81

Истината

преди 1 година

Всички страни от ЕС взеха пример от Великобритания дават да спят без адресна регистрация и после били фалирали там. Няма осъдена държава за геноцид и отвличане на адрес с цел фалит и други престъпления срещу личността. Ако се питате как имали закон който определял правата на адреса е отговора.

80

Mersi

преди 1 година

ЕП да си прибере ромите в Белгия , може да им осигурят жилища и помощи.Сигурен съм, доволни ще останат всички!

79

Анонимен

преди 1 година

Вземайте си ги в Западна Европа и си ги интегрирайте където, както и колкото искате. Подаряваме ви ги всичките! Даже ще ви ги изпратим с еднопосочен билет за наша сметка!

78

Аха

преди 1 година

аз вече се самоопределям като ром. купете ми жилище веднага! и помощи да не забравите

77

Observer 24/7

преди 1 година

Ама те не искат такива жилища бре. Ходете в Сливен ако не бъркам града да видите деветоетажен блок на какво са го направили тия същества неземни.

76

Ами

преди 1 година

да си купятНие какво правим. Бачкаме, взимаме кредити..и ткат. На нас кога?

75

Анонимен

преди 1 година

Седят, седят в Брюксел и все на социализъм ги избива. Ама той свърши, нали за хубаво беше? Еразъм+, това трябва да е последният писък на глобализма, в областта на "образованието" щом предлагат пари, точно за това.

74

Анонимен

преди 1 година

Ъъ добре :) обаче те ще им продадат дограмата, ще изгорят паркета и ще измъкнат арматурата за старо желязо. Няма проблем - сграда няма да има до максимум година и половина. За справка - Казанлък

73

Анонимен

преди 1 година

Нали всеки може да се самоопредели? Мъж жена, то. Ето самоопределям се като ром, Хайде сега - дайте ми жилище!

72

Пижо

преди 1 година

А жилища за българите?!?

71

Защо само за ромите

преди 1 година

Всички искаме! И аз искам някой да ми осигури жилище, но никой не го прави. Трабва да работя много години за да изплащам нещо което е доста малко и категорично не задоволява нуждите ми. То може би за това нямам и деца.

70

Зъл Дух

преди 1 година

Нас тук ни интересува да имаме достъп до технологии. Изобщо не ни трябва глупавото социално инженерство на Брюксел, Берлин и Вашингтон. Те се провалиха с гръм и трясък и ако продължават по същия начин, всички флагове на ЕС ще отидат в кофите за болкук !

69

Анонимен

преди 1 година

Да си приберат ромите в Германия, Белгия, Холандия, Англия и Франция и да не ни учат как да се сближаваме с тях. Отдалечили сме се не защото са роми, а защото крадат, мамят и ни мразят далеч повече отколкото ние си представяме. Ромите да си живеят в тяхната си среда , а ние в нашата, все пак държавата е една. След 2-3 поколения българите доброволно ще се отделят в гета за да се спасят от ромския терор. Ромите не ни понасят и гледат да ни причиняват щети.

68

Анонимен

преди 1 година

Предимствата на управлението на Тодор живков , е именно в това че по някакъв начин беше интегрирал ромите , имаха високо образование и нямаха проблем с закупуване на собствени жилища, много ще кажат че това е заслуга на социалистическия строй а не на Живков.От друга страна се вижда че нито една страна от капиталистически строй не може да се справи с този проблем, в България започва именно с смяната на строя.Явно проблема е пряко свързан с системата на управление на държавата.

67

Анонимен

преди 1 година

Настанете ги и тях в 5-звездни хотели хаха.Във Факултета им бяха дали Виетнамските жилища,но подпалиха някои апартаменти,други разрушиха и се наложи да бутнат някои от блоковете.Гледали ли сте филмчето Paradice Hotel?По-добре от ЕС да им осигурят работа.Те обичат да ходят в Германия и там да раждат заради осигуровките.Пък те после с парите сами ще си купят.

66

Гиб Мелсън

преди 1 година

След референдума такива призиви няма да има. Всеки ще живее там, където са му отредили родителите или където той сам си закупи дом със собствени средства.

65

Таня

преди 1 година

Българите не са състрадателни. Те се държат цивилизовано само пред заплахата от камшик. Може 10 апартамента да има, но няма нито един да даде в помощ на нуждаещи се семейства. Това е българина - злобен и ужасен и все се сърди, че не му дават на готово, а не вижда себе си!

64

Анонимен

преди 1 година

а призова ли ромите да направят нещо за отплата или да продължават да се множат и крадат

63

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ КАТО ДЪРЖАВАТА ТАКА И ТАКА ПЕЧАТА ПАРИ?

62

Хахо

преди 1 година

От ЕС така и не разбраха, че с ромите нищо няма да се получи. Каквото и да призовават вече е късно. Тия от Брюксел никой не ги бръсна за слива. Така и трябва !!!