122

от 151

преди 1 година

Тези цензуристи изтриха 150 за когото беше коментарът ми, би следвало да изтрият и 151-ви,защото така става объркване и не може да се провеждат коментари с отговори. ЦЕНЗУРАТА е болшевишка "хватка" която скрива истината,вие от Днес.бг. как смятате да съществувате,като демократична и свободна медия в свободна държава или да ставате за срам на журналистиката с ЦЕНЗУРА ? Не сте ли разбрали още, че печелите пари в демократична държава, не в Путинска Русия където журналистиката е СЛУГА на ДИКТАТОР ?

121

Анонимен

преди 1 година

Кой ся се опитва да вкара БГ в проблеми? Още онзи ден, когато гръмнаха моста, 25 минути след това Подоля, шеф на нац.сигурност на Украина, с радостни възгласи призна, че именно укр.спец.части стоят зад този "геройски" акт. Не България, не Румъния, не САЩ, а Украина!

120

МАРОДЕРИ БКП

преди 1 година

Със Стоичков личен трансфер на Живков във Фарселона от дето рекламираше с лика си живковистко БКП на избори у нас му намерихте цаката.........Огън и жупел се сипе от вашите хора в този сайт срещу Путин и Зеленски едновременно.....развалиха Ви червения рахътлък а Баце?........Ориентирай се Баце със Стоичков към Марс без завръщане щото като Ви погнат двете воюващи страни заедно............преяждаш ли с помия свинко на БКП

119

Анонимен

преди 1 година

До ЕВРОАТЛАНТИК Абе няма спор , че ни направиха евроатлантическа страна, обаче ако можеш тук да се обосновеш и обясниш, що е то "евроатлантизъм" ? Яде ли се, пие ли се, пари ли ни дава, храни и пои, ли хората? Ей това ми обясни и се обоснови, каква е ползата от това чудо "евроатлантизЪма", освен, че ни гепиха милиарди, които можеха да превърнат страната в добре развита държава и с изрядна ифраструктура, бизнес, да подпомогнат децата и населението!

118

Анонимен

преди 1 година

Ха, Ха за какво ни предавате , умствените напъни на плужека ? Този , ако няма публика , ще се разболее! А Делян Добрев , ако си отреже ръката , как ще краде само с една! Все въпроси , провокирани от човекопитека БАЦЕ-***!

117

до 150

преди 1 година

Само за толкова малко простотии ли имаш мозък бе ?

116

емигрант

преди 1 година

Папа Йоан Павел втори умира 2005 г., по това време Тиквата още беше бандит към СИК, кога ЛИЧНО му е казал за българската следа, че не е истина ? Този *** най-умее само да се величае, такъв КОМПЛЕКС може да има само който разбира, че е умствено нищожество.

115

Анонимен

преди 1 година

Защо, след Кирил Петков всеки можел да стане премиер ? Истината е че след ТЕБЕ всеки може да стане премиер ! Щом един църв.л ни баламосва и краде 12г.а ние пак си го избрахме , за да получим от същото, за какво ми говориш бе !? Ама *** народ , свикнал да рине дъното и там ще си остане!

114

Анонимен

преди 1 година

Любезни хора, рекъл вожда на простите в България и председател на най-проруската партия

113

Анонимен

преди 1 година

Кажи на преателя Потю да не се заяжда с нас,че ще върви на гайната си!

112

Вършавския договор

преди 1 година

България беше и част от Вършавския договор и уж нямаше връщане назад ама.....

111

Анонимен

преди 1 година

цирк козяк.... то е ясно, че ще се вземат с кирчу, кокорчу, доган ага и мравояда, само дето в момента се играе театър за пред уфсете.

110

НАТО

преди 1 година

България е част от НАТО, това е истината и няма връщане назад.

109

Лош вкус

преди 1 година

Ти попринцип имаш много лош вкус !

108

Анонимен

преди 1 година

Най-важното е, че успяхме да изметем Кирил Петков от управлението на страната.Другото няма значение!

107

Анонимен

преди 1 година

Да и аз мисля , че машините са пипани , иначе как ГЕРБ щеше да е първа политическа сила , а Възраждане получиха повече гласове от реалните! Не им стигнаха купените гласове , че тръгнаха и машините да пипат!

106

ПП =БСП =ДБ =КОМУНА

преди 1 година

НИНОВА ИСКА ДА ОБВИНИ БЪЛГАРИЯ В ВЗРИВЯВАНЕТО НА КРИМСКИЯ МОСТ..........ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО............. КИРО, АСЕН, НИНОВА, БОЙКИКЕВ.......

105

Радослав

преди 1 година

Какво е това нещо на снимката и защо ни занимавате с него? Какво е то? Нали се е отказало да е депутат, министър е ясно на всички , че няма да е, тогава защо го питате каквото и да е? Колко си е платило за тази статия? Или и то почна като разни Златки и Николетки да си плаща само за да се говори за него, че да не се депресира, че никой не го бръсне за каквото и да е? Каква ви е тарифата на статия? Или тя е с преференциална тарифа?

104

НИНОВА

преди 1 година

НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ВЗРИВИ МОСТА НА ПУТИН!

103

Пилотаж 21 век

преди 1 година

Радев да каже нещо за Бургаската връзка.Той е на власт с неговите авери от БКП. Хайде , президенте. Говори ,ти знаеш всичко.