31

до 26

преди 1 година

Защото за тези в Русия границата между заминали и изпратени не е много ясна, а дали могат да си тръгнат ако решат?

30

Анонимен

преди 1 година

"20000 мобилизирани, дето и хабер си нямат от война, а и са въоръжени като за 1СВ. Няма и 2 седмици да изкарат. Ще ги избият като кучета." - горе долу същата рацота и при укрите. Всеки убит руснак, украинец и американец е освободено работно място и позитивна статистика.

29

Анонимен

преди 1 година

За съжаление бих казал, че Русия винаги е давала много жертви във всяка война поради невъзможността да воюва технологично и умно. Някак технологиите и знанието го притежават западняците. На всеки колкото му е дадено. Едните са по-горделиви и силни, но лишени от знание, а другите по-знаещи и можещи и успяват да преборят горделивите и силните. Духовни закони. Иначе молете се, да има мир защото подобни войни водят глад, стрес, болести. Вярвайте ми, ракетата не гледа кой е руснак, кой германец и т.н

28

Анонимен

преди 1 година

Копейкин се е записал за доброволец в Украйна... Заедно с него щели да отидат в Украйна и всички путинисти в България...

27

SS

преди 1 година

Да разполага колкото си иска мобилизирани ! Ние да се видим ,че сме гола вода !

26

Анонимен

преди 1 година

Хората бягат от Русия на Путин не желаейки да участват в това безумие... А Лукашенко е същият глупak като Путин.

25

Анонимен

преди 1 година

20000 мобилизирани, дето и хабер си нямат от война, а и са въоръжени като за 1СВ. Няма и 2 седмици да изкарат. Ще ги избият като кучета.

24

Сандо

преди 1 година

тия пак превеждат някои западни медии дето нас ни няма в стартистиките че помагаме на Украйна а при нас е пълно

23

Анонимен

преди 1 година

"Най-голям прираст на приетите бежанци от Украйна....- Полша (почти 56 000);- Германия (към 39 000);- Чехия (около 15 000);- Великобритания и Румъния (близо 11 000);- Нидерландия (близо 11 000 за два месеца).По данни на ООН най-много бежанци със статут на временно защитени има в Полша - 1 409 000 души" - хаха що не споменат, че от Февруари насам има 2.7 милиона бежанци от Украйна заминали за Русия и към допълнение още 2 милиона от ЛНР и ДНР от 2014 насам? Това също го има в сайта на ООН?;)

22

До Последните новини

преди 1 година

И по кой ще изстрелят "Сармат"?

21

Анонимен

преди 1 година

До 19 и съвсем случайно винаги сащ са намесени. Щото са борци за свобода и демокрация. Според Нюланд САЩ са платили 5 милиарда в подготовката и за самия майдан.по данни активната фаза е струвало по около 1 милион на ден за тролери и платени протестиращи и агитки. Отделно е платено социални медии и инфлуенсъри политици и прочие. Населението е било дълго време обработвано от платените медии.

20

Шотландски боец

преди 1 година

Премахване на диктатора Лукашенко, хората в Беларус, искат да живеят в свобода! Много беларуси изгубиха живота си на протестите, а други гният в затвора! Белорусите, знаят как жеивеят в Полша и Литва, знаят и *** в Якутия и Тува! Падне ли Путкинс, Лукашенко ще обърне палачинката на 360 градуса!

19

Анонимен

преди 1 година

Сега Беларус и беларусите ще берат плодовете да са приятелска страна на Русия. Да им е честито!.

18

До 18

преди 1 година

Какъв глад бе? Днес пазарих, магазинът беше пълен със стока.

17

Последни новини

преди 1 година

Истинската война се очаква да започне след 04.10.2022, деня в който ще бъде ратифицирано в Държавната дума на Русия, официалното присъединяване на четирите области. Информация на украинските ВВС от тези дни гласи че близо до границите на Русия е събрана Въздушна Армада от 430 бойни самолета и 340 хеликоптера.Освет това се очаква в сряда или четвъртък да се извърши зачисляването на ракетата R-28 "Сармат" /притежаваща изключителна разрушителна мощ/ в редовете на армията.Изстрелването и ще се извърши от космодрума Плесецк в Арахангелска област.

16

до 16

преди 1 година

е да, то всеки който не иска диктатура е организиран и платен от САЩ.

15

Абе

преди 1 година

И в ГДР-то имаше милионна Савецка армия, ама сега я няма.

14

Анонимен

преди 1 година

До 6 протестите в Беларус бяха организирани и финансирани по подобие на Майдана от задокеанските господари. Даже след това си прибраха протежето зада не пострада и я включват отвреме навреме с дезинформация

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Такъв корпус има в Германия, Япония и Южна Корея. Все държави в топ 10 :) Не е лошо и при нас да има такъв :) Тъкмо ще разкарат разни русофили на хранилки . Найс ! Това и БОТЕВ и ЛЕВСКИ биха го одобрили :)

12

Ъъъъъъ

преди 1 година

Сега руснаците ще сложат Pязан Кадиров на негово място, щото е аверче на дрогаря Путин.