49

Анонимен

преди 1 година

Аз съм си наклал зельтю, готов съм за ракетни удари.

48

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен не само ограбиха България, но я вкараха и във война с Русия!!

47

АГЕНЦИЯ ПАРАДАЙС

преди 1 година

ОЧАКВАМЕ ДОБРИ НОВИНИ ЗА ПУТИН!

46

Анонимен

преди 1 година

Очаква се до дни Русия да обяви война на България и да ни почне с ракетите от към Черно Море.

45

Анонимен

преди 1 година

Заради американофилите и евроробите, България вече е във война с Русия и потенциална цел за ядрените и ракети. Запада успя да вкара и Българи във войната.

44

Анонимен

преди 1 година

Пращайте ги политиците да се бият тогава - всичките.

43

Анонимен

преди 1 година

Ама хич не са виновни Кирчо и Кокорчо, които ни намесват във войната, нали? Само Путин е виновен!

42

По същество

преди 1 година

МОЛЯ!?!?!?!? Путин ни намесва? Този болен ли е или просто добре платен и лъжещ?

41

сина

преди 1 година

Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали границата с Русия и са на 60 километра от Москва. В града започва масова евакуация. Оръжията на руснаците са на привършване. НАТО започва да изтегля войските си от Полша, поради страх от инвазия на украйнската армия, целяща да завземе Полша, бившата ГДР, Калининград и северната част на Унгария. Спред британското разузнаване президентът на Русия Владимир Путин е потърсил убежище в белия дом.

40

Анонимен

преди 1 година

На снимката - как се забелва банан.

39

Анонимен

преди 1 година

Явно е...докато не забраним със закон опорните на Кремъл в отечеството ни няма да се оправи е.Забрана на комунистическата партия и затвор за предателите на родината.

38

Анонимен

преди 1 година

Борисоф и неговата угодническа политика ни отреди до лижещите м,ъдите на Путин.Борисоф, Радев, Нинова ни нареждат до лижещите краката на Путин от 20 години назад.Членове сме на НАТО и ЕС .А нищо не говори че сме такива.Пътуваме свободно в Европа .И нашите комунисти го правят.Не разбирам възмущението им .Казано е.От комунист благодарност не чакай.Крадци са били.И такива си останаха.

37

Анонимен

преди 1 година

И по-конкретно заради евроатлантическите ни партийки ГЕРБ, ДБ, ПП.

36

Анонимен

преди 1 година

До 42....а защо да не дадем оръжие на Украйна.Всички го правят .Да не би техните решения да са глупави?

35

Ф.С.В.

преди 1 година

Нашата така наречена "Демокрация" е отдавна "Счупена" --просто ВИ държат в заблуда-заблуда която бавно изплува на хоризонта на реалността!

34

Анонимен

преди 1 година

При обстоятелството пред което сме изправени.Да нямаме армия съвсем правилно е да се присъединим към съюз с НАТО.Поради всеизвестния факт.Че Русия не се е отказала от намеренията си да ни владее.Владя ни 45 години и всички по възрастни знае как.Докато НАТО и Америка и Запада не сме видяли лошо в новата история.Напротив.Европа след Хитлер направи така.Че се обедини и е в съюз и мирно съжителство.Кое да предпочетем??.Азиатския монголски сатрап .Или Европа

33

Анонимен

преди 1 година

колкото повече политици, псевдо анализатори, политолози и провалени бивши военни експерти нагнетяват по медиите войната и ескалират антируската пропаганда, толкова повече хората застават на страната на Русия.Разберете, постоянното набиване на пропагандни клишета води до обратният резултат. Ако не го разберете, ще го усетите на собствен гръб!

32

Ф.С.В.

преди 1 година

Всички политици ще "изядат попарата" когато ни включат в бойни действия--Тогава ЩЕ БЪДЕ ОКОНЧАТЕЛНИЯТ КРАХ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ с многохилядни протести!! НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ СТАНЕМ ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА-- ТАКИВА ГЛУПАВИ НАРОДИ КАТО НАС -ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ ЕДНОЛИЧНО! Така поне ще има персонална отговорност спрямо Президента!

31

Сссссс

преди 1 година

Значи,ако не искаш да се води война в Европа,си русофил? Ако не искаш децата ти да отидат на фронта,си путинофил? А ако се изкажеш,нещо против Зеленски или НАТО,си платен от РФ? Какво коментираме изобщо? Аз лично,си работя,гледам си семейство и не харесвам САЩ и НАТО, абсолютно безплатно. Да ме наричат както си искат,предпочита да гледам синът си да рита топка,а не да ходя да стрелям по живи хора.

30

Анонимен

преди 1 година

И кво сега? Да си избираме само политици удобни на Путин ли?Е за това ми харесват украинците, че не подвиват опашка и те лижат краката на Путин,както руснаците и ,,русофилите