54

?

преди 1 година

До анализатор, забравяш, че британското и американското разузнаване дава спътникова информация на Украйна. И САЩ дава оръжие на Украйна. Отделно тя се подготвяме 8 години с окопи, нещо което е странно защо Русия не го знаеше.

53

Анонимен

преди 1 година

Урсула: Нося ти малко джобни 300 мил за бял прах и бодигардове само!

52

Луцифер,Буда и Юда

преди 1 година

Приберете си Демоните от Земята!

51

План

преди 1 година

Урсула: Понеже Украйна никога няма да бъде достатъчно богата да се присъедини към ЕС, ние останалите 27 държави ще станем бедни като Украйна! И ще бъдем щастливи заедно!

50

анализатор

преди 1 година

До: 5454 (номер 42) Наистина, и аз не разбирам за какво е този хейт. Русия се разпада, армията на Путин се разпада, останаха му по-малко от 800 танка. Обаче за наш'те родни мили русофили е много болезнено да приемат фактите. Затова реват и плюят по Украйна.Украинските военни показаха руски "бронежилетки"! Смях, докато ти изпадат червата! Ужасна работа! Нямам думи просто! Над 54 хиляди убити от руска страна вече. За какво са тези безсмислени глyпaви жертви???Можеха да останат живи...

49

Анонимен

преди 1 година

ЗАГИВАЩА ЕВРОПА И ЗАГИВАЩА УКРАИНА РАЗГОВАРЯТ ЗА МИЗЕРИЯТА

48

до 42

преди 1 година

Що да ме е яд? Не мойта държава я бомбят всеки ден, не аз мрънкам за пари, оръжия, войска и прочее? Не аз съм толкова сбъркан в главата, че допуснах повечето годни за военна служба да дезертират в държавите наоколо. Та, в този ред на мисли, за какво по-точно да ме е яд?

47

Анонимен

преди 1 година

Путин сега е готов да се изтегли от Украйна , ако му оставят Крим да се радва, но дори при това благоприятно за него положение народа пак ще го блъска по кaнчeто, защото за да постигне едно териториално нищо, изтрепа 50 хиляди млади хора от РФ, обрече народа на беднотия и съсипа икономиката! Също като лисицата дето влязла през дупката в лозето гладна и излязла пак гладна!

46

Анонимен

преди 1 година

- Нося ти пари за каквото пожелаеш! КАКВО ДА ПОРЪЧАМЕ?- ПРАХ!

45

Диалог

преди 1 година

- Нося ти пари за каквото пожелаеш! КАКВО ДА ПОРЪЧАМЕ?- ЗЕЛЕНИ ТЕНИСКИ.

44

?

преди 1 година

До 38, на теория САЩ могат сами да изпратят 1000 ф16 22 и 35, 100 Б-2 Спирит и да изтрелят поне 15 000 Томахоук на руска територия... и пак няма да е сигурно, че ще унищожат Русия.

43

Анонимен

преди 1 година

Урсула в Киев: Къде мога да си кепя белой и бронежилетки в жълто синой??

42

azz

преди 1 година

*** при ***....резултат - още един транш пари за изпиране....ама ние ги плащаме....

41

Анонимен

преди 1 година

Колониалната ни губернаторка идва да провери американските колонии и износа към САЩ на ресурси и да приготви доклади и после айде на аудиенция при национал- социалистическия цар Байдън.Нелепа история забавна

40

Анонимен

преди 1 година

Урсула помирисва Зеленски- и той не взимал деш от три дни..Оо помирисвам, че работим за същия шеф!

39

аз

преди 1 година

чумата да не се и връща

38

Богаташ

преди 1 година

То е ясно, че Урсула си го харесва Зеленски. Няма Бойко Борисов да харесва. Защото знае, че те си бяха гаджета с Ангела Меркел. Въпреки, че тя го обискираше за оръжие. Честито на клюкарите журналисти като Сашо Диков и тези от Днес.лг. Както и на тези от вестниците, които също си броят стотинките, като шефа им Петьо Блъсков.

37

5454

преди 1 година

Бати и хейта срещу Зеленски във форума. Яд ви е че един комик направи късия диктатор за смях пред целия свят. Яд ви е че всички видяха, че безаналоговната армия е окрадена и с оръжия от 50те години на миналия век. Яд ви е че има хора които се борят да са свободни и не се примиряват да са под руски ботуш. ЕС бил пропаднал , но не ходите да бачкате в Сибир. Само за сравнение в най бедната страна от ЕС - България се живее в пъти по добре от "велика" Русия.

36

Анонимен

преди 1 година

Зеленски: Оо, какъв е този парфюм?Урсула: Демократичен..

35

Анонимен

преди 1 година

Брендо там ли ще е да е по весела срещата им))