47

Анонимен

преди 1 година

Херсон ми е Хирошима

46

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН, СЪЖЕЛЯВЙШ ЛИ ВЕЧЕ? ОТИВАШ В ИСТОРИЯТА СЪС ПОЗОР! АНАТЕМАААА!

45

Анонимен

преди 1 година

Очакваме поредното скимтене на наркомана че са им бомбардира ли държвицата с ирански евтиняците, и поредната просия за пари и оръжие от негова страна.

44

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН, СЪЖЕЛЯВЙШ ЛИ ВЕЧЕ? ОТИВАШ В ИСТОРИЯТА СЪС ПОЗОР!

43

Анонимен

преди 1 година

Голям вой от трето половите защото знаят какво ги чака.

42

Бай Илийчо

преди 1 година

Фъргайте атома най сетне и сичко да приключва ! Те тогаа кой оцелей сички жа бъдем равни по богатство! Политици !ееераси сичко под ножо! Фъргайте атома бря !

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 И как тогава окупира а тези територии, а? Само с бомби може би

40

До 44

преди 1 година

Другарю путинист,ти си невеж,зомбиран и умствено ограничен. Разбери го и ще ти олекне.

39

Toни

преди 1 година

До Анонимен 41Не се мъчи да наливаш вода в кофа без дъно.

38

Анонимен

преди 1 година

Руснаците евакуират цивилните да не им се пречкат и да не ги шпионира, а руската артилерия изгаря от нетърпение украинците да тръгнат за да ги попилее. Капитаните на руските подводници в Черно море също са нетърпеливи да им пуснат калибрите. Това обаче няма как да го проумеят квачките от института за изследване на войната.

37

Toни

преди 1 година

До До Укро феноветеИ кой в момента е на мястото на Наполеон и Хитлер.Само питам.Те поне са стигнали до някъде!

36

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са бомбаджии! На терен ич га няма! Изгубят ще окупираното!

35

Анонимен

преди 1 година

До До Укро феноветеА не ти ли минава през ъкъла, че същите тези които са воювали срещу Хитлер и Наполен са и украинци. Те не са по-малко упорити. И стига вече с тази арогантна руска жестокост - за избиваме мирно носеление и да унищожаваме градове. Да занам, че руските фенове това е най-великата руска победа. Това ли е великата руска армия и победа . да избиване хората по градовете. Колко сте жалки и пропаднали. И ти си гордо човешко същество и се кефиш та това, нали...

34

Анонимен

преди 1 година

Трябва да спрем да възприемаме желаното за реално, включително и мозъчните тръстове във Вашингтон. Руснаците извеждат цивилните. Това не вещае нищо добро за "настъпващите" украинци и западни отпускари. Освобождава се свободна за обстрел зона. Впрочем, ВСУ и отпускарите вече го играха този филм и сами си знаят броя на жертвите.

33

До Укро феновете

преди 1 година

Дойде ли тока в Оокрайната ? А Интернета ? Ще има ли парно през зимата ? А вода ? Горивата достатъчно ли са ? Само питам. А зимата за ваш късмет още не е дошла (молете се да не е руска). Укровермахта се хвали че е превзел едно предградие на Красньи Лиман...Не е лошо да прочетете нещо за Наполеон и Хитлер които стигнаха до Москва (единият дори влезе в Кремъл)...но накрая руското знаме се вееше в Париж и Берлин ! Така че по спокойно да не получите сърцетуб.

32

Анонимен

преди 1 година

До Мишо Ккави 500 единици техника са унищожени при Ингулец. Та цялата украинска армия разполага с около 1500 единици танкове и бронирани машини. И ти започна като Скобеева и руското военно министерство да унищожават хиляди байрактари и 4-5 пъти повече танкове и самолети, отколкото е имала Украйна. Малко по-интелигентни торолове не може ли да ви подбират. Стига вече с тази руска обективност. Не знам дали фейсбук дали е достоверен, но кремълските медии едва ли са такива. Не ставай смешен.

31

Възможно ...

преди 1 година

Путинците подготвят да метнат атомна бомба в този район.

30

Toни

преди 1 година

До FoxNewsНе търси под вола теле.Никой нищо не ми е показал.Не е чак толкова сложно,а и ние не сме толкова *** че някой да ни казва какво да чувстваме.Хитлер,Полпот,Пиночет,Милошевич,Сталин,......,а сега Путин.Не е толкова трудно да се ориентираш.

29

Анонимен

преди 1 година

Хайде Херсон, хайде Домбас! Добри новини долитат до нас!

28

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Щом толкова много се пише за Херсон, означава че контранастъплението ще е другаде. Отново.