197

Радослав

преди 1 година

Единствената разлика между БСП, ГЕРБ и Възраждане е, че Герб са стари магистралки които си смениха цветът на гащите в жалък опит да се представят за нова стока на пазара. Иначе са си същите стари магистралки като колежките им от БСП. Възраждане са потомствени магистралки, те са новата стока на старият бардак, затова и звучат точно като БСП и Атака! Все същата сбирщина, само цветът на гащите е различен!

196

Рита Тумберг

преди 1 година

Шефа на пожарната който е по млад от Борисов се пенсионира а Баце кво чака

195

Нов Бардак със стари

преди 1 година

Ако стане - това ще си е нов публичен дом със старите жрици на любовта. Трябва доживотно да бъдат белязани хората бивши и настоящи ГЕРБЕРАСТИ да се знаят и да се пазим от тях.

194

Анонимен

преди 1 година

Това ще е новият стар най добър Премиер на България за тези нови 33г Демокрация другите са болшевики русофили крадци и измамници

193

Анонимен

преди 1 година

Я вие от Възраждане ми кажете ....защо се сравнявате с Великобритания.Поредните безумци които искат власт.Великобритания излезе от ЕС защото има икономика сред първите 7 в света.Вие дребни селски мошеници с тях ли ще се равнявате.Имахме един селски тарикат.Не ни Требе още..

192

Анонимен

преди 1 година

Бат Бойко е като спрял часовник .Дори той показва точното време два пъти на ден.

191

обективен

преди 1 година

Tоз цър-вул на снимката съдра и окраде държавата и народа !!! Затвор и нищо друго не заслужава !!!

190

Анонимен

преди 1 година

Видяха и как освиркват в ЕП платения от теб вебер :)

189

Анонимен

преди 1 година

Я вие от Възраждане ми кажете как ще изведете България от бедността извън Европейски съюз Сами ли ще го сторим.Заедно с Путин у Евразия ли .Защо казвате ние ще ви ,,изведем"...

188

Анонимен

преди 1 година

На кого вика че е....кре-тен...На човек който не е в час.На човек който не вижда собственото си лице.Човек който мачка, тъпче,лъже безогледно.За забавление.За да мине времето...Е, тоя от снимката прилича ли ви на такъв?.

187

Радослав

преди 1 година

След 12 години "прекрасно" управление на герб го докарахме до там, че Македония да ни праща армия която да ни помага в отбраната! Само това като разбереш ти става ясно каква национална катастрофа е управлението на Боко! Македония ще ни пази, Европа праща самолети да ни пази, молим се на Турция да спира мигрантите защото сами не можем и крава да спрем на границата! Най голямата национална катастрофа след съветското поробване е управлението на този индивид и комунистите му!

186

Анализатор

преди 1 година

A Борисов не може да си Преброи още колко шкафчета с Евро и Злато Има.За него и Внуците му Инфлация няма да Има.

185

Анонимен

преди 1 година

За това има хубава българска дума....КР- ЕТЕН

184

Kruger

преди 1 година

С кого ще управлявате?

183

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 206 25% няма да гласуват за Тиквун.Така е според манипулираните прогнози на социолозите.Какви бяха прогнозите и какви резултатите на последните избори? Нищо общо.

182

Анонимен

преди 1 година

Та кой не го разбра че Борисоф е най обикновен политически шарлатанин.И от Запада го разбраха и никой не го ...за слива.Путин му спретна клопка и тоя нашия не се усети.Стана за смях и се компрометира.Колкото и да се стреми да овърта видя се че не в никакъв ЕвроАтлантически държавник.Местен дерибей и тарикат .Мислещ се за някой.А *** в очите на големите лидери.

181

Анонимен

преди 1 година

Тиквеняка е непоносим ! Някакви 25% щели да гласуват за него ?! Срам ме е, че съм българин !

180

Тъпанар

преди 1 година

Браво Бойко, хубаво си ги сметнал нещата. И с изборите така ли правите?

179

Бойко НЯМАШ ТОПКИТЕ

преди 1 година

Кризата идва от Европейските санкции, които действат срещу Европа. Ти Бойко като слуга на господарите от Запад какво ще направиш? Ще спреш ли Европейските санкции, за да спре кризата - ами НЕ дори и да искаш нямаш ТОПКИ и също така нищо не зависи от тебе извън България. Най-обикновена мутра си.

178

Анонимен

преди 1 година

След като видях вчера изследването за изборните нагласи реших да направя такова в София пред НДК, сигурно сте ни видяли вчера. Анкетирахме 2768 български граждани Ето и резултатите ПП убедително на първо място с 32 процента, втори дб с 11, трети ДПС с 8, Възраждане 7, ГЕРБ 6, български възход 6. Останалите са за по малки партии - ВМРО и изправи се. БСП няма да влезе в парламента както и ГЕРБ няма да са първа политическа сила. Искам да ми е срещнете със "социолозите" след изборите