48

до 53

преди 1 година

Споко и до там ще стигнем :)

47

Анонимен

преди 1 година

До 49 слушай , писна ми от теб. Под всяка статия с тъпите си опорки и усмивчици. коментарите ти се разпознават по тъ-потията

46

Анонимен

преди 1 година

Днес ще има едно голямо шоу за промитото население докато децата им отиват на сигурна смърт :) Руската мечта :)

45

Анонимен

преди 1 година

И на нас една такава резервна гума. България на три морета. Преди му казвахме национален идеал, сега само си мълчим. Жабата, дето искала и нея да подковат, поне си вдигнала крачето. А ние четем поръчките и тънем в чужди проблеми.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 "Гръмнаха два склада в Крим и к'во се случи повече" Е как какво? Летуващите другаре внезапно се сетиха, че всички са оставили печката в къщи включена, и се изнесоха спешно. Просия вече няма ВМС авиация и други такЪви неща. Иначе всичко си беше нормално де :))) Просия "владее" Крим. :))))

43

до 47

преди 1 година

Мне :) русофилите пищите :)))) глобалистите ви гледаме сеира :)

42

do 46

преди 1 година

не знам какво те изненадва при положение, че е световна тема...

41

Анонимен

преди 1 година

Мачкай, Вова! Глобалистите пищят!

40

aa1830

преди 1 година

5 от общо 6 от първите статиите в този сайт са на тема Русия - после пропагандата била само в Русия. Добре!

39

Анонимен

преди 1 година

39, Половината ми приятели (про-западно настроени и много мразещи Русия като теб) се върнаха от чужбина и повече не искат да чуят за Западния рай. Тия дето все още са там бачкат като въъртоглави по 14 часа на ден, за да строят щастливия капитализъм и си казват истината, че са изморени и че не е това животът, който искат. Единични бройки разправят колко е добре - напраивли милионите, купили БМВ-тата и къщите на Малдивите. Мечтите са безплатни :)

38

Анонимен

преди 1 година

Ауууу, какъв е този политолог? От къде го изкопахте. Толкова глупости в една статия скоро не бяхте публикували. Вкусен ли ви е хлябът, който ядете, блях???

37

Анонимен

преди 1 година

Украйна е окупирала руска територия след 1991 г. а не обратно. Студената война продължава и не е загубена от Русия защото САЩ може да се распаднат.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 Как мина туристическия сезон за руските летуващи в Крим тази година? :))) Беше ли жега?

35

Путистан приключи

преди 1 година

НАТО води Путин за носа и той влезе във капана сега му остава само едно да заповяда някакъв вид ядрен удар или демонстрация със което задачата е приключена ръцете на НАТО ще бъдат развързани за бърза разправа със реваншистите ! Иначе кой щеше да се занимава до сега след като е ясно че Путин има само един остарял ядрен арсенал със който прави намеци. И изнудване за употреба ! Ей сега ще му сипят да яде ,даже си му казват и как ще го опаткат дори без ядрено оръжие. !

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 "Де го тоз Западен рай бе?" Прочети къде живее твоето другарче русофил и го питай защо не живее в "рая" на Путин, и ще можеш да си отговориш на въпроса.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 Пародия на референдуми няма да спаси Просия от пълното й изхвърляне от Украйна и превръщането й във втора Северна Корея.

32

Анонимен

преди 1 година

28, информация от BBC, DW и CNN, не от Комсомолская Правда - Стандартът на живот пада с всяка година, непосилни сметки за електричество, все по-голяма бедност на Запад, съкращения и уволнения, намаляне на производството, инфлация, непосилни кредити.Де го тоз Западен рай бе?! Май само като черни станции повтаряте колко е хубаво в Западния трудов лагер. Истината е, че клекнаха много и те. С 95% бедни, никаква средна класа и 1% богати, това не е никакъв рай, а несправедлива и жестока система!

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 "И аз живея на Запад и честно да ти кажа на никой не му е до смях в момента за каквото и да било." Аз казах, че се скъсват от смях на бръщолевенето ви за сравнения с Просия, а не, че си нямат техни си проблеми. За тях Просия е буквално Мооордор. Друг свят, където нормалност няма и няма и да има. Цирк, с главен клоооун псиохопат. Моите познати варират от най-обикновени работници, до хора в университетите, тъй че са достатъчна извадка да знам какво мислят "западняците" :))

30

Анонимен

преди 1 година

Признаването или непризнаването на референдуми няма да спаси Украйна.

29

Анонимен

преди 1 година

Дано успее да възстанови Съветския съюз възможно най бързо