152

От софийския затвор

преди 1 година

Чакаме го Кирето с любов. Не го бавете. Ще го правим булка

151

Анонимен

преди 1 година

Първата и Наййважна тема (за американското посолство особено) е темата за Украйна. Простоглавийй , как се издаде . Американско биденце от най нисък клас с търговска марка "Боко" :))

150

Доволен пенсионер

преди 1 година

Бокич,Промяната ми вдигна пенсията за 1 година повече,отколкото ти не можа за 12 години.И продължаваш да говориш,че това били излишни разходи.Затова никога повече глас за теб!

149

Анонимен

преди 1 година

Бг далеч от англосексолонците инак мортус препаратус ясно

148

Анонимен

преди 1 година

Баце стига дрънка тъпни и слугива на мамона всички знаят,че ако ЕС не се отскубне от смъртоносната прегръдка на англосексолонците е мъртъв Нг също.

147

Анонимен

преди 1 година

Абе защо така най-умния и най-подготвения не може да си направи правителство,а тръгнал да се моли на враговете си?Нещо ми се вижда доста отчаян.И гребена му нещо в увиснал.

146

....

преди 1 година

Някакъв руски таракан все ФАЩ сънува, и някакви Кравари му дишали зад врата! 90 % от българите не са виждали жив американец, а руски дупетат нагло се хвалеше, че изкупили морето и ще купят и останалото! Някои вече са се продали!

145

До Реалист

преди 1 година

Не подкрепям неонацисти, които са си дали д-у-п-етата да бъдат бити на ФАЩ.

144

Реалист

преди 1 година

Всички трябва да подкрепим Украйна в този момент, защото само тя спира азиатските орди към Европа ! И ПП-тата са създадени от ДС-сектата зад Радев, и Христо Иванов си е назначен за "дясно" от комунистите! Стратегията е ясна ..."Ние сме десни, долу ГЕРБ"! Добре че се цункаха с Корнелия, та маските паднаха! Могат ако искат ,пак да коленичат на шадравана пред Президентството, и да се молят на Радев!Тестът дали си с Военно-престъпника от Кремъл е ясен, за или против оръжие за Украйна!

143

Анонимен

преди 1 година

Пп, ДБ и ГЕРБ ще направят правителство най-накрая, защото така им е наредено от Козяк! Американчетата искат източния фланг на НАТО да бъде здрав и устойчив, за да ни ползват успешно за пушечно месо във войната. Наздраве!

142

Анонимен

преди 1 година

Хем иска да се коалира с Промяната,хем отново ги плюе.Народа за такъв е казал "Хем сърби,хем боли".

141

Анонимен

преди 1 година

Бита карта си.Не знам медиите защо още те отразяват.

140

Сина

преди 1 година

Бойко е като фамилията на генеколожката от Брюксел, т.е. онова кафявото дето излиза от човешкото тяло! Това е баце!

139

Анонимен

преди 1 година

Буци, де го тоя бензин от 2 лева бе майка? Набутах се цял ден да го търся и няма и няма.

138

Анонимен

преди 1 година

Този път номера с купуване на политици не му се получи на Бочката.ПП-тата се оказаха костелив орех,не щат да се продават.Лесно му беше с каракачанката и винкела.Сега ще трябва бая да се изръси за ДПС-то и Копейкин.Тия с малко не се задоволяват.

137

Анонимен

преди 1 година

Борисов та ти не искаш да правиш правителство. Защо пак ни лъжеш и замаяваш? Дотегна ни с тия циркове бе човек. Та ти око искаше да правиш правителство тоя клоун ли щеше да определиш за баш преговарящ?

136

Анонимен

преди 1 година

Българите не гласуват, защото са отчуждени едни от други и от държавата си. Чувстват сънародниците и държавата като врагове.

135

Сина

преди 1 година

Буци, никой не те иска не разбра ли? БКП - бегай крий парите и фурмите бита карта си!

134

До 135

преди 1 година

Е като е най-важна Украйна ние как ще помогнем да спре войната,бе?Аман умнимало.Последният израз е нов,за да не ме изтрият.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Ти си голям умник. Като живееш в града, караш кола и всичко ти до г.за, мислиш, че това е щастие?!? Щастие е да си свободен! Щастие е да имаш покрив над главата, топлина, храна, работа, да има с какво да се изхранваш, мир в душата и сърцето. Тия хора по селата не ламтят за това, за което ламтиш ти. Доброто за тях е друго, не е твоето добро. Слава Богу, че сме различни! Слава Богу, че има щастливи хора необременени от материалното.