195

Анонимен

преди 1 година

Съществуването на България зависи от съществуването и взаимодействието с Русия. Без Русия България не може да съществува, най-вероятно, ще се разпадне на няколко части и те ще загубят самостоятелност, както се е случило през 14 век. Защо? Защото няма идеология -- погледнете предизборните мечти на партиите. Те съществуват само в техните програми и са неосъществими защото, когато дойдат на власт, опозицията ще ги отхвъля и отрича дори и да имат смисъл, заради самата борба за власт.

194

Анонимен

преди 1 година

Вие сте неумни бе! Защо му е да ползва ядрени оръжия като може да спре: газ, петрол, алуминий, редкоземни метали, дървен материал, торове и храна на западния свят и да предизвика кървави граждански войни там!

193

Анонимен

преди 1 година

До 220 бях шофьор на свързочна станция в казармата. Ходили сме на колонно кормуване няколко пъти от над 100 машини и дати каже проблем не съм имал, а й не съм видял някой да е имал. Ако стане нещо съответно в колоната има камиони работилници с резервни части. Тъй че не преувеличавай и не лъжи младежите дето си нямат и представа.

192

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Куфарчето - бум! Преди няколко поста ти казах, да спреш с фантасмагориите, спри с комиксите и вземи да четеш сериозни неща.

191

Анонимен

преди 1 година

Притиснала го е Шолц до парното и вика пусни гооо!

190

До 223 Гиб Мелсън

преди 1 година

С тия разсъждения не личи да си бил в казармата.

189

до Анонимен

преди 1 година

По добре се хвани и се образовай с малко история вместо да плещиш глупости .

188

Анонимен

преди 1 година

Кой пък го е притиснал при положение че той е в чужда държава ??? Да се изтегли от там и никой няма да се занимава с него

187

До 215

преди 1 година

Разбира се, така е но ти ще се испариш

186

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 203. Да бил съм в казармата 20 месеца. Имам 70 въоръжени караула за цялата ми служба. И между другото стрелям много точно с Калашник, поне бях най точен от моя взвод, но това е защото като ученик малко съм тренирал стелба с въздушна пушка.. Имахме много малко стрелби, все пестяха патроните.

185

Анонимен

преди 1 година

До 214 Какви 2 седмици? Всеки ден пускат същата претоплена пропаганда! Де да беше 1,2 седмици..

184

До до 202

преди 1 година

Служил съм в най-големия полк на БА! Като тръгваме на занятие, 2/3 от техниката не стига ше до позициите! Редовната руска е същата работа!

183

Анонимен

преди 1 година

Некъпаните ко стана бе победихте ли Путин вече, че много се развуне бе

182

Анонимен

преди 1 година

До Авраам Добре започна с инсинуацията си, ама защо спря, давай нататък, кажи за въздуха, който са им носели, хляба и водата... А не е лошо да провериш колко % от нуждите на фронтовете от втората световна война всъщност са покривали прехвалените от теб доставки от САЩ. Давам ти жокер - между 20% и 25%. Това пак не е малко, ама ти се захласна да лъжеш бе.

181

Анонимен

преди 1 година

Чаушеску нареди на Секуритате да стреля срещу народа. Секуритате стреля, стреля, докато направиха преврат на Чаушеску, за да се спасят от отговорност и да вземат властта. Стрелбата спря веднага.

180

Анонимен

преди 1 година

Путинофилите руска ядрена бомба не ги убива. Ваксинирани са

179

Анонимен

преди 1 година

Мине немине 1 2 седмици и все едни и същи статии пускате

178

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Държава, която внася дори гвоздеите..." Я кажи какво точно не внася САЩ? Тая пролет имаше проблеми с корабите от Китай и за 3 месеца дори тоалетната им хартия свърши. То не бяха молби, то не бяха плачове китайците възможно по-бързо и на всяка цена да изпратят контейнеровозите, че в САЩ настава нетърпимо положение...

177

Анонимен

преди 1 година

Няма да използва, защото усмирителната риза ще му пречи да борави с куфарчето.

176

Авраам

преди 1 година

Абсолютно верно и не само гвоздеите , ами танковете ИС , КВ И Т-34 които ги внасяха от САЩ . Доколкото съм чел англосаксонските мемоари РПГ или Катюши ги внасяха май от племето Масаи от Африка. МиГ , ЯК , ЛА и щурмовите ИЛ са внос от аборигените от Австралия .