38

Анонимен

преди 1 година

Укроармия не остана ти пък какви даници плащаш беее *** ..

37

Анонимен

преди 1 година

На Укрите за всичко са им виновни Руснаците. Точно като Македонците са.

36

Анонимен

преди 1 година

Миниатюрния фюрер Зеленски да беше мислил преди да раздразни мечката.

35

Анонимен

преди 1 година

Възможности за преговори НЯМА - че кой иска да преговаря с теб бе кокаинов джуджак? Скоро твоите хора ще те разкъсат жив.

34

Укроармия не остана

преди 1 година

То Укроармия не остана вече! Там вече основно се бият разни главорези от Ислямска Държава и други наемници на които НАТО плаща заплати от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! А пък на Урсулката и другите роботи им плащаме заплати пак от НАШИТЕ ДАНЪЦИ за да защитават по екраните това безумие. Да ни е честито!

33

анонимен келеш

преди 1 година

Господ е Българин:):):)Слава на Господ,че България е в НАТО иначе и тук щяха да ни налазят руските комунисти с танковете:):):)Сега остана само шепа русофилчета да пискат безпомощно като жени под новините:):):)

32

Ha-ха Зеленьо

преди 1 година

*** като взривяваше мостове не рива, а? Ама дреме му на кличко и на зеленьо. В техните резиденции-бункери ще има ток и вода през зимата. Народеца да ходи до помпените станции и да се запасява с дърва.

31

Няма страшно

преди 1 година

Зеленясалия Нацист лично ръководи операцията ПРЕД ЗЕЛЕНИЯ ЕКРАН! Хаха

30

Анонимен

преди 1 година

закопа руснаците за поне 80 години напред.

29

Анонимен

преди 1 година

"толкова повече ще плащат после"--- Да, ще те догонят и ще ти доплатят.

28

Анонимен

преди 1 година

Клоуна е пред декорите на портите на Кремъл в някое студио на Путин му е спукана работата

27

За Укрия не знам но

преди 1 година

във Франция се чака по 3-4 часа за бензин. На някои места има квоти. 30 литра на човек. Газстанциите са празни. Багетите поскъпнаха 40% само за 3 седмици. Безредици и саморазправа царуват из цялата страна. На някои места млади хора окупират бензиностанциите и продават бензина за 3.5 евро литъра. Хората по улиците са като зверове, газ и газови гранати хвърчат навсякъде. Положението опира до гражданска война.

26

Анонимен

преди 1 година

А бе руснаците едва ли ще си видят блокираните резерви някога. Те бяха около 300 млрд долара май, след един процес всичките до един ще отидат за възстановяване на инфраструктурата в Украйна, след което тя ще бъде приета в ЕС :) Путин е най-големия лузър на 21ви век. Погуби пазари, кеш и живота на десетки хиляди руснаци. А живите ги върна в 19ти век. Луд.

25

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ще опере пешшкира на краварника.

24

Слабоумният наркоман

преди 1 година

още не е разбрал! П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Украйна. Предвидим и си държи на думата. И винаги е искал да е в добри отношения със Запада и Украйна. Цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато беше обявено присъединяването Украйна и Грузия. Предвидимите неща са предотвратими!

23

Реалист

преди 1 година

Как така, нали славната украинска армия беше стигнала до Москва!

22

Анонимен

преди 1 година

САЩ това го правят първите дни хич не жалят дали ще е Югославия или Ирак. Укрите колко години държаха Крим без вода понеже поискаха да се върнат при Русия?

21

канадеца

преди 1 година

най ми харесва определението на един коментиращ, Европа е 51 ят щат на САЩ

20

Анонимен

преди 1 година

Късно е вече за "олелее". А и на всички им омръзна да го слушат.

19

колкото повече

преди 1 година

Плащат затубилите..Та не се надявай излишно..