128

преди 15 години

АГЕНТ ГОЦЕ ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА СЪСТАВИ КАБИНЕТ С МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ!!! ДРУГ ШАНС НЯМАМЕ

127

преди 15 години

за такива като тебе мъдрият български народ е казал: "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ" , а от мен бъди здрав

126

преди 15 години

За втори път имаме умишлен отказ от правосъдие срещу спонсора на президента Георги Първанов - Гоце! Първия път когато го пуснаха доста бързо след ареста през 2007 - се вижда от доклада че това е подразнило много - ЕК и Европейската служба за борба с измамите! Сега вече не знам какво ще последва - след като нашата съдебна система отказва да се занимава с този измамник - присвоил милиони от европейските фондове, продал тонове канцерогенно заешко месо на Франция, Германия и Испания - със фалшиви сертификати - от Аржентина - доколкото си спомниам - само заради това престъпление - този Стойков трябваше да е в килия вече!

125

преди 15 години

"Прокуратурата внесе в съда делото срещу Марио Николов за източване на пари от САПАРД18.07.2008 / 19:15Разследването срещу Людмил Стойков е прекратено поради липса на доказателства. Софийската градска прокуратура внесе в съда делото срещу Марио Николов за източване на повече от 14 милиона лева по програма САПАРД. Освен Николов, обвиняеми по делото са още 8 души. Между тях обаче, не е Людмил Стойков.От прокуратурата поясниха, че разследването срещу него е прекратено поради липса на доказателства, но той е обвинен за пране на пари. Това дело все още не е внесено в съда."- А познайте сега защо срещу лицето Людмил Стойков отново никой не смее да направи каквото и да е било! Този се смята за недосегаем явно... Показаха го по сумати телевизии-с поръчка оправдаването му! Този пършив пернишки *** щял да съди ОЛАФ....

124

КРАЕН НАЦИОНАЛИСТ

преди 15 години

***, скрий се в мишата си дупка. Ти си едно нищо. Никой си. Такива като теб комплексари не стават и за тор...

123

краен националист

преди 15 години

България даже не е разграден двор, защото в разградения двор има нещо, а липсва само оградата. България е свободно пространство, джунгла, в която няма никакви правила, няма нищо... Анархия...

122

МО

преди 15 години

Как така едно лице дава пари като спонсор на един президент.От тук личи че изборите са купени!А и не само изборите а и президента вече е купен.Защото той трябва да си заработи парите които е взел. Е господа оправляващи на ЕС не му трябват доказателства а логично мислене.И ви е разбрал цялата мафиотска структора.Те топлата вода одавна са е открили.Така че парите са спрени.А вие Първанчо си чакайте следващия доклад и се надявайте да ви се извенят :))) Само че май ще е по-кретичен и от този на ОЛАВ. Така че сега вие се мъчете да доказвате че сте невинни.Ако маниполирате БГ гражданите ЕС няма да можите. Така че по добре си подаите оставката. Аз се обевявам за вашата оставка.Дори давам идеята за един онлайн вот на недоверие към правителство и президент.Тогава ще се види истината за изборите.А и това дали опозицията изразява народното мнение!!!!

121

преди 15 години

ВРЪЗКАТА Е МНОГО ПРОСТА. ЛЮДМИЛ СТОЙКОВ Е ОТ ПЕРНИК. ГРАДСКИ НА ПРЕЗИДЕНТА. БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ НА ПРЕЗИДЕНТА ОЩЕ ДОКАТО БЕШЕ ЛИДЕР НА БСП. ПАРИТЕ ПО РАЗЛИЧНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ СА ОБЕЩАНИ НА СТОЙКОВ, ЗАРАДИ СУБСИДИРАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ И ТАЗИ НА БСП НА ИЗБОРИТЕ. ЧОВЕКА Е ОКРАЛ 7,5 МИЛИОНА ЕВРО ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ. ОЛАФ - ЕВРОПЕЙСКОТО СЛЕДСТВИЕ ГО НАДУШИ И ГО ДАДЕ НА НАШАТА ПРОКУРАТУРА. НО НАШАТА ПРОКУРАТУРА ПРЕКРАТИ РАЗСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ ЛЮДМИЛ СТОЙКОВ И ОСТАВИ ПО ДЕЛОТО САМО ДРЕБНИТЕ РИБИ. А ЗАЩО БЕ ПРЕКРАТЕНО СЛЕДТВИЕТО, ЗАЩОТО ГЛАВЕН ПРОКУРОР Е БИВШ СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ - БОРИС ВЕЛЧЕВ. ТЕПЪРВА ЩЕ ИЗЛИЗАТ НА БЯЛ СВЯТ И ВРЪЗКИТЕ НА ВЕЛЧЕВ С ПРЕСТЪПНИЯ БИЗНЕС. ТО ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАШЕ ЕДНА СТЕНОГРАМА ЗА ВИНПРОМ ПЕЩЕРА И НЕПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ, КЪДЕТО НА НЯКОИ ИМ СЕ ПРИВИДЯ ПОД ИМЕТО ВЕЛЧЕВ - МИЛЕН ВЕЛЧЕВ, НО ПОСЛЕ СИ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ТОВА Е БАШ БОРИС ВЕЛЧЕВ.

120

борислав

преди 15 години

ще ни изгонят това е сигурно рано или касно , ние сме непоправими

119

117

преди 15 години

nadqvam se da ne se stigne do suspension

118

Оня с хапчетата

преди 15 години

Абсолютно съм съгласен с тебе съратнико мой! Това е истината за нас като народ - срам ние и има за какво да ни е срам.

117

bumbum

преди 15 години

Tova e golata istina nqmame sili da se borim s tezi koito ni pravqt zakonite, tiq koito si mislqt sami za sebe si ,, dai da priberem nekoi lev za moeto dobro, a drugite da se spasqvat koi kakto moje, nali to i bez tova korabat potuva da se spasqva koi kakto moje"- skoro shte se stigne i do SUSPENSION pone se nadqvam.

116

преди 15 години

"...Че не съм гнида, се уверявам всеки ден от хората, с които контактувам, живея и работя..."А случайно да си чул, че една от многото ни национално-присъщи черти е раболепието и сервилността? А? Понеже знаеш три езика, разбираш какво точно значат тези чуждици които съм употребил. Така че, ако си наистина умен трябва да знаеш, че това което си написал не означава, че наистина е така. И аз като теб живея на MAX, имам пари, смъркам, пия, обикалям Европа, но се срамувам, че съм българин. Защото ако бяхме хора, нямаше да се спасяваме поединично, а щяхме да имаме изградена гражданска позиция и да не позволяваме така да ни се подиграват.

115

ivo-DE

преди 15 години

Положението е толкова изпуснато, че е станало необратимо.А кажете ми в ден-днешен кой ще спре убийствата и грабежите посред бял ден;кой ще спре чалгата;кой ще спре 20 годишните мутреси с джиповете да правят каквото си поискат;кого ще накарат да си покаже скритите доходи;как ще се приберат колите от тротоарите;как ще се спрат постоянните оргии всяка вечер все от някой апартамент;Тази лудница си е вече предписана за тази страна, и мога да си представя какво ще се случи с този, който се опита да променя това ежедневие. Смея да твърдя, че една Турция, която псувате като ненормални е вече много по-цивилизована!!!Псувайте и мене колкото си искате. Просто това ми е мнението!И който иска да остава в БГ при тези всичките условия, явно му е доста добре, защото и той си знае какви кирливи ризи крие!

114

AzeroT

преди 15 години

искам да кажа едно нещо на всички хора, които се изкарват големи националисти, смятат да вдигат бунтове, да събарят правителства и т.н. - Точно заради такива нереални хора като вас България е такава, каквато я виждаме ! Досега никой от вас нищо не е направил (не че аз съм, но поне не говоря пиянски глупости насам-натам). Ходите по форумите и дрънкате безсмислици, оплаквате се и се самосъжалявате - Събудете се! С това на никой не помагате освен на Днес.БГ да си вдигне смотания рейтинг!

113

преди 15 години

Провален народ - провалена държава!

112

преди 15 години

Що пък не?

111

преди 15 години

жалък си, тръгнал сам да се хвали

110

преди 15 години

Никого не съм обвинявал и плюл, а и съм на положение, което не ми го позволява. Ще ти го кажа така - живея на макс, защото съм си го заслужил. Не съм крал от никого и никога няма да го направя - капитализма е форма, при която един печели на гърба на масата. Престанете с приказки от сорта, който има краде и престанете да се заблуждавате, че ако отидете някъде другаде, ще сте по-добре. И там ще живуркате, ако живуркате и тук. Живея на Макс, защото имам до себе си жена и семейство на които много държа и им предлагам всичко (а то не е малко), което мога. Да, имам коли ако за тебе това е нещо недостижимо (даже след 1 седмица потеглям със собствена яхта по Средиземно море), но не това е най - важното. Че не съм гнида, се уверявам всеки ден от хората, с които контактувам, живея и работя. Говоря 3 езика и умирам от кеф, когато имам възможност в бизнес среща да покажа професионалните си умения на хора, които не са знаели преди 5 години какво е България. Гордея се, че съм българин и ме е срам от такива като тебе, на които все някой им е виновен и крив. Всъщност какво ли ти говоря, пий една ракия и си лягай!

109

преди 15 години

ей, шалвар, Да ти Пръдна в Сурата