163

Анонимен

преди 1 година

Прочетох само заглавието и ми беше интересно на кой "корифей" е изказването... Нищо ново... Все същите опорки на национални предатели и чиновници на хранилка, назначени от западните посолства! Иначе сме много "суверенни"! :)))))

162

Анонимен

преди 1 година

Путин си показа истинското лице - на неграмотно, злобно, плешиво джудже, идеологизирано от разни кгб-исти. И понеже е бил най-обикновен апаратчик, няма умствения капацитет да измисли нещо стойностно, затова я кара селската и се тръшка през час "ако не стане моето, ще избия всички". А светът е влязъл в ролята едновременно на детегледачка, усмирител и санитар от лудницата. Такъв срам за всички руснаци, че допуснаха с мързела си да се стигне до тук...

161

Анонимен

преди 1 година

Чудя се защо русофилите не бягат в Русия на хубавият живот, а стоят в западнала и джендърнясала Европа? Някой знае ли?

160

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

БРЕЙ,ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ Е ТОЯ ШАЛАМАНОВ.ЗАЩО ЛИ ПУТИН ИЛИ НЯКОИ ДРУГ НЕ ГО Е ВЗЕМАЛ ЗА СТВЕТНИК ТОЯ ОСОБЕНО УМЕН ШАМАН?

159

Анонимен

преди 1 година

В една война няма победител и победен! Има смърт и насилие. Има осакатени хора и майки, които ще загубят децата си, заради едно безумие.Войната ще свърши, все някога.Политиците ще излязат от бункерите и ще си стиснат ръцете. Но мъртвите няма да възкръснат, нито живота ще е както преди...Затова не позволявайте предизборно да ви хвърлят в безумието да залагате на победител и победен! Залагайте на бъдещето си! Здравеопазване, образование, високи заплати и пенсии. Здраве, свобода и мир!

158

Анонимен

преди 1 година

По традиция от столетия: на фронта са изпращали за наказание неудобните руски войници и офицери с пожелание въобще никога да не се завърнат. Оттук нататък смятайте кой ще спечели ? П.р.о.к.л.я.т.и.е.т.о не е за пренебрегване !!!

157

Rip europe

преди 1 година

Русия взима 20% от територията на украйна до петък . ! А тея санкции навредиха повече на ес отколкото на Путин и страната му .

156

Анонимен

преди 1 година

До 168...Нека ти напомня...Хитлер анексира половин Европа.Обяви ги за Немски.Я погледни на картата сега къде да и завладяните, ,,анексирани " територии.Пропсгандата е полезна за момента.Но за бъдещи обстоятелства е смешна.За посмешище и презрение..

155

Анонимен

преди 1 година

Туй име Шаламанов, производно на Соломон (Сюлейман) ли се явява?

154

Спеца

преди 1 година

Шаламан , Шаламан , не ставаш за шаман!Какво не ти е ясно?Русия към днешна дата има ядрено превъзходство над САЩ и НАТО и Генералния щаб на страната е решил , че сега е момента да реализира своите цели за окончателното спиране на агресивната политика на САЩ!Наглоста да разширяват НАТО до границите и , да използуват Украйна за плацдарм за био атаки , да заплашват с ядрено въоръжаване на украйна и прогонване на руското население от Донбас е недопустимо за безопасността на Русия!Запада залязва!

153

Сандо

преди 1 година

Русия е на път да анексира територия която е толкова голяма колкото цяла България. Медиите каквото и да бълват фактите говорят сами за себе си. Е на това му се вика - Русия няма да спечели

152

Анонимен

преди 1 година

До 157...Украйна спечели , че задържа една такава огромна армия с толкова много ракети, оръжия и самолети Това спечели Ти и твоята злощастна България и толкова няма да може спечели.Каквито сме разединени и Путинофили, Русия ще ни превземе без бой.Сега стана ли ти ясно кои са украинците...

151

Анонимен

преди 1 година

МАТРЬОШКА ПУТИН! ОТВЪН ВАКЛО АГЪНЦЕ, А ВЪТРЕ ХИЕНА!

150

ЦРУ САЩ Ф-35

преди 1 година

Злoбнo и нeyдовлетворено от живота джyджe начело на голяма държава - disaster

149

Въпрос

преди 1 година

Какво правим с руските агенти в България?

148

Анонимен

преди 1 година

До 150...Не ти схващам мисълта.Ако Русия твърди че е сила , къде и е силата.Това питам.Не подценявам японците.Русия никога не е била руснаци.Переодично в историята да включва и държавици и народности И да има някакви военни успехи те се дължат на моментното.И руско- турската война не е спечелена от руснаци.Половината са били украинци.И дори финландци.Руското командване е било повече от калпаво.Само при Плевен губи 20 хил.

147

Анонимен

преди 1 година

Кървавото джудже загроби Просия. Факт.

146

Валери Божинов

преди 1 година

Колкото Борисов ни купи нови Ф-16 толкова и Путин модернизира руската армия... пълeн ***

145

до Математика

преди 1 година

Абсолютно съм съгласен с цифрите ти. За съжаление светът и пропагандата вече са на друго ниво. Фактите не значат нищо. Нещата са "или си с нас, или си против нас". Което наистина е жалко за целия свят. Радвам се, че има мислещи хора като теб. Аз също ги правя тези сметки и виждам, че просто няма как Русия да загуби с този потенциал за мобилизация, който има.

144

Анонимен

преди 1 година

Възраждане 14 срещу Българските АЙТИта. Грабителите на народа !