30

у нас

преди 1 година

В България засега само чекиментото Копейкин може да ги засенчи.

29

Анонимен

преди 1 година

Ахахахаха! Как се залепиха за стената! :)) Сладурчета! :) Като пораснат ще разберат, че този свят е непоправимо увреден. Но сегашният им младежки ентусиазъм е очарователен!

28

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Тия пикли искам да видя как ще изкарат няколко дни без урбанизация и технологии. Докато ги яде мечката ще имат няколко секунди да преосмислят живота си. В крайна сметка ако изкуството и културата не са важни, значи и цивилизацията като цяло да ходи в канала (то и канал няма да има тогава).

27

Анонимен

преди 1 година

Гнусни неHoPмални сектанти

26

Какво ще постигнат?

преди 1 година

Галерията ще трябва да изхарчи пари, за да почисти повредената картина, а също и стената, за която тези "активистки" са се залепили. Тези пари можеше да бъдат дадени за някоя благотворителна кауза.

25

Анонимен

преди 1 година

От кого ли е спонсорирано това театро? Със сигурност няма нищо вярно.

24

София

преди 1 година

Думите са слаби да опиша глупостта на тези екоактивисти. Но така става когато са прочели по една книга сумарно и дори не знаят историята на тази картина. Дано успеят да я реставрират. В обратен вариант, смятам, че заслужават най-дългото възможно наказание.

23

Олигофрена си е

преди 1 година

***. Утре може и човек да убият, защото е на различно мнение. Много е опасна тази тенденция на еко-екстремизъм. За съжаление, не са само екоактивистите така. Има още редица "групировки", които са доста кръвожадни в правия смисъл на думата и за тях няма нищо свято. Не зная дали самите организации са си такива или с времето се изродиха в чудовища на "свободния свят".

22

За да помогнат

преди 1 година

За да помогнат на бедстващите хора по света, да бяха изработили по един трудоден благотворително и да купят храна за гладуващи деца с парите, които ще им се полагат като заплащане. Вместо това, те се залепват с лепило за стената в някаква галерия, след като са повредили прочута картина!

21

Анонимен

преди 1 година

Пpocтитyтка - какво НЕЦЕНЗУРНО видяхте в тази дума! Глаочи!

20

Биолог

преди 1 година

Тези двете отсвякъде попадат в графата Биологичен ***. Да, изкуството от отпадъци е по-ценно от отпдъка!

19

alex

преди 1 година

До Марсел ПоповHAHAAHHAHHAAHHA

18

Анонимен

преди 1 година

Простотията не ходи по гората, а по екоактивистите.

17

Тошо

преди 1 година

Милиони нямали гориво, ами че и то замърсява госпожи екоактивистки!И ...защо не се опитате да нарисувате нещо хубаво, е може и да не е за 85 млн. долара, и да го залеете със супа, ами са занимавате с Ван Гог! Той като я е рисувал, не е имало климатични проблеми, така че вина няма, още по-малко пък слънчогледите му!?

16

Тачо

преди 1 година

Джбре ,че не е истинската.Никое емблематично произведение на изкуството не е представено от оригиналът му.

15

Трезвен

преди 1 година

Много щях да се учудя ако не й беше розова косата.

14

Lina

преди 1 година

Новите евро.ейски, неизкъпани ТО. ценности, събитийца и модерното унищожаване, защото ТАКА.. Да има тротинетки и боя е важното. То чак смър. ди от снимката. ТоТата кога са учили за Ван Гог и най - вече защо е там. Петрола ,розовите еднорози и дъгите трябва да се защитават , погазвайки всичко наоколо.

13

Анонимен

преди 1 година

жендъри, ходете работете и направете нещо с добавена стойност

12

Анонимен

преди 1 година

"Те използват "активизма" като щит, за да бъдат жестоките хора, каквито наистина са по душа" - точно така.

11

Анонимен

преди 1 година

Ето такива неграмотни ненор-малници ще съсипят и Ван Гог и света!, зелени до лудост!