55

Анонимен

преди 1 година

Заприлича на патовата ситуация у нас. Киро вика, няма да преговарям с Бойко, тоя е ....! Бойко вика, тия младите не разбират нищо, докараха държавата до фалит. Което си е истина де. Накрая пускат Превнелиев и Паси, обаче народа не взима на сериозно никой от тях. А междувременно народа си го каза точно, иска си Баце. Ала ония от вън викат, народа е пр100 и за това си искаме Кире, че по му отива. И сега сме шах! Хем с Баце и Кире, ама за да има преговори трябва без тях. И.... мат!

54

Хахахаха

преди 1 година

Няма как джуджето си отива. И то бързо. Жалко джудже.

53

Анонимен

преди 1 година

До абе, целия свят вижда по границата с Грузия "подкрепата" на руснаците за Путин:)

52

Анонимен

преди 1 година

Зелински обеща окончателно да преустанови преговорите, ако има псевдореферендуми. Направи точно каквото каза. На путин никога не му се е случвало в живота да направи това, което е казал.

51

Истината е,

преди 1 година

...че воюват европейски руснаци, срещу азиатците-руснаци! Никой в Европа не му трябва някакъв самозабравил се Ким Чен Ун в Кремъл! Първо , че Джуджето няма работа в Украйна, и второ че болният мозък няма да знае кога да спре! Така че, единственият изход е ,бой по канчетата, докато и последният нашественик ме проумее, че няма работа на чужда територия!

50

Краварска подметка,

преди 1 година

Говори за чест и морал?!? С какво ли се е надрусал зельоньй карандаш този път???

49

von Newmann

преди 1 година

До джо --- Hi Joe. What's up? Watch the map and relax. Loooool

48

Анонимен

преди 1 година

Милениума, бихте ли казали в коя руска преса го прочетохте това? Питам, защото има доста украинска преса издавана на руски, да не бъркате нещо?

47

Всичко

преди 1 година

...е лъжа в руската пропаганда! От Джуджето в Кремъл , до последният нашественик във форума ! Само лъжи! Какви невинни деца и жени в Украйна ,Бе, като точно Путин е нахлул в независима държава! Сега на пазител ли ще се прави? И очакват някой да им се върже? И какъв Майдан ви е виновен, като това нахлуване е подготвяно отпреди повече от 20 години!

46

Анонимен

преди 1 година

Украинските фашисти яко щя ядат шамарите..............заради загиналите невинни руски деца и жени!!

45

Анонимен

преди 1 година

Гадните полски католици скоро щя ядат шамарите!!!

44

джо

преди 1 година

Явно зяпада продължава успешно да надъхва укрите. Временно постигнати успехи с големи кръвни жертви не са добър показател да се репчат. Руснаците непременно ще засилят натиска имат мобилизирани а могат да ползват и редовната армия. Запада ще подкрепя с оръжия , но все пак някой трябва да ги използва.. Да руснаците са затруднени, но къде са въздушните сили на Украйна??? Не може да напредваш безкрайно с огромни загуби.

43

von Newmann

преди 1 година

Ново прегрупиране на руската армия, също като арабеск балет: една крачка напред, три - назад. Преговорите с престъпници, терористи и джуджета не се водят, а се претрепват доката клекнат.

42

Преп. Стойна

преди 1 година

И още нещо Русия ще се възроди, след Путин и разпада на руската федерация.Това отдавна е предречено, а въпросната година от десетилетие вече ще ходим на нашето бяло море.

41

Анонимен

преди 1 година

Тотална война срещу руските окупатори.

40

Анонимен

преди 1 година

А има ли идея кой ще дойде след Путин? Защото ако е това, което ври и кипи в руските сайтове, майко мила. По-добре да бърза да преговаря. Не ме разбирайте погрешно. Не искам повече невинни хора да умират, нито украинци, нито руснаци. За това дано да има разум. Особено след днешната ракета с дълъг обсег, която изстреля корееца и подлуди Япония. Защо тук няма новина за това? Света откачи преди 2 часа заради случая.

39

Анонимен

преди 1 година

Естествемо, че са невъзможни! украйна няма! има покрайнина на Русия! Следователно да - преговори са невъзможни защото Москва нямам как да прегпваря със себе си! Един път да каже нещо умно Зеленски...

38

Millennium

преди 1 година

Как е, другаре?! Напредваме ли към Киев или назадваме към Мацква ? И плюсовете дето си лепите са само за психическо разтоварване, защото краят на вашата радная Матушка Блатная се вижда.

37

Анонимен

преди 1 година

губи войната в болните кремлински мозъчета и мокрите русофилистични сънища.Американците не и дават да я спечелят, предвид, че русия е ядрена сила.

36

Те и

преди 1 година

Децата се държат така. Не искат да преговарят когато не им дадеш шоколад.