35

Анонимен

преди 1 година

До Някой към 58 - Повечето са наследствени мултимилионерчета. Ето ги - Кирчо, Трудо и прочие ... барони, баронеси, клале и прочие ... Връщат се старите порядки, банво но сигурно.

34

Анонимен

преди 1 година

До 59 - Това също е фактор, но има и друи. На младите им беше казано, че са специиални, вълшбни, можещи и ще псотигнат всичко. Но им беше казнао, че трябва да са цивилни, спокойни и да слушат. Първите им работи са били или мега гадни или са били в някакви офисчета, дето се преструваме, че имам човешки отношения. Аз съм бил там - ямаш си на идея колко народ е по психилози и на антидепресанти по чуждите острови от 20 годишна възраст ... !

33

Някой към 58

преди 1 година

Абсолютно си прав. Политиците въобще не знаят къде са и на кой свят са, защото не са сред нас. Живучкат си за да си пълнят сметките и уж се правят на добри, но и голямото зло започва уж за добро. Акъл нямат за пет пари пукнати в кесия. С толкова много психота знаеш ли кога ще ни излезе сметката-никога.

32

От социалните мрежи

преди 1 година

Младите днес лесно се демотивират защото постоянно гледат живота на богатите в социалните мрежи. Виждат разглезни деца на богаташи без един работен ден които постоянно качват видеа и снимки от луксозния си живот. Скъпи коли, яхти, модерни къщи, екскурзии, хобита...Обикновен млад човек като види всичко това и на него му се иска. Да ама реалността е друга. Трябва да бачка от 8 до 5 за едни смешни 100 евро които богатите ги изкарват за 1 минута докато си пият кафето сутринта. Пасивни доходи...

31

Жоро

преди 1 година

Ми като помпат с помощи тия необразованите и мързеливите дето ги повикаха преди няколко години, така ще е . Германия, Франция, Англия като ги викате па дайте им срок до една година да са почнали работа и ако не са , кой от къде е дошъл. Източноевропейците им сцепват зад....те от бачкане, а по-тъмните само помощи и галене по главата. Не са само французите, а и всички нормални европейци вече им писна от лакомите капиталисти и безотговорната бежанска политика на политиците. Ще има бунт, усещам го.

30

Някой към 15

преди 1 година

Ами честито! Робите вече разбраха, че няма далавера да са роби! По добре късно отколкото никога.

29

Анонимен

преди 1 година

и френският комунизъм няма да доведе до някакво добро!

28

Анонимен

преди 1 година

Въпреки,че съм работила отговорна работа 25 години без спиране,сега го съжелявам.Ако имах разбирането което имам сега...животът е да му се наслаждаваш,спорт,природа,приятели,книги,пътуване.Да,ама не,за моето поколение упоритата работа беше такъв добродетел.Сега влагам в работата си минималното ,което се изисква от мен и нищо повече.

27

Анонимен

преди 1 година

Отново пълни глупости от глупави хорица ***

26

Някой към 20

преди 1 година

Има истина в това. Счупих се от работа и вече искам нещо във шепата. Ама се излива навсякъде само не и в работливите добри работници. Като е така дреме ли ми хаха са фалират да ги гонят фирмите. Проблема не е мой, че те не управляват с акъл, а с простотия до шия. Дълга тема. Като не оценяват да вървят в ада където ни пращат всеки ден вместо на курорт.

25

Анонимен

преди 1 година

Дамм !!! Само държавната ясла е вечна . Сека има предложение на ЕК ченгета офицери работещи на бюра следователи и прокурори като умрат ,,работата,, им да се наследява от децата им :)))

24

Анонимен

преди 1 година

Искат да са като бг Миски,силиконки футболири инфлуенсэри

23

Някой

преди 1 година

Един психоаналитик го нарече "откъсването на обикновените хора".Точно това стана и в Германия. Не е мързел както писа някой.Просто ни омръзна на обикновените добри работливи хора да сме вечните роби навсякъде без глас и унижавани от всички. Затова се сриват държави като България следвана от Англия, Франция и Германия. Нормалните, обикновени и работливи останахме дефицитни. Да сте оценявали или мислили навреме. Остават тези с големите усти, нагли и лъжливи......

22

Анонимен

преди 1 година

1. "Новите французи", които нахлуха там още по времето на Митеран и продължават да прииждат, също не желаят да упражняват тези професии и предпочитат живот на социални помощи, а ако случайно някой от тях работи на длъжност, не изискваща квалификация, държавата е длъжна да осигури издръжка на цялото му многолюдно семейство, придошло от Северна Африка. 2. Какъв процент от тези три милиона младежи, които нито учат, нито работят са етнически французи?

21

Селяк

преди 1 година

Язе на това му казвам другояче МЪРЗЕЛ! Нема страшно, като свършат парите пак ще им се доработи.

20

Alex

преди 1 година

Аз съм живял там. Никой нищо не иска да прави освен да пият. Мизерни са бая.

19

Читател

преди 1 година

Тези 3 милиона са основно мароканци, алжирци и др. арабески. На тълпи се шляят по улиците. А мацките чакат кой ще вземе и да почнат да раждат. Бумерангът на приетите преди десетилетия удря по главата. Същото е и в Нидерландия.

18

Анонимен

преди 1 година

Дано и на нашите оффци някога им дойде акълът! Защото 500 евро заплата явно все още им се струва чудесна на тия цени!

17

Нане

преди 1 година

айдуци и честни богаташчета... Харчете си парите и живейте бързо, че Император Владимир е пощурял, да не вземе ви изгори спестяванията и кражбите... ===)))

16

Анонимен

преди 1 година

И аз, ако бях млад човек, нямаше да пипна работа за ръждави пари! Наистина е по-добре да си лягаш гладен, отколкото и гладен и уморен!