153

Jas

преди 1 година

Както неотдавна каза Гари Каспаров, Путин неумее да играе шах, но е изключително добър в покера и блъфирането със слаби карти. Каспаров още преди 20 г. е казал, че с идването на власт от Путин, е започнала промяната на Русия във фашистки режим. А Каспаров не е кой да е, един от най-големите мозъци на планетата, 1985-2000 непобедим шампион в шахмата и с до днешния ден непреодолян рекорд от 255 дена като най-добре оценен шахмстист.Според него до април 2023 г. Путин ще загуби войната.

152

Анонимен

преди 1 година

ако се ползва ядрено оръжие няма да е в украйна , все едно да се прострелят в крака ,а ще е на правилното място при наглосаксонците

151

Да бе

преди 1 година

До Арим Рома-----За 8 месеца война в Украйна ти нищо не си разбрал. Не гледай толкова телевизия и други медии а мисли мисли човеко и може и да проумееш какво се случва.

150

пуйката

преди 1 година

Сравнението е по информация от неруската дойче веле.Фукушима е изхвърлила два и половина пъти радоиактивен газ ксенон 133 от Чернобил при катастрофата от март 2011.При това са били изхвърлени в атмосферата още преди вълните цунами да достигнат сушата.Ксенон 133 и криптон 85(не е комикса за Супермен) причиняват лъчевата болест.

149

Питали радио Ереван

преди 1 година

- Какв върви войната на Русия срещу САЩ в Украйна? - Руснаците загубиха 2000 танка и 60 000 войници. - А САЩ ? - САЩ още не са се включили във войната.

148

пуйката

преди 1 година

Ха,ха.Русия имала била много цели,а НАТО само една.Русия също има една главна цел при и нейното име е,нейното име е,нейното име е САЩ.Другите глупости за замърсуването от Чернобил няма да ги коментирам.Между другото Чернобил е до границите с Полша и Беларус и си е украински,а не руски,а замърсяването от Фукушима няма как да е било по-малко,а атомни бомби е използвала единствено САЩ върху хора,за да не им сложи ръка СССР върху тези хора,след унищожението на последната японска армия в Манджурия.

147

Арим Рома

преди 1 година

Ще посегне,Ще посегне!!! Иначе със Парашата е свърщено.Но дори да не посегне,руският народ хубави дни няма да има пак.Изходът е както казват руснаците наши братя,е да се спре воойната на всяка цена.Цената е без значение.най важното в момента във Русия е Мирът със съседните им държави,иначе благородният руски народ няма как да спи спокойно когато кремълската шайка напада суседни държави и братски народи.

146

Хе Хееее

преди 1 година

До A ДАЛИТо и ракетите им като танковете. Ръждиви и за нищо не стават.

145

A ДАЛИ

преди 1 година

Руските ракети са изправни? Все пак са на по 40-50г. Да не ударят Москва вместо Вашингтон :D :D :D

144

Анонимен

преди 1 година

Русия има много цели, а НАТО- само една. Това запомнете. Русия става пустиня за 2 часа, но планета повече няма да има- край с човечеството. Русия вече се е изявявала на ядрения фронт- замърсяването от Чернобил е равно на около 10 000 ядрени бомби като тези от Нагазаки и Хирошима и около 9000 по-силно от това, което се случи във Фукушима. Та жалка Русия има опит. Изтрови половин Европа, изтрови българските деца и им проми мозъците да й вярват.

143

Анонимен

преди 1 година

САЩ само това чакат Русия да посегне към ядрените оръжия за да ликвидират веднъж за винаги.

142

Пентагона

преди 1 година

Атома ми е по-голям от атома ти...

141

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите много нервни от сутринта:)

140

Анонимен

преди 1 година

Ако посегне - Китай и Индия от неутрални - ще са срещу него ,т.ч. едва ли - само гаргите плаши . Това разбира се е при положение че говорим за рационално мислещ човек ,дали Путин е такъв вече не е мн ясно , нс т.нар. тактически ядрен удар няма да постигне кой знае какво .САЩ вече казаха ,че ако го направи ще изтрият руските военни от Украйна (Крим включително)

139

Не

преди 1 година

разбирам защо някои примитивни същества тук се радват. На какво? Ако обстановката ескалира до ОМП на нас няма да ни се размине. Това, че някои от власт имащите ще оцелеят в бункерите си мен не ме топли.

138

Експерт

преди 1 година

Първо дж уджето е много страхливо да ги използва защото трепери от пр ъдливата мумия и второ арсенала му е много влажен сиреч кьорфишек вместо да гръмне ще направи само едно фъсссс като безобидна пръ. ня .

137

До oтСиднейаАвстрали

преди 1 година

Преди около година имаше заглавие, "ще има ли война в Украйна", е отговора не е НЕ.

136

Бате Чико

преди 1 година

Това ще е краят на недоразумението държава на име Русия.

135

Анонимен

преди 1 година

Аз ще ти ви кажа какво ще стане ако Путин използва ядрено оръжие..ще стане едно голямо НИЩО,ЕС и САЩ ще почнат с декларации осъждащи постъпката и ще въведат нови санкции...някой спомня ли си какво стана след като САЩ използвах ядрени бомби в Югославия,НИЩО,хората още *** от рак ...

134

пуйката

преди 1 година

Ами като ръчкаш с пръчка мечка,в някой момент и тя може да те перне една ***.