75

Анонимен

преди 1 година

За тия дето пишат, че е нормално, не е нормално, ние сме на първо място в света, това не е нормално, това е бедствие, национална катастрофа с дълготрайни, много лоши последици.

74

Трак

преди 1 година

Българката е тотал щета .. абсолютна трагедия от където и да е подхванеш. От малка ***-*** сводник е учи как да бъде про-:сти-тутка и че е някаква измислена принцеса . Истината е че българката е един некадърен мързелив па-рцал който за НИЩО НЕ СТАВА

73

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, заради отличните условия на живот, който царя слънце Бойко, ни създаде. То не е здравна система слънце, образование на световно ниво, по един дерибей във всяко село и малък град, справедлива съдебна система за наши хора. Няма причини да се топим. Който е на друго мнение е ***.

72

Анонимен

преди 1 година

Коментар 76 много ясно показва манталитета на българката. Възхищавайте му се. И на българката се възхищавайте.

71

Тракиец

преди 1 година

Тук една поредна ***-вица про-:сти-тутка сводника й е изпуснал и бълва коментари докато плюе по българските мъже . Жа-лка дебела кра-ва пъпчива която за нищо не става освен за подигравки и някой клиент да й навре тиквата в тоалетната чиния и да пусне водата ..

70

Анонимен

преди 1 година

Какво реват за намаляването на населението, като единствената им грижа е как да емигрират, и малкото деца, които раждат, от бебета ги възпитават за емигранти.

69

Анонимен

преди 1 година

Ееми с гей паради и тротинетки тъй тя

68

Тракиец

преди 1 година

При такъва грозна дебелана като теб не 5 см ми и на 2 см ще ми се свие в панталоните . Явно никой не те е онождал никога и за това избиваш тук комплексите. Сигурно *** ползваш докато си триеш яката дебела гърбина пълна с обратни косми . Марш от тук мъ:-ршо ***. ***-вица проклета комплексирана грозна

67

Анонимен

преди 1 година

Поне гроП, бсп и дпс-то им намаляват избирателите що са мосаво само пенсии

66

Анонимен

преди 1 година

До Гост: ци г а нн ите много ли пари имат, та имат толкова деца? Май жените искат пари :) Знаеш каква е най-древната професия....

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 73! Ти факти нямаш! Просто си спростт :) За това си хвърлен на ***! *** е трябва да те абортира...ама и на нея тъолкова ѝ е акъла!

64

Анонимен

преди 1 година

До Тракиец до 51, иддиооттее! Ти за нищо не ставаш! За това всички жени те изритват! Сам си го каза! Сега сещаш ли се що си деббилл? Ааа, изивинява...прекалено си просст за да осъзнаеш! МАЛОУМНИКК!

63

Анонимен

преди 1 година

Имаме план да изпълняваме. Големите началници още навремето казаха. България най много 5 милиона и никаква икономика. А според Англия изобщо не трябва да има България.

62

Анонимен

преди 1 година

До 65: всъщност вие жените не ставате. Фактите го показват.

61

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Тракиец до 51, и си ГАННѝѝО и с точно с 5 см в гащите! И за нищо не ставаш! Коментарите ти го доказват! Пък ти пиши каквото си искаш! ПРОВАЛ СИ!

60

Гост

преди 1 година

каквото и да говорим се дължи на липсата на пари гледането на деца струва пари здравеопазването също миграцията и тя най-вече в търсене на повече пари

59

Анонимен

преди 1 година

Не е важно защо,важно е какво се прави по въпроса,тъй като гледам НИЩО,и нищо няма да се направи,само празни приказки...

58

анонимен

преди 1 година

Европа има същата раждаемост, някъде и по-малка. Стига сте ревали. Също е вярно, доста се раждат навън. А защо трябва да сме много, нима не сме били един - два милиона в миналото. По-тревожен е май съставът ни. Ресурсите за изчерпаеми, никой не трябва има повече от две деца.

57

Тракиец до 51

преди 1 година

Мъ-ршо явно си поредната ***-вица про:-сти-тутка. Нито ми е 5 см нито съм дебел нито нисък нито съм такъв какъвто описва БОЛНОТО ти съзнание . Това че ти си една дъвче на 100 тна употреба дъвка и изплювана многократно не означава че един истински мъж ще докара в къщата си ми:-ндил като теб . Истинския мъж търси стойностна жена в опаковка а не употребявана евтина стока сещаш ли се ганке

56

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Я пак? Тя раждаемостта е 58 хил. С родените в чужбина включително. С всяка година спада с по 1-2 хил. До 10 години се очаква да спадне до 45 хил. Та какво рече за раждаемостта? Да, вярно, смъртността е 105 хил средно на година, емиграцията около 30 хил. Но раждаемостта е свирепо ниска.