31

ZV

преди 1 година

Европеец(еврогеец) - звучи срамно,да не кажа вече обидно.

30

АК-47

преди 1 година

Е, вярно ще гласувам за Възраждане. Писна ми от разни брюкселски лелки-вещици в менопауза, дърти ***, които никой не ги е избирал да нареждат какво да правим. Ще ми се загръщат с украинонацистки знамена, що не си ., знаете какво. А нашите миризливи *** и продължаващи провала и предателствата към България да се изнасят, докато не сме ги подбрали.

29

Анонимен

преди 1 година

Ако перефразираме...., КПСС настоява да приемем истанбулската конвенция! -)))))))

28

Купидон

преди 1 година

Да не се приема понеже петата колона ще мине под дъгата и всички ще станат гейове не че не са де.

27

Справведливия

преди 1 година

Бе то планетата ни гори, заради някакъв Кремълски малоп.ишковец, на вас ви е зор правата на ***..далите! Ай малко по-трезво, а? Пратете веднага яко оръжие на Украйна и да приключваме с по-важния проблем! Пед..алите имат много повече права от мен, дето имам две деца и се чудя откъде пари за училище, стол и т.н. Хъх! Пак да кажа... Путин, легнал до Ленин! Дай Боже скоро! Бог да пази България, ние не можем!

26

До мдаа

преди 1 година

Законите на евросъюза имат по-голяма юридическа сила от законите на отделните държави................така е при глобалния фашизъм!!!Не си ли разбрал още??

25

Анонимен

преди 1 година

Е това сега са проблемите на ЕС - някаква конвенция. ЕС просто загива и то не заради нежелание на населението, а от простотия на политиците. Лато не могат да решат проблема с енергията за конвенцията се хванаха пак. Срам.Иначе е ясно, че нашите "сънародници" усещащи края на ЕС, все повече ще плюят тук.

24

До Pipi

преди 1 година

Абсолютно вярно...........нали има демокрация и свобода на словото??Всеки има право да си каже мнението............аз мисля,че в тоя ЕВРОПАРЛАМЕНТ 90 % ОТ ДЕПУТАТИТЕ СА ЕДНИ ПРОДАЖНИЦИ , които си вземат космическите заплати и не им пука за обикновените хора!!Да, мразя ги............без никой да ми плаща.............и сега какво???В затвора ли ще ме вкарат????

23

мдаа

преди 1 година

Имаме решение на Конституционен съд, ЕС искат от нас да си нарушим Конституцията ли??? Че започва чий ни е такъв ЕС???

22

!!!

преди 1 година

Искаме да публикувате текста на тая конвенция.............за общонародно обсъждане!!!

21

Време е за Истински

преди 1 година

Велик Съюз - с Русия, Китай, Индия, от САЩ и Брюксел не получихме нищо, освен Геноцид - за това вече 1 години - крият резилтата от Преброяването, щото вече от 9 милиона сме на 4-5, още 30 години ЕвроАтлантизъм - и Последният Българин да дръпне шалтера в Козлодуй, ама ток и Козлодуй спира без Руското гориво и части за ремонти!!

20

Анонимен

преди 1 година

направете референдум, нали европе..лите искат да упражняваме пряка демокрация. От това по-пряка имали, да си кажем, че не искаме и тия да мирясат

19

Анонимен

преди 1 година

ПИСНАХТЕ ми - Този ЕС не струва НИЩО и е една тотална диктатура по-лоша и от бифшия СССР ! Мислите че с директиви ще преборите омразата ли - Трябва да сте напълно *** !

18

Анонимен

преди 1 година

Евроджендъряците наистина дават всичко от себе си, за да отвратят Източна Европа от себе си! Големи усилия полагат!

17

Pipi

преди 1 година

"език на омразата " разбирай като не си съгласен с тях ,значи го мразиш и айде в затвора .Плана върви с пълна сила.

16

до 14

преди 1 година

така е, сега Обявиха и Орбан за Диктатор и Унгария - За НеДемокрация, което не само е Смешно и Жалко - Орбан е избран с 80% от Демократични Избори от Народи си, за разлика от фонЛайнен - НеИзбрана от Никой в Европа, а Натресена не за Реално като Диктатор, но фактически е началото на Разпада на ЕС, защото Унгария - кво ще направи, ще им бие шута и така се почна - Източният Блок, почва да се Осеща, само у България - са най-големите ЕвроАтлантици, дето ще са Последни у Потъващият Титаник на Брюксел

15

Анонимен

преди 1 година

Айдеее закривайте се! Време е да ратифициране ЕП!

14

Анонимен

преди 1 година

Браво, великолепно! По този начин увеличават безплатно процента на Костадинов! Дайте и по някоя едра заплаха за да може да расте още! Тези поддържаха Баце на власт и настояваха, че е най-честния, защото той се отчиташе по мафиотски с големите суми, които България внасяше като най-бедната страна в ЕС! По нататъшното ни членство е напълно безмислено, защото плащаме, но когато искаме ни изнудват, ако направите това или онова тогава ще вивърнем част от вноските обратно! Мерси! Можем го сами!

13

Българин

преди 1 година

Ще ратифицираме тая зима смесица на бензин и масло за атлантиците по места и се по селища

12

Анонимен

преди 1 година

...... Когато Истанбул я ратифицира аз лично ще я подкрепя