,

преди 1 година

Струваше ли си взривяването на Кримския мост . Струваше ли си да козирувате на гсподарите си . А дойдохте на власт с обещания за мирен договор . Едва ли стоите на тъмно и студено . Да се чуди човек , как ви търпят украинците .